• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Подов сифон Viega Advantix, 15x15см решетка от неръждаема стомана, фланец за хидроизолация

Арт. №: 557201

133,29 лв.
143,33 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Вертикален сифон Viega, с диаметър на присъединяване 50мм, със страничен изход, с решетка от неръждаема стомана, плюс фланец за хидроизолация.

Виж пълния текст

Материал: Неръждаема стомана, PVC

Монтажна височина (мм): 140

Диаметър изход (мм): 50

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Неръждаема стомана, PVC

Монтажна височина (мм)

140

Диаметър изход (мм)

50

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Viega започва своята дейност през 1899 година в Германия. В началото се занимава с една от най-немските дейности - производство на диспенсъри за бира. Франц-Анселм Вигнер, основателят на Viega, жъне небивал успех сред пивоварите и собствениците на таверни заради изключително издръжливата и хигиенична изработка на своите месингови кранове. Не му отнема много време преди да вложи своите умения в продукти, които са предназначени за друг тип течност - водата. Така Viega започва да произвежда сифони, преливници, месингови фитинги за тръбни връзки, както и пластмасови ВиК елементи за санитарни помещения.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

За да не се наводниш от проблеми, при изборът на сифон е хубаво да следиш всички подробности. В зависимост от тръбите в дома ти и съветите на производителя трябва да вземеш решение как да подходиш. За разлика от мухъла, искаш сифонът ти да се задържи дълго време в банята. Преди всичко, трябва да се вземат размери и да се прецени разположението на тръбите. Доброто отводняване е задължително, защото когато прелива, дори най - стилната баня не е красива гледка. От любопитство в банята, очите оглеждат всичко и накрая стигат и до пода. Ако искаш да ги оплакнеш, избери сифон в стилистиката на всичко друго, за да постигнеш една завършена естетика.

Виж още...
2

Монтаж

Ако се заемеш сам с това да инсталираш подов сифон, значи имаш опит и нямаш нужда от наливане на акъл в банята. Най - добрият съвет е да не бързаш и поетапно да напредваш. С взискателен труд, от теб зависи нещата да вървят по вода. Това е от по - сложните манипулации в дома и трябва да си абсолютно убеден, че знаеш какво се прави. Трудността на монтаж може да ти коства много пот, от която банята, като домакин на много влага, вероятно не се нуждае. Ако не си уверен в инсталацията на сифон, търпението лесно прелива и в един момент нещата идват до гуша. Тогава е време да повикаш професионалист. Дълги години ще се радваш на правилно монтиран и изправен сифон. Заслужава си отделенето време в търсене на правилния майстор и събиране на нужния бюджет.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Да, чашата може да е преляла, но не си задръстеняк само защото ти се е задръстил отново подовият сифон в банята. С малко повече грижи лесно се оправя, още по - лесно се предотвратява. Човешката коса е от най - честите източници на задръствания. Първият съвет е да се решиш точно преди влизане под душа - да, точно така, толкова е просто. Въпреки това, втората още по - сигурна стъпка е да инсталираш “капан за коса” на сифона. Това е мрежичка, която чистиш веднъж или два пъти на месеца, но е нищо в сравнение с операция отпушване. Тя задържа и други неща, които не искаш да се натрупани в сифона. Натуралното масла, които се отделят от кожата ти, душ гелове, шампоани, сапун - всичко това може да се наслои и да задръсти. Вариш една голяма тенджера вода, изсипваш половината в сифона, след 5 минути - останалото. Така обираш тези натрупвания в зародиш. Кухнята идва на помощ в банята. Бял оцет и готварска сода - сипваш половин чаша оцет, последван от половин чаша сода и затваряш сифона. След 30 минути измиваш с топла или вряла вода. Това помага много за отпушването и поддръжката на чист сифон. Ако прибегнеш до химикали - внимавай. Чети внимателно опаковките и ако положението е отвъд твоя контрол, не се срамувай - повикай професионалисти. Viega започва своята дейност през 1899 година в Германия. В началото се занимава с една от най-немските дейности - производство на диспенсъри за бира. Франц-Анселм Вигнер, основателят на Viega, жъне небивал успех сред пивоварите и собствениците на таверни заради изключително издръжливата и хигиенична изработка на своите месингови кранове. Не му отнема много време преди да вложи своите умения в продукти, които са предназначени за друг тип течност - водата. Така Viega започва да произвежда сифони, преливници, месингови фитинги за тръбни връзки, както и пластмасови ВиК елементи за санитарни помещения.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Преглеждай редовно за задръствания в сифона - не се оставяй на мързела да те победи, защото отпушването впоследствие е далеч от лесно

Почиствай решетката на сифона веднъж месечно

Ако все пак сифона ти се запуши (случва се на всички), можеш да се обърнеш към вечното комбо между оцет и сода за да решиш проблема. Ако това не свърши работа, тогава не се колебай повече, а се обърни към професионалисти

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: