• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-10%
Назад
Сифон за писоар Viega, вертикален, вакуумен
Сифон за писоар Viega, вертикален, вакуумен
Следващо
Следващо

Сифон за писоар Viega, вертикален, вакуумен

52,20 лв.
58,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Вакуумен вертикален сифон за писоар от Viega Германия, с обем на промиване от 1 до 4 литра. 

Виж пълния текст

Тип сифон: Вертикален подов сифон

Материал: Пластмаса, Гума

Дължина (см): 27

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Вакуумен сифон за писоар Viega Германия - високо качество и ергономичност в класическите традиции на Viega

 2. За писоари с вертикално оттичане

 3. Oбем на промиването: 1–4 л

 4. Материал: Устойчива пластмаса

 5. Компоненти: Воден затвор, гумен уплътнител, отводнителна тръба

 6. Канализационно коляно 90°

 7. Сифонът е произведен в съответствие качествен стандарт DIN 19541

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Вертикален подов сифон

Материал

Пластмаса, Гума

Дължина (см)

27

Воден дебит (л/ч)

1 до 4

Покритие

Стандартно

Цвят

Жълт

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Viega започва своята дейност през 1899 година в Германия. В началото се занимава с една от най-немските дейности - производство на диспенсъри за бира. Франц-Анселм Вигнер, основателят на Viega, жъне небивал успех сред пивоварите и собствениците на таверни заради изключително издръжливата и хигиенична изработка на своите месингови кранове. Не му отнема много време преди да вложи своите умения в продукти, които са предназначени за друг тип течност - водата. Така Viega започва да произвежда сифони, преливници, месингови фитинги за тръбни връзки, както и пластмасови ВиК елементи за санитарни помещения. Днес Viega е с над 4,700 служители в производствени предприятия по цял свят. Това, с което компанията печели клиентите е запазването на качеството на питейната вода. Човешкият организъм не може без консумация на вода и Viega превръщат грижата за този процес в своя мисия. От самото начало, сифоните на Viega са многократно изпитвани за да могат да осигурят на клиентите гъвкава, безопасна и напълно хигиенична система за водоснабдяване. За целта компанията използва единствено материали, подходящи за директен контакт с питейна вода - неръждаема стомана и месинг. Освен това, Viega регулярно подлагат органичните материали за уплътнения и тръбни връзки на десетки химични и микробиологични тестове. Защото, да, сифонът е нещо повече от тръба, през която тече вода (колкото и невероятно да изглежда на някои хора).

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

За да не се наводниш от проблеми, при изборът на сифон е хубаво да следиш всички подробности. В зависимост от тръбите в дома ти и съветите на производителя трябва да вземеш решение как да подходиш. За разлика от мухъла, искаш сифонът ти да се задържи дълго време в банята. Преди всичко, трябва да се вземат размери и да се прецени разположението на тръбите. Доброто отводняване е задължително, защото когато прелива, дори най - стилната баня не е красива гледка. Това важи и за публичните помещения, където най-често се монтират писоари. От любопитство в банята, очите оглеждат всичко и накрая стигат и до пода. Ако искаш да ги оплакнеш, избери сифон в стилистиката на всичко друго, за да постигнеш една завършена естетика.

Виж още...
2

Монтаж

Повечето сифони, независимо какъв тип, са направени така,че всичко да може да се натяга/развива на ръка. Не всички са така разбира се, тогава идват на помощ клещите. Не бързай за никъде, мивката няма да избяга. Подготви си кофа да побере всичката мръсотия, която евентуално ще изтече. Разглабяш сифона на съставните му части, като ги подреждаш в реда, в който си ги разглобил. Ако нещо не е ясно, четеш какво пише в упътването. Първо слагаш компонентите отгоре, после свързваш останалите отдолу под мивката. Запомни, не пренатягай, за да не повредиш някоя резба Ако си избрал гъвкави връзки, също познати като гофрирана тръба, инсталацията е чисто и просто свързване на частите. Малко повече са компонентите при класическите връзки, но с поетапно действие нещата пак си идват на мястото безпроблемно.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За отпушване на сифона може да погледнеш в кухненските си шкафове. Содата и белият оцет са идеални за целта. Сипваш половин чаша сода. След това, за да стане реакцията и да започне бълбукане/пенене, добавяш половин чаша оцет. След 15-30 минути изсипваш тенджера с вряла/гореща вода, за да измиеш разтвора и да завършиш отпушването. Можеш да отпушиш по класическия начин - механично с бутало за сифон. Освен положителния ефект, очаквай да усетиш и лошата миризма, която се връща от повишаването на налягането. Химическите средства също помагат, но внимателно чети съставките им. Някои вещества могат да повредят тръбите ти. По - опасните щети са върху дихателните ти пътища от вредните изпарения, с които също трябва да си много предпазлив. Последното оръжие срещу запушването е да демонтираш тръбите от сифона и да ги почистиш изцяло ръчно. Отново внимавай за натрупаната мръсотия и потенциалната токсичност.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Преглеждай редовно за задръствания в сифона - не се оставяй на мързела да те победи, защото отпушването впоследствие е далеч от лесно

Почиствай решетката на сифона веднъж месечно

Ако все пак сифона ти се запуши (случва се на всички), можеш да се обърнеш към вечното комбо между оцет и сода за да решиш проблема. Ако това не свърши работа, тогава не се колебай повече, а се обърни към професионалисти

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Хигиенни зони на големи заведения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: