• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Душ система Roca Smart Shower, термостатна, хидромасажна, touch screen панел с LED осветление, възможност за смартфон управление

Арт. №: A5D124AC00

5285,52 лв.
5872,80 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

ROCA трансферира технологията в банята със своето SMART SHOWER решение. Умният душ комплект на ROCA впечатлява с контролен панел с тъчскрийн LED екран и дебелина от 12 мм, оборудван с температурни контроли и осветени бутони. Смарт душът на ROCA е с ергономичен дизайн и се управлява лесно дори от деца и възрастни. Комбинира се с приложение за смартфон, чрез което можете да управлявате всички нейни функции. Можете да програмирате душа да напълни ваната в точно определен момент или пък да проверите консумацията си на вода и енергия.

Притежателите на тази душ комплект могат да създадат лични настройки в собствен профил за перфектния душ. Изберете температура, сила на водата и извод (душ-пита или слушалка). Всичко това се запазва в личния профил и всеки път имате перфектното изживяване. Освен това можете да активирате душ-системата чрез приложението, така че когато влезете в банята, тя ще е напълно готова. Има защита, предпазваща децата от изгаряне с гореща вода, както и може да ограничи дебита на водата до желани нива.

В допълнение, SMART SHOWER системата на ROCA има функция самопочистване, която след употреба освобождава вода под високо налягане, за да отстрани котлен камък или други замърсявания. Системата предлага и 6-минутна програма за дезинфекция, при която освобождава под налягане вода с температура от 72*С, за да отстрани от дюзите възможни бактерии.

Мобилното приложение предлага пълна статистика за консумацията на вода и енергия, но освен това има и възможност за пауза – така не хабите вода, докато нанасяте душ-гел или сапун, а когато активирате системата отново – тя отговаря с душ с предпочитаната от потребителя температура и интензитет.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Брой монтажни отвори: 7

Височина (см): 7

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Цялостна термостатна душ система Roca Smart Shower, която предоставя едно иновативно решение за всички съвременни санитарни помещения

 2. Вид монтаж: Вграден

 3. Системата Smart Shower работи чрез електронна технология

 4. Захранване: Захранване в ел.мрежа

 5. Захранващо напрежение (V): 12

 6. Контролът се осъществява посредством термостатичен панел, оборудван с температурни контроли и осветени бутони

 7. Системата може да се комбинира с приложение за смартфон, чрез което можете да управлявате всички нейни функции

 8. Roca Smart Shower Ви позволява да създадете свои лични настройки за перфектният душ - температура и сила на водата. Може да запазите една или повече настройки в своя профил. По този начин няма да има нужда да настройвате душ системата всеки път, когато влизате в банята.

 9. Освен това можете да активирате душ-системата чрез приложението, така че когато влезете в банята, тя ще е напълно готова

 10. Има защита, предпазваща децата от изгаряне с гореща вода, както и може да ограничи дебита на водата до желани нива.

 11. В допълнение, SMART SHOWER системата на ROCA има функция самопочистване, която след употреба освобождава вода под високо налягане, за да отстрани котлен камък или други замърсявания

 12. Системата предлага и 6-минутна програма за дезинфекция, при която освобождава под налягане вода с температура от 72*С, за да отстрани от дюзите възможни бактерии

 13. Системата включва: 3 хидромасажни джета за душ Roca Puzzle 124х79х124мм, изцяло хромирани

 14. Системата включва: Smart Shower електронен термостатичен смесител за вана-душ. 230 V, с включено захранване

 15. Системата включва: Stick Square душ слушалка

 16. Системата включва: PVC шлаух 1.75 м, устойчив на усукване

 17. Системата включва: 1/2" хромиран извод за вода с държач за душ слушалка

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Брой монтажни отвори

7

Височина (см)

7

Дължина (см)

35

Дебитен ограничител

Да

Затварящ механизъм

Термостатичен механизъм

Превключвател струя

Автоматичен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Термостатна система

Да

С душ-слушалка и шлаух

Да

С чучур

Не

Форма на душ пита

Квадратна

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Марката ROCA отдавна се е превърнало в нарицателно за безупречно качество, неподражаем стил и абсолютна класа в санитарните помещения. Историята на компанията започва през 1917 г в Испания., като до 1929 г. вече е лидер в производството на вани на национално ниво. Благодарение на неотлъчният поглед върху развитието на културата на водата, днес ROCA се простира в над 170 държави и във всяка една нейното име се свързва с финес в изработката, мекота във визията и безкомпромисност в изработката. Такава репутация не се създава случайно и не се защитава лесно. Заради това ROCA не спират да налагат своята визия, утвърждавам се като компания която създава, а не следва тенденции.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Колкото и да ти се иска да построиш втори апартамент в банята си, знаеш, че дори с голям бюджет, трябва да подходиш пестеливо към пространството, с което разполагаш. Много е важно да измериш всичко прецизно, за да откриеш подходящия душ за помещението и да разбереш дали размерите на въображението ти съответстват с тези у дома.

Виж още...
2

Монтаж

Както прецизно смятаме бюджета си, така трябва да измериш и разположението на тръбите, за да си пасне всичко с душа. Например, разстоянието между ъгъла на стената и центъра на клапана за контрол на вода може да е 45см, а от земята до същото място - 91см. За да вървят нещата по вода, с маркер или химикал можеш да отбележиш и прехвърлиш всички други измервания, за да се подсигуриш че ще прикрепиш водопровода правилно към елементите на избрания от теб комплект. Приготви си нужните неща като дрелка, нивелир и всичко необходимо според ситуацията. Но ако не си уверен, повикай професионалист, защото пестенето от време и финанси не винаги излиза на сметка.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Влизаш под душа за да почувстваш свежест и чистота. Не мислиш ли, че той заслужава същия жест обратно? Както подсушаваш себе си, след всяко къпане можеш да обираш влагата от стените и от вратите на душ кабината с гъба или кърпа. Тази рутина и още дребни детайли според ситуацията не би трябвало да ти отнемат повече от минута.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мет плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде. 

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя душ. 

Проверявай меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Не забравяй да изключиш водните кранове преди това, особено ако си с нови дрехи. 

Душът е надежден, но това не значи безсмъртен. Пази го от удари с тежки предмети (това е лесно в банята). 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: