• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-8%
Назад
Микровълнова фурна TEKA Total, MS 620, хром, за вграждане, 3 автоматични програми, интегрирана въртяща основа
Следващо
Следващо

Микровълнова фурна TEKA Total, MS 620, хром, за вграждане, 3 автоматични програми, интегрирана въртяща основа

643,66 лв.
699,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Класни, стилни, ефективни и безкомпромисно надеждни - микровълновите фурни TEKA са еталон за иновативни и дълговечни решения, които отговарят на нуждите на съвременната кухненска зона. 

Микровълновата фурна преобръща представите за този тип кухненски уреди, като предоставя ниво на контрол над храната, който е иновативен и интуитивен. 

Дизайнът на уреда е проектиран за да се вписва в критериите за максимално удобство при употреба. Микровълновата фурна е многфункционална, обемна, но в същото време с достатъчно компактни размери за да не заема излишно пространство във Вашата кухня. 

Други забележителни характерстики на фурната са: 

 • Микровълнова фурна за вграждане с грил
 • 3 функции (микровълни, грил, микровълни + грил)
 • 3 автоматични програми
 • Сензорно управление с бял TFT дисплей
 • Иноксов въртящ се бутон с черен лицев панел
 • Таймер (макс. 90 минути)
 • Кварцов грил (1050 W)
 • 5 нива на мощност на микровълните (800 W)
 • Автоматично размразяване според тегло и време (5 програми)
 • Функция бърз старт „+ 30 секунди“
 • Възможност за запаметяване на 1 потребителска програма
 • Интегрирана въртяща се платформа (24 см)
 • Иноксова вътрешност
 • Блокировка на управлението за безопасност
 • Кръгла скара
 • Вместимост: 20 литра
 • Иноксова рамка със защита от отпечатъци
Виж пълния текст

Мощност (W): 1200 W

Ширина (см): 59.5

Захранване (V): 220-240

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Микровълнова фурна от TEKA Германия, която притежава характерните за компанията издръжливост, ергономичност и безкомпромисна ефективност при приготвянето на най-добрата възможна храна за Вас и Вашите близки

 2. Бърза и интелигентна система за монтаж - Новата система за монтаж на микровълновата в шкафа позволява той да бъде извършен само за 5 минути с помощта на 4 винта. Рамката вече е фиксирана към уреда, а не към мебелта

 3. Функция за запаметяване на любимите програми - С микровълновите Teka може да запаметите предпочитани мощност и време за готвене, така че да повтаряте любимите рецепти винаги, когато поискате

 4. Максимална номинална мощност (W): 1200

 5. Честота (Hz): 50

 6. Ел. захранване (V): 220 - 240

 7. Дължина на захранващия кабел (см): 110

 8. Щепсел: да

 9. Енергийна консумация за един цикъл с естествена циркулация на въздуха (kWh): 0.617

 10. Грил (W): 1000

 11. Макси грил (W): 1000

 12. Автоматично изключване при отваряне на вратата: да

 13. Блокировка на контролния панел: да

 14. Блокировка на управлението срещу неволна промяна на настройките: да

 15. Защитен термостат: да

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Мощност (W)

1200 W

Ширина (см)

59.5

Захранване (V)

220-240

Височина (см)

39

Дълбочина (см)

325

Обем (л)

20 l

Специални функции

Микровълнова фурна с грил, Функция "Бърз старт", 3 функции (микровълни, грил, микровълни + грил), Автоматично размразяване според тегло и време (5 програми)

Функции микровълнова фурна

5 нива на мощност

С грил

Не

Охлаждаща система

Да

Автоматично изключване при отваряне

Не

Защитен термостат

Не

Покритие

Стандартно

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Кухнята е сърцето на всеки дом. Тази идея превръща Teka в нарицателно за домакински уреди от най-висока класа. Компанията изработва и предлага цялостни решения за кухненската зона, които превръщат готвенето в пълноценно изживяване. Teka е отговорна за много от иновациите, които оформят модерните ни представи за домакинство. До ден днешен, компанията не спира да търси нови хоризонти и начини да подобри домашната среда, толкова важна за всеки от нас. Започнало като малко предприятие в Германия през 1924 година, днес Teka е глобален лидер. Нищо не е случайно. Всеки ход в историята на компанията е решаващ за настоящата й позиция - от решението да се работи само с неръждаема стомана още в средата на миналия век, до разработването на вътрешни екипи от продуктови дизайнери, които създават тенденции, вместо да следват такива. Тези стъпки отвеждат Teka до върха на стълбата, която в 2021 стига до Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Скромна част от отличията на Teka: Inside Out Readers Choice Awards 2018, Dubai Plus X Award 2015, Germany Red Dot Award 2015, Germany Interior Innovation Award, Germany E.ON Energy Efficiency Award, Hungary

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Микровълновата фурна може да спести много време в твоя график. Тя е част от почти всеки дом и улеснява хора по цял свят в забързаното им ежедневие. Някои ползи на микровълновите фурни са: можеш бързо да приготвиш нещо в непредвидени ситуации загряването на вода става изключително бързо в сравнение с котлон чисти се лесно консумира по - малко енергия при обработка на по - малко количество храна в сравнение с готварска печка Първото нещо, което трябва да прецениш е мястото, с което разполагаш в кухнята си. Също така - вътрешният обем на микровълновата също е от голямо значение - съобрази го с нуждите си. Мощността й е не по - малко важен фаткор. Колкото по - голяма е тя, толкова по - бързо става твоята храна. Затова хубаво мисли дали искаш да спестиш време или пари. Каквито и предпочитания да имаш - на пазара се предлагат микровълнови фурни с най - различни функции и екстри за твоя комфорт в кухнята. Не бързай в избора си, провери хубаво производителя и конкуренцията му. Според бюджета си съобрази съотношението цена - качество. Повечето микровълнови фурни имат живот от около 10 години, но ако е технически изправна - можеш да ползваш своята и след това.

Виж още...
2

Монтаж

Не е философия да освободиш място в кухнята за своята микровълнова фурна. Ако все пак искаш оптимално да оползотвориш наличното пространство, помисли можеш ли да я монтираш на стена или около някой шкаф/рафт. Не бързай в решението - поеми си въздух. Точно от това се нуждае все пак и твоята микровълнова фурна. Много е важно да подсигуриш правилната й вентилация така, че да работи безпроблемно и ефикасно. Някои микровълнови се нуждаят от допълнителна инсталация за тази цел или даже от външна такава. Чети упътването и препоръките на производителя и ги следвай дословно. След като си определил разположението - подготви си дрелка и монтажна плоча. Никой не те гони, прави всичко поетапно - искаш да приготвяш храната си по - бързо, но първо имай малко търпение.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Искаш експресна обработка на храна, но вероятно не искаш бързо да се развали твоята микровълнова фурна. Ако се грижиш правилно за нея, ще те радва дълги години. Здравето ти е най - важното нещо - предпримай винаги мерки за сигурност. Задължително преди чистене провери дали уредът е изключен от тока. Вече силно си замърсил своята микровълнова? Не се напрягай, изпусни парата - можеш да я почистиш чрез натурални изпарения, без силни препарати. Ето как става - пълниш купа с 2 чаши вода и 4 супени лъжици бял оцет. Сложи вътре една клечка за зъби, за да не прелее. За 5 минути пускаш да работи микровълновата фурна, след което оставяш да престои 3 минути преди да извадиш купата. Подсуши вътрешността изцяло с гъба. А след като е хубаво почистена, микровълновата лесно се поддържа. Ползвай пластмасово покривало или хартиена кърпа върху храна, която може да опръска наоколо или да се разлее, докато се приготвя. Подлагай чиния отдолу за нещата, които могат да се преварят. Ако нещо нацапа все пак, реагирай на момента - застоялите петна пък обработи по начина описан в по - горния абзац. Чисти взискателно с влажна кърпа всеки 3 месеца вентилационните отвори, независимо дали могат да се свалят или не от микровълновата фурна. Не забравяй, това става при изключен от тока уред. Подсуши я хубаво след това. Това ще удължи живота й и ще предотврати риска от пожар вследствие на натрупала се прах.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Не използвайте агресивни препарати и абразивни материали при почистване на микровълновата фурна. 

Почиствайте микровълновата фурна само след като сте я изключили от захранването. Преди да я включите отново, задължително трябва да изчакате да изсъхне. 

Не използвайте вода под налягане при почистване. 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: