• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-10%
Назад
Кухненска мивка ХРОМ, 500х480мм, Неръждаема стомана 304 / CrNi 18/10
Кухненска мивка ХРОМ, 500х480мм, Неръждаема стомана 304 / CrNi 18/10
Кухненска мивка ХРОМ, 500х480мм, Неръждаема стомана 304 / CrNi 18/10
Следващо
Следващо

Кухненска мивка ХРОМ, 500х480мм, Неръждаема стомана 304 / CrNi 18/10

129,99 лв.
144,30 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Кухненски умивалник за вграден монтаж от ХРОМ АД България - производители на едни от най-солидните и надеждни мивки от първокачествена неръждаема стомана. 

• Без отцедник
• Отвор за смесител – ляв/десен
• Сифон: Ф52
• Преливник
• За шкаф светъл отвор 500 мм
• 
Обща дължина 480 мм
• Обща ширина 
500 мм
• Дължина на коритото 
366 мм
• Ширина на коритото 
416 мм
• Дълбочина на коритото 160 мм


Кухненските мивки ХРОМ са фунцкионални, естетически издържани и стилни уреди. Те подобряват не само ефективността на вашата кухненска зона, но създават усещане за комфорт и красота. 

Класът неръждаема стомана е от най-надеждните, хигиенични и устойчиви в света - 304 / CrNi 18/10. Дебелината на стоманата е 0.8 мм.

Умивалникът е обезшумен.

Виж пълния текст

Материал: Неръждаема стомана

Дължина (см): 48

Ширина (см): 50 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Без отцедник

 2. Отвор за смесител – ляв/десен

 3. Сифон: Ф52

 4. Преливник

 5. За шкаф светъл отвор 500 мм

 6. Обща дължина 480 мм

 7. Обща ширина 500 мм

 8. Дължина на коритото 366 мм

 9. Ширина на коритото 416 мм

 10. Дълбочина на коритото 160 мм

 11. Системата за монтаж е максимално опростена. Умивалникът е придружен от скрепителни скоби и уплътнения за стабилна и удобна инсталация.

 12. Кухненските мивки ХРОМ са произведени изцяло от неръждаема стомана, и то от един от най-високите класове - 304 / CrNi 18/10

 13. Дебелина на стоманата: 0.8 мм

 14. Умивалникът е ефективно обезшумен

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Неръждаема стомана

Дължина (см)

48

Ширина (см)

50 см

Ширина корито (см)

41.6

Дължина корито (см)

31.6

Брой корита

Единично корито

Дълбочина (см)

16

С отцедник

Не

С преливник

Да

Специални функции

Гланц покритие

Със сифон и крепежни елементи

Да

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Историята говори много за една компания. А ХРОМ могат да се похвалят с над половинвековна. Те произвеждат кухненски умивалници, съдове и прибори от 1966 година насам. Впечатляващо е, защото оттогава до днес ХРОМ се задържат на пазара без да правят компромиси с качеството на изработката, или с визията на своите продукти. Много ли са българските производители, които могат да заявят същото? Три думи правят компанията специална - благородна неръждаема стомана. Това е производственият материал, който ХРОМ използват за всяко едно от изделията си. Марката стомана е 304 AISI / CrNi 18/10, което означава - висока резистентност към корозия и температурни влияния, отлична механична издръжливост и хигиенна стойност. Заслужава си да отбележим, че всички техни кухненски умивалници са ефективно обезшумени. Така не трябва да се страхувате, че докато миете чинията от тортата посред нощ, водата в коритото ще звучи като свирепа градушка. Казано по друг начин, продуктите на ХРОМ се правят с идеята да издържат доста повече от няколко изнервени почиствания след тежък работен ден. Те са създадени за дълъг живот и употреба, с идеята да бъдат неделима част от кухненското пространство. Полираното им покритие блести дълго след като вълнението и страстите от кухненският ремонт са стихнали.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Имаш здрав и силен характер и искаш да го подчертаеш в кухнята си с нещо утвърдено? Сред най - наложените мивки на пазара са тези от инокс. Неръждаемата стомана е устойчива на теста на времето, както и на упоритите замърсители. Иноксът е лек и щадящ спрямо твоят кухненски плот и бюджет. Устойчив е на деформации и топлинни амплитуди. По - дебелата стомана гарантира дълголетен живот на твоята мивка. По - тънката е склонна на повече огъвания и щети, като при употреба генерира повече шум. Неръждаемата стомана е изключително хигиеничен избор за твоята кухня. Тя има свойства против натрупване на гъбички, мухъл, плесен и други нежелани обитатели и мръсотии в твоята кухня. Цветовото разнообразие липсва, но за сметка на това визията на иноксът е добър спътник на изискания вкус. Предлаганите размери и форми позволяват много гъвкав избор предвид здравия материал. С вградените инокс мивки спестяваш от място, но не и от естетиката на дома си. Кухнята ти ще заблести с изчистена визия и безупречна хигиена.

Виж още...
2

Монтаж

За своята кухня си подбрал мивка инокс за вграждане, но не си сигурен в стъпките на монтаж и покупка? Без да си даваш зор, стъпка по стъпка можеш да се справиш изцяло сам. Размерите са много важни при избора на правилната мивка и дали тя ще се побере в шкафа. Не е задължително прилежащият плот да е със същите размери, тъй като е възможно да надстърча над някои страни. Ако не искаш да повредиш шкафа отдолу, монтирай първо мивката за плота и тогава тях към него. Това е, защото ще ти се налага да местиш плота при изрязване. С лице към плота положи мивката там, където възнамеряваш да стои по принцип. Хубаво разчертай контура на мивката, като се съобразиш с водобранната лайсна и надстърчането. След това я махни и изчертай разстоянието от ръба на контура до ушите за скоби навътре. Без да бързаш за никъде, внимателно изрежи по начертаното. Вече можеш да закачиш скобите на ушите, като обилно намажеш повърхността между тях и външния ръб на мивката със силикон. Готов си да поставиш мивката в плота, като посредством скобите я затегнеш. Остава само всичко това да го монтираш върху шкафа в зависимост от конструкцията му.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Не използвайте абразивни пречиствателни препарати, както и такива съдържащи киселини. Не използвайте препарати, съдържащи хлориди - те разяждат образуваният от хрома оксиден слой. Не употребявайте железни четки - в следствие на търкането между неръждаемата стомана и желязото, се образува замърсяване, желязото се разпръсква върху неръждаемата стомана и се образува ръжда. Избягвайте съхранението на химически почистващи препарати под мивката, тъй като изпаренията могат да навредят на повърхността й. Почиствайте мивката с вода и я подсушавайте с вълнен плат всеки път, когато на повърхността й попадне киселина.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте редовно мивката след употреба, най-добре със суха гъба.

Не използвайте мивката като дъска за рязане и я пазете от удар с тежки предмети - и двете могат да предизвикат дълбоки драскотини.

Колкото и устойчиви да са умивалниците, гарантираме, че те не са неуязвими уреди. Съобразявайте се с габаритите и тежестта на предметите, които поставяте върху тях. 

Не почиствайте кухненските умивалници с абразивни материали.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: