• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Линеен сифон Viega Advantix Basic, 100см, без решетка, неръждаема стомана, регулируема височина на водния затвор

Арт. №: 618032

632,67 лв.
680,30 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Viega Германия стоят зад производството на този елегантен линеен сифон от серия Advantix. Сифонът е с дължина 100 см, изработен от първокачествена неръждаема стомана, с фланец за полагане на хидроизолация. 

Освен функционален и естетически стойностен, сифонът е лесен за поддръжка - водопроводните компоненти са разглобяеми и могат да бъдат демонтирани и монтирани обратно по всяко време. 

Сифонът Advantix е с регулируема височина на водния затвор. 

Виж пълния текст

Тип сифон: Линеен сифон от неръждаема стомана

Материал: Неръждаема стомана

Ширина (см): 100 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Линеен сифон Advantix Basic от Viega Германия

 2. Защитен механизъм срещу загуба на вода

 3. Тръбата на водния затвор е свободно сменяема

 4. С вгарден филтър за твърди частици

 5. С включен фланец за закрепване на хидроизолация

 6. За монтаж за стена при обмазна хидроизолация с фолио или геомембрана

 7. Дължината на водния затвор може да се регулира свободно - от 35мм до 50мм

 8. Монтажна височина: 90мм - 190мм

 9. Производствен материал: Неръждаема стомана

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Линеен сифон от неръждаема стомана

Материал

Неръждаема стомана

Ширина (см)

100 см

Монтажна височина (мм)

90 - 190

Диаметър изход (мм)

50

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Viega започва своята дейност през 1899 година в Германия. В началото се занимава с една от най-немските дейности - производство на диспенсъри за бира. Франц-Анселм Вигнер, основателят на Viega, жъне небивал успех сред пивоварите и собствениците на таверни заради изключително издръжливата и хигиенична изработка на своите месингови кранове. Не му отнема много време преди да вложи своите умения в продукти, които са предназначени за друг тип течност - водата. Така Viega започва да произвежда сифони, преливници, месингови фитинги за тръбни връзки, както и пластмасови ВиК елементи за санитарни помещения. Днес Viega е с над 4,700 служители в производствени предприятия по цял свят. Това, с което компанията печели клиентите е запазването на качеството на питейната вода. Човешкият организъм не може без консумация на вода и Viega превръщат грижата за този процес в своя мисия. От самото начало, сифоните на Viega са многократно изпитвани за да могат да осигурят на клиентите гъвкава, безопасна и напълно хигиенична система за водоснабдяване. За целта компанията използва единствено материали, подходящи за директен контакт с питейна вода - неръждаема стомана и месинг. Освен това, Viega регулярно подлагат органичните материали за уплътнения и тръбни връзки на десетки химични и микробиологични тестове. Защото, да, сифонът е нещо повече от тръба, през която тече вода (колкото и невероятно да изглежда на някои хора).

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Омръзнала ти е гледката на класическия сифон? Дошло ти е до гуша от наводнения под душа? Линейният сифон е модерно и естетическо решение. Най - хубаво е когато банята плакне очите в буквален и преносен смисъл. Линейните сифони не са пречка в краката ти и са прекрасно естетическо допълнение. Най - често се разполагат до стената във формата на правоъгълна линия. Те се нуждаят от само един или два наклона за отводняване, за разлика от централно разположените сифони. Това позволява по - лесен дизайн за изпълнение. Oсвен това са смятани за по - функционални от класическите, тъй като формата и системата им на отводняване са по - ефикасни.

Виж още...
2

Монтаж

Не по - лесен за монтаж е линейният сифон от класическия. Ако имаш опит и разбираш от такъв тип инсталации, действай със собствено темпо. Нито банята, нито сифонът ще избягат - най - много да се наводнят ако бързаш пред времето. Това е от най - сложните манипулации в дома и трябва да си наистина убеден, че планът ти няма пролука, през която да прокапе. Трудността на инсталация може да прелее над нервите ти. Ако не си уверен е най - добре да повикаш професионалист. Отделените време и финанси да откриеш подходящия си заслужават. Така гарантираш дълги години радост от гледката и ефикасността на банята си.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Често се грижи за линейния сифон за да ти върви по вода в банята. Не е нужно да си въоръжен с нищо повече от твърда четка. Отдели капака от долната част и го сложи настрана внимателно така, че да не одраскаш някоя повърхност. С гумени ръкавици можеш да обереш натрупаната коса и слоевете останки от сапун, шампоан или душ гел. Избери подходяща твърда четка, за да не надраска метала или плочките. С нейна помощ и сапунена вода можеш да изтъркаш всички остатъци от мръсотия по двете части на сифона. Ако решиш да използваш препарат, внимателно подбери щадящ такъв за да не повредиш повърхностите.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: