• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0
Назад
-10%
Назад
Колона за баня Макена Хепи, 25х120х19см, PVC, soft-close механизъм
Следващо
Следващо

Колона за баня Макена Хепи, 25х120х19см, PVC, soft-close механизъм

175,45 лв.
195,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Колона за баня от колекция Хепи на Макена Русе. Колоната е достатъчно обемна за да Ви послужи за съхранение на всички санитарни принадлежности, и достатъчно компактна за да бъде подходяща за инсталация и в малки, и големи бани и санитарни помещения. 

Виж пълния текст

Материал: PVC

Височина (см): 120

Дължина (см): 19

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Ширина - 25см

  2. Височина - 120см

  3. Дълбочина - 19см

  4. Механизъм за плавно затваряне

  5. Подходящ за влажни и мокри помещения

  6. Цвят - бял

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

PVC

Височина (см)

120

Дължина (см)

19

Ширина (см)

25 см

Монтаж колона

Свободностоящ

С осветление

Не

С огледало

Не

Брой рафтове

1

Soft-close механизъм

Да

Покритие

Гланц

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Макена е производител от “малката Виена” на България - Русе. Компанията е достоен представител на един от най-знаковите български градове. Нейната продукция се отличава както с качество на изработката и стабилност, така и неподправен стил и изисканост във визията и концепцията. Макена предлага изделия, които са предназначени за бани и санитарни помещения - шкафове, огледала и колони. Продуктите са изработени изцяло от първокачествено PVC, комбинирано с водоустойчиви и влагоустойчиви материали. Това прави техните мебели издръжливи и неподатливи на раздуване или огъване вследствие на контакт с водна струя или експлоатация в силно влажна среда.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Шкафът в банята с мивка е мебел, без която банята ти не може. Тук важното е да знаеш размерите, другото е въпрос на вкус. Ако искаш самостоятелна мивка, тогава трябва да прецениш място и за другите мебели. При ограничено пространство, стенното съхранение е правилното решение. Остъклен, високо разположен шкаф е супер идея за съхранение на всички важни неща, а ако има лекарствени продукти - така са далеч от досега на децата. При повече пространство, самостоятелните шкафове са красив завършек на една стилна баня. Може да го разположиш абсолютно навсякъде, давайки свобода на твоето въображение. Обаче, при тотална липса на пространство, вградените в ъгъл мебели са перфектно решение, което създава истински уют. Ако искаш взетият избор да не ти държи влага, то материалите за шкафове и рафтове са алуминий и неръждаема стомана. В сравнение с това, по - евтин вариант е MDF, но трябва да го разположиш далеч от пряк контакт с вода и да го забърсваш непосредствено след намокряне.

Виж още...
2

Монтаж

Смяната и инсталацията всеки един мебел за баня си има своите тънкости. Но не е и непосилна работа, стига да прецениш всичко добре. Задължително първо изключи централно водата и електричеството. Изрежи силиконовото уплътнение около мивката, шкафа или колоната и последователно демонтирай елементите. Ако сметнеш, че новите мебели няма да заличат оставените следи, запълни дупките и пребоядисай при нужда. След като си сглобил шкафа, обърни го наопаки и монтирай крачетата. Голямо удобство е, ако те се регулират на височина. Добре измери всичко преди инсталация и очертай на стената разположението на частите. Веднъж монтирал мебелите няма да имаш много място за промени, освен ако не си склонен да демонтираш, да измерваш, да пробиваш нови отвори и да инсталираш наново. Не звучи приятно, защото не е. Поговорката "два пъти мери, веднъж режи" действа с пълна сила!

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Искаш да инвестираш в хубави мебели за баня? Държиш те да издържат теста на времето? Запомни, правени са да водоустойчиви, но това далеч не значи, че са непромокаеми. Без поддръжка и най - качествената мебел ще загуби добрия си вид. В банята се натрупва голямо количество влага по всяка повърхност. Също така постоянно се мени температурата. Градусите не можеш да ги забършеш, но е хубаво с повърхностите винаги да реагираш бързо и да минаваш с парцал незабавно след намокряне. Ако си подбрал дърво за банята, хубаво е често да нанасяш лак съобразено с инструкциите и с материала. Но независимо от решението ти, не използвай абразивни химикали и чети етикетите на продуктите за почистване, за да се радваш дълги години на избора си.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствай рафтовете редовно.

Пази шкафа от натоварвания, на които не може да издържи.Не е добра идея да го използваш за хранилище на всички ненужни предмети.

Въпреки, че е водоустойчив, шкафът изисква поддръжка и е препоръчително след всяко намокряне да го посдушаваш.

При почистване не използвай абразивни материали. Те ще навредят на покритието и ще нарушат естетическият вид на мебелта.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: