• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Кухненска мивка ХРОМ, 800х600мм, двукоритна, бордова, неръждаема стомана 304 / CrNi 18/10

189,90 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Кухненски умивалник за вграден монтаж от ХРОМ АД България - производители на едни от най-солидните и надеждни мивки от първокачествена неръждаема стомана. 

• Без отцедник
• С борд
• Отвор за смесител – с/без
• Сифон: Ф52
• Преливник
• За монтаж върху шкаф
• Корито дълбоко 160 мм

Кухненските мивки ХРОМ са фунцкионални, естетически издържани и стилни уреди. Те подобряват не само ефективността на вашата кухненска зона, но създават усещане за комфорт и красота. 

Класът неръждаема стомана е от най-надеждните, хигиенични и устойчиви в света - 304 / CrNi 18/10. Дебелината на стоманата е 0.8 мм.

Умивалникът е обезшумен. 

Виж пълния текст

Материал: Неръждаема стомана

Ширина (см): 80 см

Дължина (см): 60

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Без отцедник

 2. С борд

 3. Отвор за смесител – с/без

 4. Сифон: Ф52

 5. Преливник

 6. За монтаж върху шкаф

 7. Корито дълбоко 160 мм

 8. Системата за монтаж е максимално опростена. Умивалникът е придружен от скрепителни скоби и уплътнения за стабилна и удобна инсталация.

 9. Кухненските мивки ХРОМ са произведени изцяло от неръждаема стомана, и то от един от най-високите класове - 304 / CrNi 18/10

 10. Дебелина на стоманата: 0.8 мм

 11. Умивалникът е ефективно обезшумен

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Неръждаема стомана

Ширина (см)

80 см

Дължина (см)

60

Ширина корито (см)

34

Дължина корито (см)

49

Брой корита

Двойно корито

Дълбочина (см)

16

С отцедник

Не

С преливник

Да

Специални функции

Гланц покритие

Със сифон и крепежни елементи

Не

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Историята говори много за една компания. А ХРОМ могат да се похвалят с над половинвековна. Те произвеждат кухненски умивалници, съдове и прибори от 1966 година насам. Впечатляващо е, защото оттогава до днес ХРОМ се задържат на пазара без да правят компромиси с качеството на изработката, или с визията на своите продукти. Много ли са българските производители, които могат да заявят същото? Три думи правят компанията специална - благородна неръждаема стомана. Това е производственият материал, който ХРОМ използват за всяко едно от изделията си. Марката стомана е 304 AISI / CrNi 18/10, което означава - висока резистентност към корозия и температурни влияния, отлична механична издръжливост и хигиенна стойност. Заслужава си да отбележим, че всички техни кухненски умивалници са ефективно обезшумени. Така не трябва да се страхувате, че докато миете чинията от тортата посред нощ, водата в коритото ще звучи като свирепа градушка. Казано по друг начин, продуктите на ХРОМ се правят с идеята да издържат доста повече от няколко изнервени почиствания след тежък работен ден. Те са създадени за дълъг живот и употреба, с идеята да бъдат неделима част от кухненското пространство. Полираното им покритие блести дълго след като вълнението и страстите от кухненският ремонт са стихнали.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Търсиш простичко решение за кухнята, без да ти тежи на джоба? Мивките от алпака са бюджетни и леки - така не затормозяват нито теб, нито плота, върху който са монтирани. Изчистената им визия е в тон с лекотата в поддръжката им. Предлагат се в най - различни форми и размери, за да бъдат модерния нюанс в твоята кухня. Алпаката е материал, който не корозира, което означава безпроблемно почистване. Мивката може да се чисти дори с по - абразивни препарати и ще запази визията си, тъй като е наистина издръжлива. Бордовият монтаж се извършва директно върху плот или шкаф. Това гарантира лесната инсталация, в комбинация с лекотата на алпаката.

Виж още...
2

Монтаж

Мивките за бордови монаж не се вграждат в плота, а лягат върху него. Ако си решил да закупиш такава от алпака, то шкафът обикновено се прави по мивката и тя се инсталира още по време на изработката. Ако все пак си решил да ги вземеш отделно, ще са ти необходими летви за мивката и за шкафа като допълнителни елементи. Слагаш летвите за мивката от долната страна в двата й края. Те трябва да застанат плътно в борда. Летвите за шкафа трябва също да се стегнат добре. Тях разположи в горната, вътрешна страна на двете му страници. Остава само да се монтират двата елемента един към друг през летвите. Ако шкафът е подходящ, може да се използват и другите 2 борда на мивката, в които да се сложат летви за завиване към него.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Не използвайте абразивни пречиствателни препарати, както и такива съдържащи киселини. Не използвайте препарати, съдържащи хлориди - те разяждат образуваният от хрома оксиден слой. Не употребявайте железни четки - в следствие на търкането между неръждаемата стомана и желязото, се образува замърсяване, желязото се разпръсква върху неръждаемата стомана и се образува ръжда. Избягвайте съхранението на химически почистващи препарати под мивката, тъй като изпаренията могат да навредят на повърхността й. Почиствайте мивката с вода и я подсушавайте с вълнен плат всеки път, когато на повърхността й попадне киселина. Почиствайте редовно мивката след употреба, най-добре със суха гъба. Не използвайте мивката като дъска за рязане и я пазете от удар с тежки предмети - и двете могат да предизвикат дълбоки драскотини.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте редовно мивката след употреба, най-добре със суха гъба.

Не използвайте мивката като дъска за рязане и я пазете от удар с тежки предмети - и двете могат да предизвикат дълбоки драскотини.

Колкото и устойчиви да са умивалниците, гарантираме, че те не са неуязвими уреди. Съобразявайте се с габаритите и тежестта на предметите, които поставяте върху тях. 

Не почиствайте кухненските умивалници с абразивни материали.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на големи заведения

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: