• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Тенджера ХРОМ Универсал, трислойно дъно, неръждаема стомана 304-18/10

61,40 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Тенджера от неръждаема стомана с трислойно дъно от ХРОМ АД България. Тази тенджера превръща готвенето в удоволствие, като същевременно дъното тип "сандвич" оптимизира разхода на топлинна енергия и по този начин допринася на цялото домакинство. 

Виж пълния текст

Материал: Неръждаема стомана

Вид продукт : Единичен

Обем (л): 1.6 l

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Антибактериален продукт

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Тенджера ХРОМ Универсал редуцира енергийния разход на твоя дом - трислойното дъно осигурява равномерен допир с нагревателните плочи

  2. Дебелината на трислойното дъно е 6,3мм

  3. Тенджерата е произведена от неръждаема стомана клас 304-18/10

  4. AISI 304 18/10 е неръждаема стомана, в която се добавя абсолютно точното количество Cu (Мед) за придобиване на антибактериални качества.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Неръждаема стомана

Вид продукт

Единичен

Обем (л)

1.6 l

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Историята говори много за една компания. А ХРОМ могат да се похвалят с над половинвековна. Те произвеждат кухненски умивалници, съдове и прибори от 1966 година насам. Впечатляващо е, защото оттогава до днес ХРОМ се задържат на пазара без да правят компромиси с качеството на изработката, или с визията на своите продукти. Много ли са българските производители, които могат да заявят същото? Три думи правят компанията специална - благородна неръждаема стомана. Това е производственият материал, който ХРОМ използват за всяко едно от изделията си. Марката стомана е 304 AISI / CrNi 18/10, което означава - висока резистентност към корозия и температурни влияния, отлична механична издръжливост и хигиенна стойност. Заслужава си да отбележим, че всички техни кухненски умивалници са ефективно обезшумени. Така не трябва да се страхувате, че докато миете чинията от тортата посред нощ, водата в коритото ще звучи като свирепа градушка. Казано по друг начин, продуктите на ХРОМ се правят с идеята да издържат доста повече от няколко изнервени почиствания след тежък работен ден. Те са създадени за дълъг живот и употреба, с идеята да бъдат неделима част от кухненското пространство. Полираното им покритие блести дълго след като вълнението и страстите от кухненският ремонт са стихнали.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

В кухнята човек храни не само тялото си, но и душата си. Ако търсиш максимален уют и комфорт за себе си, семейството и приятелите - подходящата посуда ще го осигури. Функционалните, практични и естетически издържани съдове и прибори превръщат храната в изкуство дори да не си заклет кулинар. Има четири належащи елемента в една кухня. Два ножа; един голям за месо и малък за почистване и рязане на зеленчуци. А хигиената също диктува две дъски, за да може да има отделна само за месото и друга само за зеленчуците. Рендето, цедката, дървените лъжици и инструментите за разбиване са задължителни домашни потреби. Твой избор е дали ще ги вземеш в комплект и какъв дизайн ще подбереш. Приборите за хранене, купите за салата, сервизите и чашите те засищат сетивно не по - малко от храната. Ако ги избереш да са качествено изработени и визуално апетитни, те дават естетически завършек на процеса на хранене в дома ти. Тиганите, тенджерите и тавите за печене имат ефект върху вкуса и здравословните качества на твоята храна. На пазара има голям избор. Гледай цената, издръжливостта и безопасността на материала и избягвай твърде евтини или скъпи варианти. В крайна сметка, твоето здраве е на първо място в кухнята.

Виж още...
2

Монтаж

Ако искаш кухненските ти прибори и съдове да се радват на дълъг живот, трябва да ги използваш точно по предназначение. С всеки продукт идва и описание на правилната му експлоатация. Различните материали са за различна цел. Някои са по - подходящи за даден вид храна, други - като съдовете за готвене - разпределят по различен начин температурата към храната. Чети съветите на производителите и ги следвай дословно - не всички уреди се нуждаят от максимални градуси на готвене, тъй като добре задържат топлината. Също така има значение какво олиото ще използваш на каква температура - за това също се информирай добре. Друг важен момент са приборите, които ще използваш - дали ще са дървени или метални, например. В зависимост от материала на съдовете проучи внимателно какво да избереш, така че да не го надраскаш или повредиш. Съхранението не е на последно място - ако е добре помислено, времето прекарано в кухнята минава неусетно. Всичко трябва да е достъпно, така че да разполагаш с удобство в домакинството. Прецени колко пространство имаш и какво количество съдове и прибори можеш да побереш у дома си така, че ефикасно да боравиш с всичко.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Здравето ти е най - важното нещо в дома. Гаранция за това е редовното почистване на домакинските съдове и прибори, с което ще заблести магията на готвенето. Ако се съобразяваш с това, ще заситиш апетита си за домашен уют и комфорт. Миризмата на пластмасовите съдове и прибори може да се премахне с киснене за една нощ в топла вода и четвърт чаена лъжица горчица на прах. Петната от този материал пък се разтриват с лек разтвор от хлор и вода. Алуминиевите съдове се чистят веднага след експлоатация, след което трябва да се изсушат. Този материал лесно губи блясъка си - можеш да го върнеш с телче (стоманена вълна). В търсене на сияние, можеш да напълниш тигана или тенджерата с литър вода и две лъжици калиев битартрат или лимонова сол. Остави водата да кипне, тогава изплакни и подсуши съда. Стоманата също се мие веднага след употреба с вода или препарат, за да не се оцвети. Почистващият прах и телчето са твърде абразивни за нея, пощади я от тях. Белите петна по нея премахни с кърпа, напоена с бял оцет, след което се бърше всичко с чиста салфетка. Не дръж дълго време във вода дървените инструменти и прибори в кухнята. Не ги слагай никога в миялната, а ползвай препарат и топла вода и ги подсушавай добре след изплакване. Набави си още информация за тези и други материали ако не си сигурен в нещо, за да удължиш живота на приборите и съдовете в домакинството си.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Честото почистване и хигиенизация са необходимите процеси в поддръжката на прибори и съдове. Човечеството все още не е измислило друг начин да държи посудата чиста, така че по-добре бъди съвестен. 

Използвай само препарати за почистване на прибори и съдове, не прави експерименти с непознати продукти. 

Не почиствай приборите и съдовете с метални четки или абразивни материали - това само ще навреди на покритието и ще намали качеството на продуктите. 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Хотели и къщи за гости

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: