• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-16%
Назад
Кухненска мивка Inter Ceramic ICK, 80x60см, бордова, хром-гланц покритие
Кухненска мивка Inter Ceramic ICK, 80x60см, бордова, хром-гланц покритие
Следващо
Следващо

Кухненска мивка Inter Ceramic ICK, 80x60см, бордова, хром-гланц покритие

74,41 лв.
89,29 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Кухненска мивка за бордови монтаж от Inter Ceramic България, с размер 80х60см, дълбочина на коритото 16см, с включен сифон, уплътнителна лента и крепежни елементи. 

Виж пълния текст

Материал: Алпака

Ширина (см): 80 см

Дължина (см): 60

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Кухненска мивка алпака за бордови монтаж на Inter Ceramic

 2. Широкоформатен размер - 80х60см

 3. Размер на коритото - 40х40см

 4. Дълбочина на коритото - 16см

 5. Дебелина на материала - 0,06см

 6. С отцедник, който предоставя пространство за съхранение на кухненска посуда

 7. Умивалникът е окомплектован със сифон, уплътнителна лента и крепежни елементи

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Алпака

Ширина (см)

80 см

Дължина (см)

60

Ширина корито (см)

40

Дължина корито (см)

40

Брой корита

Единично корито

Дълбочина (см)

16

С отцедник

Да

С преливник

Да

Специални функции

Гланц покритие

Със сифон и крепежни елементи

Да

Покритие

Хром-гланц

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Ако някога сте влизали в София през Ботевградско шосе, няма как да не сте видели открояващият се бизнес комплекс на Inter Ceramic. Освен с един от най-характерните и забележителни шоуруми в България, компанията се отличава и с един от най-богатите продуктови каталози за баня и кухня. С асортимент от над 3000 различни изделия, Inter Ceramic може да предложи както индивидуални артикули за специфични нужди, така и цялостни решения за кухненски и санитарни системи. Разнообразието е ключов фактор, на който Inter Ceramic разчитат. Заради това, в тяхното портфолио може да намерите продукти с уникален дизайн, функционалност, визия и цветови комбинации. Те са приели постоянното развитие като неделима част от работата. Inter Ceramic са от малкото фирми, които обновяват продуктовата си гама ежегодно. Това, което обединява всички артикули на Inter Ceramic е, че са изработени и сертифицирани съгласно регламентите на Европейския Съюз за качествен контрол и употреба. Многообразието и възможността за избор са нищо сами по себе си, ако качеството отстъпва. Както при личните взаимоотношения, така и връзката между бизнес и клиент се основава, преди всичко, на доверие. Заради това, всеки един продукт на Inter Ceramic е гаранционно обслужван.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Търсиш простичко решение за кухнята, без да ти тежи на джоба? Мивките от алпака са бюджетни и леки - така не затормозяват нито теб, нито плота, върху който са монтирани. Изчистената им визия е в тон с лекотата в поддръжката им. Предлагат се в най - различни форми и размери, за да бъдат модерния нюанс в твоята кухня. Алпаката е материал, който не корозира, което означава безпроблемно почистване. Мивката може да се чисти дори с по - абразивни препарати и ще запази визията си, тъй като е наистина издръжлива. Бордовият монтаж се извършва директно върху плот или шкаф. Това гарантира лесната инсталация, в комбинация с лекотата на алпаката.

Виж още...
2

Монтаж

Мивките за бордови монаж не се вграждат в плота, а лягат върху него. Ако си решил да закупиш такава от алпака, то шкафът обикновено се прави по мивката и тя се инсталира още по време на изработката. Ако все пак си решил да ги вземеш отделно, ще са ти необходими летви за мивката и за шкафа като допълнителни елементи. Слагаш летвите за мивката от долната страна в двата й края. Те трябва да застанат плътно в борда. Летвите за шкафа трябва също да се стегнат добре. Тях разположи в горната, вътрешна страна на двете му страници. Остава само да се монтират двата елемента един към друг през летвите. Ако шкафът е подходящ, може да се използват и другите 2 борда на мивката, в които да се сложат летви за завиване към него.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Не използвайте абразивни пречиствателни препарати, както и такива съдържащи киселини. Не използвайте препарати, съдържащи хлориди - те разяждат образуваният от хрома оксиден слой. Не употребявайте железни четки - в следствие на търкането между неръждаемата стомана и желязото, се образува замърсяване, желязото се разпръсква върху неръждаемата стомана и се образува ръжда. Избягвайте съхранението на химически почистващи препарати под мивката, тъй като изпаренията могат да навредят на повърхността й. Почиствайте мивката с вода и я подсушавайте с вълнен плат всеки път, когато на повърхността й попадне киселина. Почиствайте редовно мивката след употреба, най-добре със суха гъба. Не използвайте мивката като дъска за рязане и я пазете от удар с тежки предмети - и двете могат да предизвикат дълбоки драскотини.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Когато върху повърхността на мивката попадне киселина, изплакнете умивалника обилно с вода и почистете с вълнен плат.

Не оставяйте върху мивката лесно ръждясващи парчета метал, мокри метални материали - те могат да предизвикват увреждане на повърхността на умивалника.

Не съхранявайте почистващи химически материали под мивката, защото изпаренията могат да нарушат повърхността.

Избягвайте драскотините - те намаляват цялостното качество на кухненската мивка.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: