• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0
Назад
-6%
Назад
Поставка Inter Ceramic, съхранение на прибори, 55х255х165мм, мат
Следващо
Следващо

Поставка Inter Ceramic, съхранение на прибори, 55х255х165мм, мат

14,12 лв.
15,19 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Поставка за прибори от Inter Ceramic за свободен монтаж, която служи за съхранение на кухненски прибори. Поставката е с изцяло хромирано покритие, устойчива на вода и влага. Може да я поставите спокойно на най-удобното място в кухненската зона, без да се притеснявате от вторични и вредни влияния.

Виж пълния текст

Материал: Пластмаса

Предназначение: Поставки за прибори

Тип монтаж: Самостоящ

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Кухненска поставка от Inter Ceramic за съхранение на прибори

  2. Поставката включва три раздела, в които може да раделяте приборите според предназначението им

  3. Монтажът е свободностоящ - това означава, че може да го поставите на всяко удобно място в кухненската зона, коет Ви е най-удобно

  4. Размери - 55*255*165мм

  5. Поставката е с изцяло матирано покритие

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Пластмаса

Предназначение

Поставки за прибори

Тип монтаж

Самостоящ

Дължина (см)

6

Ширина (см)

25.5

Покритие

Матирано

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Ако някога сте влизали в София през Ботевградско шосе, няма как да не сте видели открояващият се бизнес комплекс на Inter Ceramic. Освен с един от най-характерните и забележителни шоуруми в България, компанията се отличава и с един от най-богатите продуктови каталози за баня и кухня. С асортимент от над 3000 различни изделия, Inter Ceramic може да предложи както индивидуални артикули за специфични нужди, така и цялостни решения за кухненски и санитарни системи. Разнообразието е ключов фактор, на който Inter Ceramic разчитат. Заради това, в тяхното портфолио може да намерите продукти с уникален дизайн, функционалност, визия и цветови комбинации. Те са приели постоянното развитие като неделима част от работата. Inter Ceramic са от малкото фирми, които обновяват продуктовата си гама ежегодно. Това, което обединява всички артикули на Inter Ceramic е, че са изработени и сертифицирани съгласно регламентите на Европейския Съюз за качествен контрол и употреба. Многообразието и възможността за избор са нищо сами по себе си, ако качеството отстъпва. Както при личните взаимоотношения, така и връзката между бизнес и клиент се основава, преди всичко, на доверие. Заради това, всеки един продукт на Inter Ceramic е гаранционно обслужван.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Прецени от какви аксесоари се нуждае твоята кухня. Планирането е важна част от обзавеждането и много хора я подценяват. Вземи предвид мястото, с което разполагаш, кои принадлежности ще ти бъдат най-полезни и едва след това пристъпи към закупуване.

Виж още...
2

Монтаж

Различните аксесоари се монтират различно. Някои изискват стенен монтаж, други вграден, трети са самостоящи. Не се подценявай, но и не надценявай силите си - ако мислиш, че няма да можеш да се справиш, най-добре е да се обърнеш към специалист.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Различните кухненски аксесоари изискват различен тип поддръжка. Каквото и да е обзавеждането на твоето кухненско помещение, отделяй необходимото време за поддръжка и почистване.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствай повърхността редовно. Кухнята е пространство, където има голям риск от замърсяване и натрупване на остатъци и прах. 

Не използвай абразивни материали при почистване, освен ако не се налага. В такив случаи подхождай внимателно и не прилагай излишна сила. 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: