• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Индукционен плот Teka Maestro, IZC 63630, MasterSense, Каменно сив, 3 готварски зони, iCooking функции

Арт. №: 112500019

1169,10 лв.
1299,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Стъклокерамичните плотове на Teka Германия са произведения на изкуството що се отнася до готварски уреди, които да съчетават дизайн, функционалност и практичност. 

Този модел е предназначен за приготвянето на вкусна и ароматна храна. Освен с неподправена естетика, която да радва окото, плотът се отличава с блестяща ефективност и надеждност. 

Някои от основните отличителни черти на този плот са: 

 • Стъклокерамичен индукционен плот
 • Сензорно управление (тип Multislider PRO) за всяка зона
 • 3 / 4 готварски зони: 1 FLEX зона 230/400 мм (обединяваща 2 зони 230 х 200 мм), 1 зона (Ø 210 мм), 1 зона (Ø 145 мм)
 • Звукова сигнализация (с възможност за заглушаване при промяна на мощността)
 • Детектор за подходящи готварски съдове
 • Сензор за големината на готварските съдове
 • Дигитално програмиране на времето за готвене (1-99 минути)
 • Функция „Flex“ (работа на две съседни зони като една обща)
 • Функция „SlideCooking“ – промяна мощността на плота чрез плъзгане на готварския съд
 • Блокировка на управлението за безопасност (защита за деца)
 • Система за лесен монтаж

 

Виж пълния текст

Мощност (W): 7200 W

Захранване (V): 220-240

Височина (см): 5.3

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Готварски плот Teka, които за пореден път преобръщат представите за ергономичност и комфортно готвене

 2. Quick Choice функции - DirectSense плота взима предвид конкретните изисквания според конкретното ястие, което приготвяте. Той има няколко вградени функции за няколко различни типа процеси. Изборът им става удобно и бързо, посредством touch screen метода на плота.

 3. Quick Choice функция 1: Пържене в тиган - Идеална за приготвяне на деликатни ястия като риба, пиле, яйца, палачинки и пр.

 4. Quick Choice функция 2: Дълбоко пържене - Чудесна функция, която предотвратява появата на токсични вещества при високи температури. Насладете се на любимите си здравословни рецепти.

 5. Quick Choice функция 3: Кипване - Функцията позволява бързо кипване на 1 литър вода за 3 минути. Скорост и ефективност идеална за много случаи, като готвене на паста например.

 6. Quick Choice функция 4: Готвене на бавен огън - За всички вкусни рецепти, които изискват готвене на бавен огън

 7. Quick Choice функция 5: Поддържане на храната топла - Тази функция позволява поддържането на храната на определена температура, докато стане време да бъде сервирана. Все пак, кой обича студена супа?

 8. Quick Choice функция 6: Разтопяване - Чрез тази функция може да разтопите масло, шоколад или захар без да рискувате прегряване.

 9. Quick Choice функция 7: Поширане - Идеална функция за леко запържване, сотиране или за печени картофи.

 10. Quick Choice функция 8: Грил- Специална функция за приготвяне на червени меса и зеленчуци с висока температура.

 11. Управление MultiSlider - Директен контрол на всяка част от плота за по-голяма прецизност. Плъзнете пръст или изберете директно желаната мощност. Вашите ястия винаги ще бъдат отлично приготвени

 12. Супер зона XL - Ястие за цялото семейство или приготвяне на онази голяма паеля, за която сте говорили с приятели преди седмици. Със супер зоната XL (320 мм) всички са добре дошли вкъщи, за да се насладят на кулинарните Ви творения. Гответе с големи съдове за големи моменти

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Мощност (W)

7200 W

Захранване (V)

220-240

Височина (см)

5.3

Ширина (см)

60

Дълбочина (см)

510

Монтажен отвор в кухненски плот (см)

560x490x49мм (Ширина-Дълбочина-Височина)

Специални функции

Многостепенно готвене, Сензорно управление, Slim дизайн, Дигитално програмиране на времето за готвене (1-99 минути), Блокировка на управлението за безопасност (защита за деца)

Брой готварски зони

3 готварски зони

Изключване при покриване или замърсяване на панела

Да

Индикатори за остатъчна топлина

Да

Защита срещу прегряване

Да

Дължина захранващ кабел (см)

110

Покритие

Стандартно

Цвят

Каменно сив

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Кухнята е сърцето на всеки дом. Тази идея превръща Teka в нарицателно за домакински уреди от най-висока класа. Компанията изработва и предлага цялостни решения за кухненската зона, които превръщат готвенето в пълноценно изживяване. Teka е отговорна за много от иновациите, които оформят модерните ни представи за домакинство. До ден днешен, компанията не спира да търси нови хоризонти и начини да подобри домашната среда, толкова важна за всеки от нас. Започнало като малко предприятие в Германия през 1924 година, днес Teka е глобален лидер. Нищо не е случайно. Всеки ход в историята на компанията е решаващ за настоящата й позиция - от решението да се работи само с неръждаема стомана още в средата на миналия век, до разработването на вътрешни екипи от продуктови дизайнери, които създават тенденции, вместо да следват такива. Тези стъпки отвеждат Teka до върха на стълбата, която в 2021 стига до Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Скромна част от отличията на Teka: Inside Out Readers Choice Awards 2018, Dubai Plus X Award 2015, Germany Red Dot Award 2015, Germany Interior Innovation Award, Germany E.ON Energy Efficiency Award, Hungary

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Как да се подготвите за инсталацията на готварски плот във вашата кухня? Първото нещо, което трябва да направите е да измерите свободното пространство в кухненския плот. Съобразете мястото, предвидено за готварския плот, с монтажните размери на уреда - ще ви осигури ли свобода на движение, ще пречи ли на разположението на кухненска посуда, ще има ли достатъчно пространство за мивката. На второ място, проверете електрическото захранване на плота. Захранването трябва да отговаря на изискванията на уреда - в никакъв случай не подценявайте тази стъпка. Най-добрият начин за да подсигурите съвместимостта на готварския плот за вграждане със захранващата система е да повикате специалист. На последно място, но не по важност - внимателно обезопасете и почистете пространството, където ще вградите вашият нов плот.

Виж още...
2

Монтаж

След подготовката, настъпва часа, в който трябва да позиционирате и свържете вашият нов готварски плот с електрическото захранване. В зависимост от особеностите на кухненската зона, инсталацията на готварският плот може да бъде доста повече или по-малко трудна. Готварските плотове са специфични уреди, чиито монтаж е далеч по-изискващ от това да смените кошчето за боклуци под мивката. Правилното и безопасно пренасяне на плота, коректното разопаковане, свързването с електрическата система - всяка една от тези стъпки се нуждае от внимание, прецизност и експертиза. Ако изпитате колебания относно монтажа, дори и при най-дребните и наглед незначителни елементи, не надценявайте възможностите си. За безпроблемен и ефективен монтаж, използвайте услугите на квалифицирани професионалисти.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

След като готварският плот е успешно монтиран и работи, трябва да отделим място и за поддръжката. За да използвате вашият плот дълги, дълги години трябва да го поддържате редовно и съвестно. Грижата за плота е от съществено значение за ефективността и животът на уреда. Често храната, която готвим остава следи и петна по повърхността. Заради това, след използване на уреда почиствайте всичко старателно - остатъци от храна, мазни петна, сосове и всички други замърсители. Производителите включват правила и препоръки за поддръжка на техните уреди- запознайте се с тях и ги следвайте плътно. При възникването на технически неизправности, първо се обърнете към официалните инструкции за употреба и поддръжка. Ако това не помага, не се правете на супергерой - консултирайте се със специалист.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Ако забележите пукнатини или счупвания по стъклокерамичния плот, незабавно изключете уреда от електрическата мрежа и се свържете със сервизния отдел.

Почиствайте готварският плот след всяко готвене - не използвайте абразивни материали и увреждащи повърхността препарати.

Децата под 8 годишна възраст трябва да стоят далеч от уреда, освен ако не са под постоянно наблюдение.

Дръжте кабелите далеч от вода. Редовно почиствайте натрупаните по тях мазнини, защото те могат да причинят пожар. Ако това стане, изключете котлона. Не е ОК да го гасите с вода или воден пожарогасител. Ако не се справите с пожара веднага, излезте на безопасно място и се обадете на 112.

Ако захранващият кабел е повреден, неговата смяна трябва да бъде извършена от квалифициран специалист.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: