• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Газов плот Teka Total, GZC 63310, 3 горелки, Автоматично възпламеняване, Автоматична защита за всяка горелка

Арт. №: 112570025

755,90 лв.
839,00 лв.
Изчерпан!
ОПИСАНИЕ:

Стъклокерамичните плотове на Teka Германия са произведения на изкуството що се отнася до готварски уреди, които да съчетават дизайн, функционалност и практичност. 

Този модел е предназначен за приготвянето на вкусна и ароматна храна. Освен с неподправена естетика, която да радва окото, плотът се отличава с блестяща ефективност и надеждност. 

Някои от основните отличителни черти на този плот са: 

 • Газов плот върху стъклокерамика
 • Механично управление ExactFlame с 9 степени на мощност
 • 3 готварски зони: 1 двойна горелка 4 kW, 1 бърза горелка 2,8 kW, 1 горелка 1 kW
 • Автоматично възпламеняване на всяка горелка
 • Автоматично спиране притока на газ при изгасване на пламъка за всяка горелка
 • Големи чугунени решетки за готварските съдове
 • Максимална мощност (газ): 7,8 kW
 • Тип газ: LPG (пропан/бутан) или природен газ – посочете типа газ преди закупуване на уреда!
Виж пълния текст

Мощност (W): 7800 W

Захранване (V): 220-240

Височина (см): 9.8

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Сензорно управление със звукова сигнализация

 2. 3 готварски зони: 1 двойна зона (Ø 210/270 мм), 1 зона (Ø 180 мм), 1 зона (Ø 145 мм)

 3. Дигитално програмиране на времето за готвене (1-99 минути)

 4. Функция „Максимално нагряване и автоматично връщане на желана по-ниска степен“

 5. Блокировка на управлението за безопасност (защита за деца)

 6. Индикатори за остатъчна топлина

 7. Защита срещу прегряване на уреда

 8. Максимална мощност: 5,4 kW

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Мощност (W)

7800 W

Захранване (V)

220-240

Височина (см)

9.8

Ширина (см)

60

Дълбочина (см)

510

Монтажен отвор в кухненски плот (см)

570х480х49 (Ширина-Дълбочина-Височина)

Специални функции

Многостепенно готвене, Slim дизайн, Автоматично възпламеняване на всяка горелка, Автоматично спиране притока на газ при изгасване на пламъка за всяка горелка

Брой готварски зони

3 готварски зони

Изключване при покриване или замърсяване на панела

Не

Индикатори за остатъчна топлина

Не

Защита срещу прегряване

Не

Дължина захранващ кабел (см)

100

Покритие

Чугунени решетки на горелките, Стъкло

Цвят

Черен

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Готварски плот Teka, които за пореден път преобръщат представите за ергономичност и комфортно готвене Quick Choice функции - DirectSense плота взима предвид конкретните изисквания според конкретното ястие, което приготвяте. Той има няколко вградени функции за няколко различни типа процеси. Изборът им става удобно и бързо, посредством touch screen метода на плота. Quick Choice функция 1: Кипване - Функцията позволява бързо кипване на 1 литър вода за 3 минути. Скорост и ефективност идеална за много случаи, като готвене на паста например. Quick Choice функция 4: Готвене на бавен огън - За всички вкусни рецепти, които изискват готвене на бавен огън Quick Choice функция 5: Поддържане на храната топла - Тази функция позволява поддържането на храната на определена температура, докато стане време да бъде сервирана. Все пак, кой обича студена супа? Quick Choice функция 6: Разтопяване - Чрез тази функция може да разтопите масло, шоколад или захар без да рискувате прегряване. Индукция Flex SlideCooking - Просто преместете готварския съд от една зона на друга и функцията SlideCooking ще свърши останалото. За максимално удобство плотът автоматично ще промени мощността при плъзване на съда в: предната част за силен огън, средната част за умерен огън, в задната част за поддържане на храната топла. Огромна стъпка към по-лесно готвене! Управление MultiSlider - Директен контрол на всяка част от плота за по-голяма прецизност. Плъзнете пръст или изберете директно желаната мощност. Вашите ястия винаги ще бъдат отлично приготвени

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Тенденциите в готвенето с времето се променят и ти го знаеш. Модерните решения за кухнята вече предполагат готварски плот изцяло отделно от фурната, така че да можеш да избереш възможно най - гъвкавия и ефикасен вариант по твой вкус. Газта е класически избор и с него разчиташ на утвърден похват за готвене. Хубаво е да имаш предвид, че трябва да повикаш лицензиран професионалист да инсталира този тип плот. Тези котлони веднага предоставят топлина и ти дават голям контрол над размера на огъня. Имаш и по - скъп вариант - такива монтирани върху керамично стъкло, което си заслужава парите, защото много те улеснява в почистването. Индукционните котлони силно набират популярност напоследък. Поради голямата си енергийна ефикасност и изключителен контрол над готвенето те са все по - често срещан избор за домакинството. Този тип плот създава магнитно поле в индукционната зона и магнетизира метала в съда. Това позволява зоната около него да остане студена, което е голям плюс за безопасност на готвене около деца, например. Друга голяма полза е, че можеш да сменяш температурата постоянно и много прецизно по време на цялото готвене. Керамичните плотове с нагряване посредством електричество също са разпространен избор. Системите за нагряване са инсталирани под стъклото и когато се пуснат предават топлина върху повърхността на готвене. Светят в червено, когато са топли и дори да ги угасиш - винаги остава малка светлинка на съответния котлон, която да предупреждава, че все още не е безопасен за допир.

Виж още...
2

Монтаж

За да може готвенето да е приятно и да се развихриш в кухнята ти трябва всичко друго но не и задушаваща обстановка. За целта се нуждаеш от пространство за свобода на твоята кулинарна креативност. . За да са съвместими кухненския ти и готварския ти плот хубаво прецени пространството, с което разполагаш. Винаги имай предвид, че ти трябват поне 30 сантиметра отстрани на котлоните, където да се ширят големите дръжки на някои тигани или тенджери. Поне 5 сантиметра са нужни като разстояние също между гърба на плота и стената за вентилация Ако за захранване на готварския плот си избрал електричеството, добре прецени нужната мощност. Също така се подсигури, че там където го инсталираш ще има удобен достъп до захранване. Решиш ли да си на газ, трябва вече да разполагаш с вече съществуваща инсталация, която да може да стига безпроблемно до плота. Знаеш, че и тук няма как да минеш без електричество, та имай предвид и разположението на контактите. Не винаги е достатъчно, че ще инсталираш аспиратор или абсорбатор. Все пак гледай наблизо до готварския плот да има прозорец или врата. Така ще можеш по няколко начина да поддържаш помещението проветриво.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Искаш експресна обработка на храна, но вероятно не искаш бързо да се развали твоята микровълнова фурна. Ако се грижиш правилно за нея, ще те радва дълги години. Здравето ти е най - важното нещо - предпримай винаги мерки за сигурност. Задължително преди чистене провери дали уредът е изключен от тока. Вече силно си замърсил своята микровълнова? Не се напрягай, изпусни парата - можеш да я почистиш чрез натурални изпарения, без силни препарати. Ето как става - пълниш купа с 2 чаши вода и 4 супени лъжици бял оцет. Сложи вътре една клечка за зъби, за да не прелее. За 5 минути пускаш да работи микровълновата фурна, след което оставяш да престои 3 минути преди да извадиш купата. Подсуши вътрешността изцяло с гъба. А след като е хубаво почистена, микровълновата лесно се поддържа. Ползвай пластмасово покривало или хартиена кърпа върху храна, която може да опръска наоколо или да се разлее, докато се приготвя. Подлагай чиния отдолу за нещата, които могат да се преварят. Ако нещо нацапа все пак, реагирай на момента - застоялите петна пък обработи по начина описан в по - горния абзац. Чисти взискателно с влажна кърпа всеки 3 месеца вентилационните отвори, независимо дали могат да се свалят или не от микровълновата фурна. Не забравяй, това става при изключен от тока уред. Подсуши я хубаво след това. Това ще удължи живота й и ще предотврати риска от пожар вследствие на натрупала се прах.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Не почиствайте уреда с пароструйка.

Ако забележите пукнатини или счупвания по стъклокерамичния плот, незабавно изключете уреда от електрическата мрежа и се свържете с техническия сервиз.

Деца под 8 годишна възраст трябва да стоят далеч от уреда, освен ако не са под постоянно наблюдение.

Внимавайте когато приготвяте ястия с мазнина или олио. Нагорещената мазнина е лесно запалима. При наличие на пламък, никога не се опитвайте да го загасите с вода! Използвайте похлупак, чиния или нещо, с което да го покриете и задушите.

Ако захранващият кабел е повреден, неговата смяна трябва да бъде извършена от квалифициран специалист

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Домашни кухненски помещения

+Осигуряване на битова гореща вода

+Целогодишно подпомагане на отоплителни инсталации

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: