• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0
Назад
-10%
Назад
Дозатор Inter Ceramic, за течен сапун и дезинфектант, ICSA 6687
Следващо
Следващо

Дозатор Inter Ceramic, за течен сапун и дезинфектант, ICSA 6687

Арт. №: ICSA-6687

27,66 лв.
30,66 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Фин и елегантен дозатор за вграждане на Inter Ceramic. Дозаторът е влагоустойчив и водоустойчив, което гарантира безупречна употреба и надеждна ефективност при дългосрочна и продължителна експлоатация. Може да го използвате за течен сапун, но и течен дезинфектант.

Виж пълния текст

Тип дозатор : Свободностоящ монтаж

Покритие: Полирано

Цвят: Хром

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Дозатор Inter Ceramic със специален дизайн, който да отговаря на ергономичните и естетически стандарти на модерните кухненски помещения

  2. Дозаторът е предназначен за течен сапун и и течен дезинфектант

  3. Уредът е със сензорно управление, което го прави невероятно удобен и лесен за употреба

  4. Работната температура на дозаторра: 5 - 40 градуса по Целзий

  5. Ако заредената течност е по-ниска от работната на дозатора, трябва да премине определено време за темпериране и стартиране на работа

  6. Захранване: 4бр батерии 1,5V AAА

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип дозатор

Свободностоящ монтаж

Покритие

Полирано

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Ако някога сте влизали в София през Ботевградско шосе, няма как да не сте видели открояващият се бизнес комплекс на Inter Ceramic. Освен с един от най-характерните и забележителни шоуруми в България, компанията се отличава и с един от най-богатите продуктови каталози за баня и кухня. С асортимент от над 3000 различни изделия, Inter Ceramic може да предложи както индивидуални артикули за специфични нужди, така и цялостни решения за кухненски и санитарни системи. Разнообразието е ключов фактор, на който Inter Ceramic разчитат. Заради това, в тяхното портфолио може да намерите продукти с уникален дизайн, функционалност, визия и цветови комбинации. Те са приели постоянното развитие като неделима част от работата. Inter Ceramic са от малкото фирми, които обновяват продуктовата си гама ежегодно. Това, което обединява всички артикули на Inter Ceramic е, че са изработени и сертифицирани съгласно регламентите на Европейския Съюз за качествен контрол и употреба. Многообразието и възможността за избор са нищо сами по себе си, ако качеството отстъпва. Както при личните взаимоотношения, така и връзката между бизнес и клиент се основава, преди всичко, на доверие. Заради това, всеки един продукт на Inter Ceramic е гаранционно обслужван.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Искаш естетиката в кухнята ти да бъде съвършена до най - малкия детайл и нещата да изглеждат толкова добре, колкото и функционират. С подходящия избор на кухненски дозатор всяко миене ще подчертава дизайна на кухнята ти. Прецени колко често и колко на брой хора ще използват сапун ежедневно. Трябва ти достатъчно голям на размери дозатор, че течността да стига поне за седмица. Избери материал, който да допълва визията в кухнята. Металните варианти носят модерен и стилен почерк в ежедневието. Тези от камък пък показват нюх към традиция и класа. Ръчните и автоматичните дозатори имат своите предимства и недостатъци. Първият вариант по - лесно се пълни и поддържа. Вторият обаче е поглед към бъдещето и батериите са малка цена на фона на функционалността му.

Виж още...
2

Монтаж

Вградените в мивка или монтирани на стена кухненски дозатори може да ти спестят място в кухнята и да допринесат за по - изчистена визия. Ако мивката ти има предназначена дупка за целта работата е лесна. Ако няма, в зависмост от материала й - можеш да пробиеш и сам такава. Трябва да си много внимателен обаче с цел да не повредиш цялостта й. Ако решиш да го инсталираш на целта - измери хубаво височината, на която ще разположиш дозатора. Трябва да е на средна височина, удобна за ръцете на всички ползватели. Всички нужни материали идват в комплекта на дозатора. Просто трябва да следваш инструкциите и да внимаваш да не затягаш прекалено много елементите.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

С малко усилия кухненския дозатор дълго време ще краси твоята кухня. С мека кърпа често минавай външността му и после хубаво попивай. Избягвай всичко, което може да надраска повърхността. Не позволявай да се натрупва сапун на повърхността - всичко се чисти лесно, преди да е застояло. За максимален живот на дозатора можеш да разреждаш течността в съотношение 70 процента сапун - 30 процента вода. Препоръчително избери продукт, който не съдържа агресивни почистващи съставки. Ако усетиш помпичката да работи по - трудно, може да се е задръстил дозаторът. Напълни го и промий с гореща вода.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте плат, намокрен с топла сапуниста вода за да чистите дозатора си.

Отваряйте дозатора редовно за да го прочиствате от вътрешната страна.

Избягвайте да слагате нещо различно от течен сапун, особено почистващи химикали, защото те ще наранят функционалността му.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: