• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Кухненски смесител Vidima Orion, Стоящ, Въртящ се, 35mm керамичен механизъм, Система за фиксиране EasyFix, Месинг

Арт. №: B5195AA

75,60 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Смесителят за умивалник Vidima Orion е избор за вашата кухня, за който няма да съжалявате. Защото когато се прибирате у дома, заслужавате кухня със смесител, който е стилен и функционален. Смесителят за умивалник Vidima Orion на Vidima прави помещението по-елегантно и грижата за личната хигиена - по-ефективна. Проектиран и изработен спрямо съвременните потребителски изисквания, Vidima Orion е съчетание от ергономичен дизайн, солиден вложен материал и отличителна визия с перфектно хром покритие. Уредът се комбинира прекрасно с мивки за кухня от различен тип: за вграждане или за бордови монтаж, с дълбоко корито или компактни, стоманени или гранитни. Независимо от интериорният стил на кухнята и разположението на умивалника, смесителят ще пасне на помещението. Vidima Orion е чудесен централен елемент за вашата кухня - надежден уред, който осигурява удоволствие и комфорт. Нека не забравяме - животът е прекалено натоварен за да губите време и нерви с некачествени смесители.


Сред отличителните характеристики на смесителят за кухненска мивка Vidima Orion са:

 • Материал: Месинг
 • Тип чучур: Дълъг (22.4см), въртящ се чучур
 • Затварящ механизъм: Керамичен механизъм
 • Тип команда на смесителя: Една ръкохватка
 • Отличителни характеристики: Vidima Vidima Orion е с дълъг и въртящ се чучур, което го прави удобен за измиване на различни съдове и аксесоари / Керамичен затварящ механизъм за надеждност и стабилност / Система за фиксиране EasyFix прави смесителят изключително лесен за инсталация


Накратко, Vidima Orion е достоен представител на продуктовото портфолио на Vidima. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо този производител е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.


Повече за техническите параметри и други характеристики на кухненски смесител Vidima Orion може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 16.7

Дължина (см): 22.4см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Тип ръкохватка на смесителя - Ръкохватката на Vidima Orion е единична, проектирана да осигурява бърз и удобен контрол на водния дебит.

 2. Тип чучур на смесителя - Чучурът на Vidima Orion е по-дълъг от стандартните кухненски умивалници с дължина от 22.4см. Това, в комбинация с механизмът за завъртане, го прави чудесен избор за всички видове умивалници.

 3. Материал - Смесителят е произведен от месинг

 4. Индикатори за топла и студена вода - Има, разположен в центъра на ръкохватката. Мигновено разпознаване на топлата и студената вода при всяко включване на смесителя.

 5. Защита срещу корозия и повреда - Vidima Orion е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хромирано покритие, което запазва функционалността и подчертава неговата естетика.

 6. Затварящ механизъм - Надеждните керамични картуши осигуряват плавен и консистентен воден поток.

 7. Първокласен аератор - Аераторът на Orion смесва водният и въздушният поток по оптимален, незабележим за потребителя, начин.

 8. Лесна инсталация - Система за фиксиране EasyFix на Vidima осигурява бърз и лесен процес на инсталация благодарение на включените приспособления и указания.

 9. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията на производителя, подсигуряваща вашата инвестиция в този смесител.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

16.7

Дължина (см)

22.4см

Брой монтажни отвори

1

Монтажен отвор (см)

4.4 см

Тип чучур

Дълъг чучур

Тип изпразнител

Без изпразнител

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Дебитен ограничител

Не

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Покритие

Хром-никел

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Видима е едно от доказателствата за производствения потенциал на България. Когато някой ви каже, че у нас не се прави нищо, просто покажете Севлиево на картата. Заводът на Видима има капацитет от 9 милиона продукта годишно. Това го прави един от най-големите производители на санитарна арматура и керамика в света. Компанията дистрибутира смесители, душ системи и порцеланови изделия в Европа, Азия, Африка и Северна Америка. Видима е марка с над 80-годишна история, но далеч не разчита единствено на опита. Българският завод е най-мащабният и модерният в голямото семейство на Ideal Standard International. Производствените традиции са подплатени от регулярни иновации и желание за развитие. Заради това, българската санитарна арматура е уважавана и ценена в световен мащаб. Заводът на Видима е носител на множество международни награди и участник в редица стратегически проекти в световен мащаб. Един от примерите? Цялостното санитарно оборудване на малък английски стадион, известен като Уембли.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш отвора за монтаж на смесителя. Повечето стоящи смесители са с монтажен отвор около 5см. Въпреки това не разчитай на това, а използвай шублер или линия за да си сигурен. Много от производителите опаковат смесителите със всички необходими монтажни елементи - пръстени, уплътнения, гайки и ключове.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай както монтажните елементи, така и останалите елементи на смесителя. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мет плат при почистване - бъдете нежни и внимателни, не бързайте за никъде

Не злоупотребявайте със здравината на ръкохватките - дори и най-масивните ръкохватки ще се повредят, ако влагате непремерена сила при всяко пускане и спиране на водата

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка

От време на време сваляйте меката връзка от външната резба и я почиствайте обстойно

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен - пазете го от удари с тежки предмети

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Кухненски мивки в домашни условия

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

+Осигуряване на битова гореща вода

+Дребни ремонтни дейности

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: