• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0
Назад
-7%
Назад
Дозатор за сапун TEKA, квадратен, за долно вграждане, инокс
Дозатор за сапун TEKA, квадратен, за долно вграждане, инокс
Следващо
Следващо

Дозатор за сапун TEKA, квадратен, за долно вграждане, инокс

Арт. №: 115890012

110,67 лв.
119,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Фин и елегантен дозатор за вграждане на Teka. Дозаторът е иноксов, което гарантира безупречна употреба и надеждна ефектинвност при дългосрочна и продължителна експлоатация. 

Виж пълния текст

Материал: Инокс

Дължина (см): 5.5

Ширина (см): 5.5

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Иноксов дозатор за вграждане в мивки Teka

  2. Необходим отвор в мивката: ø 35 мм

  3. Лесен за монтаж и употреба

  4. Размери: 288 х 96 х ø 55 мм

  5. Цвят: инокс (видима част)

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Инокс

Дължина (см)

5.5

Ширина (см)

5.5

Обем (л)

22 l

Тип дозатор

Вграден монтаж

Покритие

Инокс

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Кухнята е сърцето на всеки дом. Тази идея превръща Teka в нарицателно за домакински уреди от най-висока класа. Компанията изработва и предлага цялостни решения за кухненската зона, които превръщат готвенето в пълноценно изживяване. Teka е отговорна за много от иновациите, които оформят модерните ни представи за домакинство. До ден днешен, компанията не спира да търси нови хоризонти и начини да подобри домашната среда, толкова важна за всеки от нас. Започнало като малко предприятие в Германия през 1924 година, днес Teka е глобален лидер. Нищо не е случайно. Всеки ход в историята на компанията е решаващ за настоящата й позиция - от решението да се работи само с неръждаема стомана още в средата на миналия век, до разработването на вътрешни екипи от продуктови дизайнери, които създават тенденции, вместо да следват такива. Тези стъпки отвеждат Teka до върха на стълбата, която в 2021 стига до Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Скромна част от отличията на Teka: Inside Out Readers Choice Awards 2018, Dubai Plus X Award 2015, Germany Red Dot Award 2015, Germany Interior Innovation Award, Germany E.ON Energy Efficiency Award, Hungary

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Искаш естетиката в кухнята ти да бъде съвършена до най - малкия детайл и нещата да изглеждат толкова добре, колкото и функционират. С подходящия избор на кухненски дозатор всяко миене ще подчертава дизайна на кухнята ти. Прецени колко често и колко на брой хора ще използват сапун ежедневно. Трябва ти достатъчно голям на размери дозатор, че течността да стига поне за седмица. Избери материал, който да допълва визията в кухнята. Металните варианти носят модерен и стилен почерк в ежедневието. Тези от камък пък показват нюх към традиция и класа. Ръчните и автоматичните дозатори имат своите предимства и недостатъци. Първият вариант по - лесно се пълни и поддържа. Вторият обаче е поглед към бъдещето и батериите са малка цена на фона на функционалността му.

Виж още...
2

Монтаж

Вградените в мивка или монтирани на стена кухненски дозатори може да ти спестят място в кухнята и да допринесат за по - изчистена визия. Ако мивката ти има предназначена дупка за целта работата е лесна. Ако няма, в зависмост от материала й - можеш да пробиеш и сам такава. Трябва да си много внимателен обаче с цел да не повредиш цялостта й. Ако решиш да го инсталираш на целта - измери хубаво височината, на която ще разположиш дозатора. Трябва да е на средна височина, удобна за ръцете на всички ползватели. Всички нужни материали идват в комплекта на дозатора. Просто трябва да следваш инструкциите и да внимаваш да не затягаш прекалено много елементите.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

С малко усилия кухненския дозатор дълго време ще краси твоята кухня. С мека кърпа често минавай външността му и после хубаво попивай. Избягвай всичко, което може да надраска повърхността. Не позволявай да се натрупва сапун на повърхността - всичко се чисти лесно, преди да е застояло. За максимален живот на дозатора можеш да разреждаш течността в съотношение 70 процента сапун - 30 процента вода. Препоръчително избери продукт, който не съдържа агресивни почистващи съставки. Ако усетиш помпичката да работи по - трудно, може да се е задръстил дозаторът. Напълни го и промий с гореща вода.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте плат, намокрен с топла сапуниста вода за да чистите дозатора си.

Отваряйте дозатора редовно за да го прочиствате от вътрешната страна.

Избягвайте да слагате нещо различно от течен сапун, особено почистващи химикали, защото те ще наранят функционалността му.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Кухненски мивки в домашни условия

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: