• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0
Назад
-7%
Назад
Сифон за вана Vidima, автоматичен, универсален, с интегриран преливник
Следващо
Следващо

Сифон за вана Vidima, автоматичен, универсален, с интегриран преливник

Арт. №: B4812AA

66,06 лв.
71,04 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Сифон, който е гордост за всяка вана. Vidima предоставят чудесно решение за регулиране на водата във всички вани - автоматичен сифон, с интегриран преливник и солидна, хромирана ръкохватка.

Виж пълния текст

Тип сифон: Сифон за вана

Материал: Хром

Покритие: Хром

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Сифон за вана Vidima

  2. Автоматичен сифон

  3. За универсален монтаж

  4. С включен преливник

  5. С хромирана ръкохватка

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Сифон за вана

Материал

Хром

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Видима е едно от доказателствата за производствения потенциал на България. Когато някой ви каже, че у нас не се прави нищо, просто покажете Севлиево на картата. Заводът на Видима има капацитет от 9 милиона продукта годишно. Това го прави един от най-големите производители на санитарна арматура и керамика в света. Компанията дистрибутира смесители, душ системи и порцеланови изделия в Европа, Азия, Африка и Северна Америка. Видима е марка с над 80-годишна история, но далеч не разчита единствено на опита. Българският завод е най-мащабният и модерният в голямото семейство на Ideal Standard International. Производствените традиции са подплатени от регулярни иновации и желание за развитие. Заради това, българската санитарна арматура е уважавана и ценена в световен мащаб. Заводът на Видима е носител на множество международни награди и участник в редица стратегически проекти в световен мащаб. Един от примерите? Цялостното санитарно оборудване на малък английски стадион, известен като Уембли.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Ваната е неповторимо удоволствие - всеки, който има такава може да потвърди. За да е пълно това удоволствие, обаче, е хубаво всеки един елемент от ваната да работи ефективно. Сифоните за вана се различават по много характеристики - месингови, алуминиеви, пластмасови, автоматични, гофрирани, стоящи и т.н. Избора зависи от предпочитанията на клиента, финансовата му възможност и ограниченията на пространството. Обединяващият фактор при всички сифони за вана е дали сифонът може да бъде присъединен към водопроводната система по ефективен и безпроблемен начин. Това е най-важното нещо за твоя избор.

Виж още...
2

Монтаж

При разглобяването на стария сифон е важно да поставиш парцал или кърпа под него за да попие изтеклата от него остатъчна вода. След това, ако при разглабянето срещнеш проблеми с развинтването на частите, използвай ключове и инструменти. За инсталацията на новия сифон е препоръчително е да се използва монтажната схема, която е в комплект със всеки уред. На първо място трябва да провериш дали всички части, описани в нея, са в комплекта - често се случва поради невнимание при опаковане или транспортиране, определени компоненти да липсват. Ако всичко е налично можеш да започнеш да следваш монтажната диаграма. Само запомни - при затруднения винаги е по-добре да се обърнеш към специалист отколкото да продължиш борбата сам.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За отпушване на сифона на умивалника може да погледнеш в кухненските си шкафове. Содата и белият оцет са идеални за целта. Сипваш половин чаша сода. След това, за да стане реакцията и да започне бълбукане/пенене, добавяш половин чаша оцет. След 15-30 минути изсипваш тенджера с вряла/гореща вода, за да измиеш разтвора и да завършиш отпушването. Можеш да отпушиш по класическия начин - механично с бутало за сифон. Освен положителния ефект, очаквай да усетиш и лошата миризма, която се връща от повишаването на налягането. Химическите средства също помагат, но внимателно чети съставките им. Някои вещества могат да повредят тръбите ти. По - опасните щети са върху дихателните ти пътища от вредните изпарения, с които също трябва да си много предпазлив. Последното оръжие срещу запушването е да демонтираш тръбите от сифона и да ги почистиш изцяло ръчно. Отново внимавай за натрупаната мръсотия и потенциалната токсичност.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Преглеждай редовно за задръствания в сифона - не се оставяй на мързела да те победи, защото отпушването впоследствие е далеч от лесно

Почиствай решетката на сифона веднъж месечно

Ако все пак сифона ти се запуши (случва се на всички), можеш да се обърнеш към вечното комбо между оцет и сода за да решиш проблема. Ако това не свърши работа, тогава не се колебай повече, а се обърни към професионалисти

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани бани

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: