• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Кухненска мивка Inter Ceramic Tampico, 800x500мм, бордова, покритие против надраскване, с десен плот

77,87 лв.
86,53 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Какво е дом без любов? Какво е кухня без мивка, която да отговаря на всички изисквания на домакинството? Кухненските мивки Inter Ceramic са отговорът за всички от нас, които си задават втория въпрос. Те са предназначени за дълготрайна употреба, която да направи живота в кухнята една идея по-лесен. 

 

Кухненските мивки на Inter Ceramic изпъкват със своята ергономичност и качество на производствения материал, уникалната система за бърз и лесен монтаж, и не на последно място - усетът и грижата за естетиката, които са вложени във всеки модел.

 

Умивалниците Inter Ceramic се вписват както в модерно обзаведените, така и класическите кухненски пространства. Колкото и разнообразни да са различните модели, те са унифицирани до степен, която позволява да не изглеждат като кръпка в кухнята.

 

Този умивалник Inter Ceramic е с уникалното покритие TAMPICO, което предоставя допълнителна резистентност срещу надрасквания, механични натоварвания и случайни удари от предмети. 


Умивалникът е обемен, с дълбочина на коритото от 18см, което го прави универсален в осблужването на много и обемни кухненски съдове и прибори. 

Виж пълния текст

Материал: Алпака

Ширина (см): 80 см

Дължина (см): 50

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. TAMPICO покритие - против трайно надраскване

 2. Освен това, покритието на умивалника прави мивката устойчива на варовик и абразия

 3. Мивката осигурява антибактериална резистентност

 4. Умивалникът е просторен и с дълбоко корито (18см) - това го прави подходящ за обемни съдове, както и за обслужването на по-голям обем кухненска посуда

 5. Отвор за смесител или дозатор: Да

 6. Материал: Алпака

 7. Дебелина: 0,08см

 8. Размери: 80х50х18см

 9. Съдържание комплект: Кухненски умивалник TAMPICO, комплект скоби за присъединяване, сифон, меки връзки, уплътнителна лента

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Алпака

Ширина (см)

80 см

Дължина (см)

50

Брой корита

Единично корито

Дълбочина (см)

18

С отцедник

Да

С преливник

Да

Специални функции

Гланц покритие

Със сифон и крепежни елементи

Да

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Ако някога сте влизали в София през Ботевградско шосе, няма как да не сте видели открояващият се бизнес комплекс на Inter Ceramic. Освен с един от най-характерните и забележителни шоуруми в България, компанията се отличава и с един от най-богатите продуктови каталози за баня и кухня. С асортимент от над 3000 различни изделия, Inter Ceramic може да предложи както индивидуални артикули за специфични нужди, така и цялостни решения за кухненски и санитарни системи. Разнообразието е ключов фактор, на който Inter Ceramic разчитат. Заради това, в тяхното портфолио може да намерите продукти с уникален дизайн, функционалност, визия и цветови комбинации. Те са приели постоянното развитие като неделима част от работата. Inter Ceramic са от малкото фирми, които обновяват продуктовата си гама ежегодно. Това, което обединява всички артикули на Inter Ceramic е, че са изработени и сертифицирани съгласно регламентите на Европейския Съюз за качествен контрол и употреба. Многообразието и възможността за избор са нищо сами по себе си, ако качеството отстъпва. Както при личните взаимоотношения, така и връзката между бизнес и клиент се основава, преди всичко, на доверие. Заради това, всеки един продукт на Inter Ceramic е гаранционно обслужван.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Търсиш простичко решение за кухнята, без да ти тежи на джоба? Мивките от алпака са бюджетни и леки - така не затормозяват нито теб, нито плота, върху който са монтирани. Изчистената им визия е в тон с лекотата в поддръжката им. Предлагат се в най - различни форми и размери, за да бъдат модерния нюанс в твоята кухня. Алпаката е материал, който не корозира, което означава безпроблемно почистване. Мивката може да се чисти дори с по - абразивни препарати и ще запази визията си, тъй като е наистина издръжлива. Бордовият монтаж се извършва директно върху плот или шкаф. Това гарантира лесната инсталация, в комбинация с лекотата на алпаката.

Виж още...
2

Монтаж

Мивките за бордови монаж не се вграждат в плота, а лягат върху него. Ако си решил да закупиш такава от алпака, то шкафът обикновено се прави по мивката и тя се инсталира още по време на изработката. Ако все пак си решил да ги вземеш отделно, ще са ти необходими летви за мивката и за шкафа като допълнителни елементи. Слагаш летвите за мивката от долната страна в двата й края. Те трябва да застанат плътно в борда. Летвите за шкафа трябва също да се стегнат добре. Тях разположи в горната, вътрешна страна на двете му страници. Остава само да се монтират двата елемента един към друг през летвите. Ако шкафът е подходящ, може да се използват и другите 2 борда на мивката, в които да се сложат летви за завиване към него.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Не използвайте абразивни пречиствателни препарати, както и такива съдържащи киселини. Не използвайте препарати, съдържащи хлориди - те разяждат образуваният от хрома оксиден слой. Не употребявайте железни четки - в следствие на търкането между неръждаемата стомана и желязото, се образува замърсяване, желязото се разпръсква върху неръждаемата стомана и се образува ръжда. Избягвайте съхранението на химически почистващи препарати под мивката, тъй като изпаренията могат да навредят на повърхността й. Почиствайте мивката с вода и я подсушавайте с вълнен плат всеки път, когато на повърхността й попадне киселина. Почиствайте редовно мивката след употреба, най-добре със суха гъба. Не използвайте мивката като дъска за рязане и я пазете от удар с тежки предмети - и двете могат да предизвикат дълбоки драскотини.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте редовно мивката след употреба, най-добре със суха гъба.

Не използвайте мивката като дъска за рязане и я пазете от удар с тежки предмети - и двете могат да предизвикат дълбоки драскотини.

Колкото и устойчиви да са умивалниците, гарантираме, че те не са неуязвими уреди. Съобразявайте се с габаритите и тежестта на предметите, които поставяте върху тях. 

Не почиствайте кухненските умивалници с абразивни материали.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: