• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Микровълнова фурна TEKA Maestro, ML 820 BIS, черен, за вграждане, 3 автоматични програми, кварцов грил, интегрирана въртяща платформа

629,10 лв.
699,00 лв.
Изчерпан!
ОПИСАНИЕ:

Класни, стилни, ефективни и безкомпромисно надеждни - микровълновите фурни TEKA са еталон за иновативни и дълговечни решения, които отговарят на нуждите на съвременната кухненска зона. 

Микровълновата фурна преобръща представите за този тип кухненски уреди, като предоставя ниво на контрол над храната, който е иновативен и интуитивен. 

Дизайнът на уреда е проектиран за да се вписва в критериите за максимално удобство при употреба. Микровълновата фурна е многфункционална, обемна, но в същото време с достатъчно компактни размери за да не заема излишно пространство във Вашата кухня. 

Други забележителни характерстики на фурната са: 

 • Микровълнова фурна за вграждане с грил
 • 3 функции (микровълни, грил, микровълни + грил)
 • 3 автоматични програми
 • Сензорно управление с бял TFT дисплей
 • Иноксов въртящ се бутон с черен лицев панел
 • Таймер (макс. 90 минути)
 • Кварцов грил (1050 W)
 • 5 нива на мощност на микровълните (750 W)
 • Автоматично размразяване според тегло и време (5 програми)
 • Функция бърз старт „+ 30 секунди“
 • Възможност за запаметяване на 1 потребителска програма
 • Интегрирана въртяща се платформа (24 см)
 • Иноксова вътрешност
 • Блокировка на управлението за безопасност
 • Кръгла скара
 • Вместимост: 20 литра
Виж пълния текст

Мощност (W): 1200 W

Ширина (см): 59.5

Захранване (V): 220-240

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Микровълнова фурна от TEKA Германия, която притежава характерните за компанията издръжливост, ергономичност и безкомпромисна ефективност при приготвянето на най-добрата възможна храна за Вас и Вашите близки

 2. Бърза и интелигентна система за монтаж - Новата система за монтаж на микровълновата в шкафа позволява той да бъде извършен само за 5 минути с помощта на 4 винта. Рамката вече е фиксирана към уреда, а не към мебелта

 3. Запаметете любимите програми - С микровълновите Teka може да запаметите предпочитани мощност и време за готвене, така че да повтаряте любимите рецепти винаги, когато поискате

 4. Максимална номинална мощност (W): 1200

 5. Честота (Hz): 50

 6. Ел. захранване (V): 220 - 240

 7. Дължина на захранващия кабел (см): 110

 8. Щепсел: да

 9. Автоматично изключване при отваряне на вратата: да

 10. Блокировка на контролния панел: да

 11. Блокировка на управлението срещу неволна промяна на настройките: да

 12. Защитен термостат: да

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Мощност (W)

1200 W

Ширина (см)

59.5

Захранване (V)

220-240

Височина (см)

39

Дълбочина (см)

32.5

Обем (л)

20 l

Специални функции

Функция "Бърз старт", 3 функции (микровълни, грил, микровълни + грил), Автоматично размразяване според тегло и време (5 програми)

Функции микровълнова фурна

5 нива на мощност

С грил

Да

Охлаждаща система

Да

Автоматично изключване при отваряне

Не

Защитен термостат

Не

Покритие

Стандартно

Цвят

Черен

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Кухнята е сърцето на всеки дом. Тази идея превръща Teka в нарицателно за домакински уреди от най-висока класа. Компанията изработва и предлага цялостни решения за кухненската зона, които превръщат готвенето в пълноценно изживяване. Teka е отговорна за много от иновациите, които оформят модерните ни представи за домакинство. До ден днешен, компанията не спира да търси нови хоризонти и начини да подобри домашната среда, толкова важна за всеки от нас. Започнало като малко предприятие в Германия през 1924 година, днес Teka е глобален лидер. Нищо не е случайно. Всеки ход в историята на компанията е решаващ за настоящата й позиция - от решението да се работи само с неръждаема стомана още в средата на миналия век, до разработването на вътрешни екипи от продуктови дизайнери, които създават тенденции, вместо да следват такива. Тези стъпки отвеждат Teka до върха на стълбата, която в 2021 стига до Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Скромна част от отличията на Teka: Inside Out Readers Choice Awards 2018, Dubai Plus X Award 2015, Germany Red Dot Award 2015, Germany Interior Innovation Award, Germany E.ON Energy Efficiency Award, Hungary

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Микровълновата фурна може да спести много време в твоя график. Тя е част от почти всеки дом и улеснява хора по цял свят в забързаното им ежедневие. Някои ползи на микровълновите фурни са: можеш бързо да приготвиш нещо в непредвидени ситуации загряването на вода става изключително бързо в сравнение с котлон чисти се лесно консумира по - малко енергия при обработка на по - малко количество храна в сравнение с готварска печка Първото нещо, което трябва да прецениш е мястото, с което разполагаш в кухнята си. Също така - вътрешният обем на микровълновата също е от голямо значение - съобрази го с нуждите си. Мощността й е не по - малко важен фаткор. Колкото по - голяма е тя, толкова по - бързо става твоята храна. Затова хубаво мисли дали искаш да спестиш време или пари. Каквито и предпочитания да имаш - на пазара се предлагат микровълнови фурни с най - различни функции и екстри за твоя комфорт в кухнята. Не бързай в избора си, провери хубаво производителя и конкуренцията му. Според бюджета си съобрази съотношението цена - качество. Повечето микровълнови фурни имат живот от около 10 години, но ако е технически изправна - можеш да ползваш своята и след това.

Виж още...
2

Монтаж

Не е философия да освободиш място в кухнята за своята микровълнова фурна. Ако все пак искаш оптимално да оползотвориш наличното пространство, помисли можеш ли да я монтираш на стена или около някой шкаф/рафт. Не бързай в решението - поеми си въздух. Точно от това се нуждае все пак и твоята микровълнова фурна. Много е важно да подсигуриш правилната й вентилация така, че да работи безпроблемно и ефикасно. Някои микровълнови се нуждаят от допълнителна инсталация за тази цел или даже от външна такава. Чети упътването и препоръките на производителя и ги следвай дословно. След като си определил разположението - подготви си дрелка и монтажна плоча. Никой не те гони, прави всичко поетапно - искаш да приготвяш храната си по - бързо, но първо имай малко търпение.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Искаш експресна обработка на храна, но вероятно не искаш бързо да се развали твоята микровълнова фурна. Ако се грижиш правилно за нея, ще те радва дълги години. Здравето ти е най - важното нещо - предпримай винаги мерки за сигурност. Задължително преди чистене провери дали уредът е изключен от тока. Вече силно си замърсил своята микровълнова? Не се напрягай, изпусни парата - можеш да я почистиш чрез натурални изпарения, без силни препарати. Ето как става - пълниш купа с 2 чаши вода и 4 супени лъжици бял оцет. Сложи вътре една клечка за зъби, за да не прелее. За 5 минути пускаш да работи микровълновата фурна, след което оставяш да престои 3 минути преди да извадиш купата. Подсуши вътрешността изцяло с гъба.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Не използвайте агресивни препарати и абразивни материали при почистване на микровълновата фурна. 

Почиствайте микровълновата фурна само след като сте я изключили от захранването. Преди да я включите отново, задължително трябва да изчакате да изсъхне. 

Не използвайте вода под налягане при почистване. 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: