• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Буферен съд Eldom BCE60, емайлиран, 60л, с магнезиеви протектори

509,00 лв.
Изчерпан!
ОПИСАНИЕ:

Буферен съд от Eldom Invest България - 64 литра обем, енергоспестяващ и изключително ефективен акумулатор на енергия в отоплителни и термопомпени системи. Съоръжението е предвидено за универсален монтаж - вертикален, хоризонтален и подов. 

Виж пълния текст

Материал: Циркониев емайл

Ширина (мм): 460 мм

Дълбочина (мм): 470

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Емайлиран водосъдържател

 2. Обем: 64л (обемна група 60)

 3. Номинално налягане [Mpa]: 0.6

 4. Клас на енергийна ефективност: С

 5. Топлинни загуби при нулев товар [W]: 56

 6. Височина x Ширина х Дълбочина [mm]: 730 x 462 x 470

 7. Незаменим акумулатор на енергия в различни системи – отоплителни и термопомпени. Осигурява малксимален конфорт на работата на системата и може да бъде разположен навсякъде

 8. Подходящ за използване в системи за санитарни цели

 9. ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ - изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 33 mm, гарантираща минимални топлинни загуби

 10. Универсален монтаж - конструкцията е предвидена за всякъкви типове монтаж: вертикален, хоризонтален или подов

 11. С ДЪЛЪГ ЖИВОТ – водосъдържател с покритие от износоустойчив циркониев емайл и два магнезиеви протектора за оптимална защита от корозия за целия обем

 12. Сензорна муфа (отвор) – в нея се монтира термодатчик, подаващ информация към управлението на системата

 13. Сферичен кран за обезвъздушаване, разположен на фланеца|

 14. Метален кожух, позволяващ оптимална работа в режим на охлаждане и отопление

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Циркониев емайл

Ширина (мм)

460 мм

Дълбочина (мм)

470

Номинално налгане (MPa)

0.6

Топлинни загуби при нулев товар (W)

56

Водосъдържател

Емайлиран

Клас енергийна ефективност

C

Покритие

Емайл

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Освен на една от най-красивите крайморски градини в България, Варна е дом на безспорен фактор в производството на електродомакински и газови уреди - ЕЛДОМИНВЕСТ. Компанията разполага с производствени, проектантски и дизайнерски екипи, които отговарят за крайният продукт. Това означава, че ЕЛДОМИНВЕСТ отговаря за производственият цикъл от А до Я. По този начин фирмата упражнява пълен контрол върху всеки един аспект на изделията си - нещо, с което не всички биещи се в гърдите производители могат да се похвалят. Нещо повече, ЕЛДОМИНВЕСТ разполагат с уникална за България вътрешно-фирмена лаборатория. Там компанията извършва изследвания и проучвания за подобряване на съществуващи продукти и разработване на нови артикули. Благодарение на добрите практики, които ЕЛДОМ изповядват и налагат десетилетия наред, продуктовото портфолио на компанията не спира да се разраства от самото начало на фирмата. Така, днес те предлагат пълна гама от отоплителни и домакински уреди. Освен бойлерите, с които компанията добива популярност, тя е и първият български производител на печки със стъклокерамичен плот. Производствената гама на ЕЛДОМИНВЕСТ включва също слънчеви панели и колектори, термосифонни системи, буферни съдове, термопомпени системи, стенни и подови електрически конвектори. Доказателство за това, че компанията работи правилно е статистиката, която показва, че над половината от годишната продукция на ЕЛДОМ (600,000 продукта) са предназначени за износ в САЩ, ЕС и Близкия Изток.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Буферните съдове служат за съхраняване и разпределение на гореща вода. Най-важно е да прецениш от какъв тип буферен съд се нуждаеш - съдове с емайлирано покритие; съдове без покритие; корозионно устойчива хром-никелова стомана.Емайлираните съдове могат да съхраняват битова гореща вода, не-емайлираните са предназначени за приложение в отоплителни системи, докато тези от хром-никелова стомана са подходящи и за двете цели. От голямо значение също така са: вместимостта на буферния съд; дали е нужен вертикален или хоризонтален монтаж; номиналното налягане на съда; както и габаритните размери.

Виж още...
2

Монтаж

Буферните съдове трябва да бъдат инсталирано само и единствено в закрити помещения, като също така трябва да са напълно предпазени от контакт с капеща или пръскаща вода. Температурата на помещението на буферния съд не трябва да пада под 0 градуса по Целзий. Трябва да подсигурете сифон за отпадъчни води, които могат да изтечат от буфера при обслужване или поправка. В инсталацията, която захранва буферния съд трябва да бъде инсталиран подходящ клапан, който да регулира налягането в буферния съд за да не стане по-високо от номиналното му. Това са едни от основните насоки, които можем да дадем за монтаж. Въпреки това, монтажа и свързването на тези съдове трябва да бъде извършено само от квалифицирани компании.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Буферните съдове и тяхната връзка с отоплителната или водопроводната инсталация не са шега работа. Под това разбирай, че тяхната поддръжка трябва да се извършва единствено от професионалисти, които са сертифицирани в областта на климатичната и отоплителната техника. Безопасността винаги е на първо място! Искрено апелираме да се въздържаш от геройски проявления и самоинициатива, когато става въпрос за работа с такъв тип уреди.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Буферните съдове трябва да се използват само като част от системата

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Хотели и къщи за гости

+Жилища с проблемен достъп до топла вода

+Целогодишно подпомагане на отоплителни инсталации

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: