• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-9%
Назад
Кухненски смесител Ferro Vasto BVA5, С дълъг чучур, Въртящ се чучур, Керамичен затварящ механизъм, Месинг, Хром
Кухненски смесител Ferro Vasto BVA5, С дълъг чучур, Въртящ се чучур, Керамичен затварящ механизъм, Месинг, Хром
Кухненски смесител Ferro Vasto BVA5, С дълъг чучур, Въртящ се чучур, Керамичен затварящ механизъм, Месинг, Хром
Следващо
Следващо

Кухненски смесител Ferro Vasto BVA5, С дълъг чучур, Въртящ се чучур, Керамичен затварящ механизъм, Месинг, Хром

67,89 лв.
74,59 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Смесителят за умивалник Vasto BVA5 е избор за вашата кухня, за който няма да съжалявате. Защото когато се прибирате у дома, заслужавате кухня със смесител, който е стилен и функционален. Смесителят за умивалник Vasto BVA5 на Ferro прави помещението по-елегантно и грижата за личната хигиена - по-ефективна. Проектиран и изработен спрямо съвременните потребителски изисквания, Vasto BVA5 е съчетание от ергономичен дизайн, солиден вложен материал и отличителна визия с перфектно хром покритие. Уредът се комбинира прекрасно с мивки за кухня от различен тип: за вграждане или за бордови монтаж, с дълбоко корито или компактни, стоманени или гранитни. Независимо от интериорният стил на кухнята и разположението на умивалника, смесителят ще пасне на помещението. Vasto BVA5 е чудесен централен елемент за вашата кухня - надежден уред, който осигурява удоволствие и комфорт. Нека не забравяме - животът е прекалено натоварен за да губите време и нерви с некачествени смесители.


Сред отличителните характеристики на смесителят за кухненска мивка Ferro Vasto BVA5 са:

 • Материал: Месинг
 • Тип чучур: Дълъг, въртящ се чучур
 • Затварящ механизъм: Керамичен механизъм
 • Тип команда на смесителя: Една ръкохватка
 • Отличителни характеристики: Ferro Vasto BVA5 е с дълъг и въртящ се чучур, което го прави удобен за измиване на различни съдове и аксесоари / Керамичен затварящ механизъм за надеждност и стабилност


Накратко, Vasto BVA5 е достоен представител на продуктовото портфолио на Ferro. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо този производител е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.


Повече за техническите параметри и други характеристики на кухненски смесител Vasto BVA5 може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Тип монтиране: Стенен монтаж

Височина (см): 12

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Продукт за хоби употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Тип ръкохватка на смесителя - Ръкохватката на Ferro Vasto е единична, проектирана да осигурява бърз и удобен контрол на водния дебит.

 2. Тип чучур на смесителя - Чучурът на Ferro Vasto е по-дълъг от стандартните кухненски умивалници с дължина от 25.2см. Това, в комбинация с механизмът за завъртане, го прави чудесен избор за всички видове умивалници.

 3. Материал - Смесителят е произведен от месинг

 4. Индикатори за топла и студена вода - Има, разположен в центъра на ръкохватката. Мигновено разпознаване на топлата и студената вода при всяко включване на смесителя.

 5. Защита срещу корозия и повреда - Ferro BVA5 е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хромирано покритие, което запазва функционалността и подчертава неговата естетика.

 6. Затварящ механизъм - Надеждните керамични картуши осигуряват плавен и консистентен воден поток.

 7. Първокласен аератор - Аераторът на BVA5 смесва водният и въздушният поток по оптимален, незабележим за потребителя, начин.

 8. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е в комплект със смесителя.

 9. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията на производителя, подсигуряваща вашата инвестиция в този смесител.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Тип монтиране

Стенен монтаж

Височина (см)

12

Дължина (см)

25см

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

1.54 см

Тип чучур

Дълъг чучур

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Дебитен ограничител

Не

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Цвят

Хром

Покритие

Хром-никел

Лого на марката

Повече информация за компанията:

FERRO Group Полша е една от най-бързо развиващите се компании в Централна Европа. Те предоставят пълна гама от арматурно и санитарно оборудване за своите клиенти. Всички техни продукти се отличават със стриктно наложен качествен контрол по време на производствения процес, елегантен и съвременен дизайн и непоклатима стабилност. FERRO Group са едно от доказателствата за силата на упоритостта, страстта към качеството и работната етика. Благодарение на тях компанията се утвърждава като значимо име в своята сфера, което се конкурира с производители със солиден стаж зад гърба си.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш отвора за монтаж на смесителя. Повечето стоящи смесители са с монтажен отвор около 5см. Въпреки това не разчитай на това, а използвай шублер или линия за да си сигурен. Много от производителите опаковат смесителите със всички необходими монтажни елементи - пръстени, уплътнения, гайки и ключове.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай както монтажните елементи, така и останалите елементи на смесителя. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мет плат при почистване - бъдете нежни и внимателни, не бързайте за никъде

Не злоупотребявайте със здравината на ръкохватките - дори и най-масивните ръкохватки ще се повредят, ако влагате непремерена сила при всяко пускане и спиране на водата

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка

От време на време сваляйте меката връзка от външната резба и я почиствайте обстойно

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен - пазете го от удари с тежки предмети

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Кухненски мивки в домашни условия

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

+Осигуряване на битова гореща вода

+Дребни ремонтни дейности

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: