• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Кухненски смесител Ferro Algeo, издърпващ се чучур, керамичен механизъм, месинг, хром покритие, клик-клак изпразнител

96,99 лв.
104,30 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Кухненският смесител Ferro Algeo впечатлява с артистичния с дизайн и модерна визия. Изработен от висококачествен месинг, смесителят гарантира за качество и дълготрайна употреба. Хром покритието предпазва от вредното влияние на влагата.

Издърпващият се чучур позволява максимален обхват на водната струя. Така домакинските задължения никога повече няма да бъдат в тежест. 

Дизайнът на смесителя е еднвременно семпъл, но и впечатляващ. Приляга както на малката кухня у дома, така и на професионалното готварско помещение.

 

 

 

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 17,5

Дължина (см): 24

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Domestico гаранция

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Устойчив на атмосферни влияния

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Корпус от масивен месинг - за допълнителна здравина и дълготраен на продукта.

  2. Изтеглящ се чучур - за комфортна употреба независимо от обем на мивката и количество и размер на съдовете за миене и максимален обхват на водната струя.

  3. Вграден превключвател за спрей-фунцкия на водната струя - за професионално употреба дори в домашни условия.

  4. Керамичен механизъм с вградена защита против проникване на влага.

  5. Хром покритие за пълна защита срещу влага и обливане с вода.

  6. Аератор М24х1 за пречистена вода за вашето домакинство.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

17,5

Дължина (см)

24

Брой монтажни отвори

1

Монтажен отвор (см)

3,5

Тип чучур

Изтеглящ чучур

С изпразнител

С пластмасов изпразнител

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Функции водна струя

2 функции

Дебитен ограничител

Не

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

FERRO Group Полша е една от най-бързо развиващите се компании в Централна Европа. Те предоставят пълна гама от арматурно и санитарно оборудване за своите клиенти. Всички техни продукти се отличават със стриктно наложен качествен контрол по време на производствения процес, елегантен и съвременен дизайн и непоклатима стабилност. FERRO Group са едно от доказателствата за силата на упоритостта, страстта към качеството и работната етика. Благодарение на тях компанията се утвърждава като значимо име в своята сфера, което се конкурира с производители със солиден стаж зад гърба си.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то е хубаво да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай присъединителните резби на смесителя, и на ексцентриците. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мет плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде.

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя смесител.

От време на време сваляй меката връзка от външната резба за да я почистиш.

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен.

Пази го от удари с тежки предмети, а ако жонглираш с кухненска посуда - прави го по-далече.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: