• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Смесител Ferro Zumba, гъвкав заздравен чучур, стоящ, месинг, хром

82,53 лв.
105,28 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Уникален кухненски смесител от колекция Zumba на един от водещите производители на санитарни уреди и техника - Ferro Полша. Смесителите са предназначени за максимално улесняване на ежедневната работа в кухненските зони благодарение на неповторимото си съчетание между ергономичност и функционалност. 

 • Керамичен затварящ механизъм
 • Въртящ се чучур
 • Гъвкав, подвижен чучур
 • Регулируема дължина на чучура 15-35 см
 • Регулируема височина на чучура 28-44 см
 • Гъвкави връзки G 3/8-M10x1
 • Материал: месинг
 • Покритие: хром
 • Елегантен дизайн
Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 35

Дължина (см): 35

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Еластичен продукт

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Кухненски смесител от уникалната колекция Zumba на Ferro Полша

 2. Гъвкавият чучур на смесителите Zumba го прави идеален уред за всеки размер кухненски умивалници - малки, средни и големи. Заради свойството си да се огъват под абсолютно всякакъв ъгъл, смесителите позволяват неповторимо удобство при работа във всякаква кухненска среда

 3. Гъвкавият чучур със силиконово покритие Ви дава възможност за неограничено движение и улеснява измиването както на по-големите съдове, така и на самата мивка

 4. Чучурът е изработен от заздравен силикон, което означава, че не трябва да го пипате едва-едва - може да го използвате без да се притеснявате, че ще се порвреди, независимо от дебита и силата на водата

 5. Забележка: Горното предимство не значи, че чучурът издържа на всякакъв напън. Действайте умерено и прецизно.

 6. Смесителят е изработен от висококачествена месингова сплав и е завършен с хром-никелово покритие

 7. За разлика от много смесители, месинговата сплав при смесителите FEROO е със прецизно спазвано съотношение мед:цинк - 1:2, като количеството цинк никога не е по-малко от 10%. Това прави уредите механично устойчиви и резистентни на вредни химични и атмосферни влияния, както и на външни сили на въздействие

 8. Смесителите Zumba са със вграден керамичен механизъм

 9. Продуктова гаранция - 60 месеца

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

35

Дължина (см)

35

Брой монтажни отвори

1

Монтажен отвор (см)

4.4

Тип чучур

Въртящ се чучур, Висок чучур

С изпразнител

Без включен изпразнител

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Функции водна струя

1 функция

Дебитен ограничител

Да

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Покритие

Хром

Цвят

Черен

Лого на марката

Повече информация за компанията:

FERRO Group Полша е една от най-бързо развиващите се компании в Централна Европа. Те предоставят пълна гама от арматурно и санитарно оборудване за своите клиенти. Всички техни продукти се отличават със стриктно наложен качествен контрол по време на производствения процес, елегантен и съвременен дизайн и непоклатима стабилност. FERRO Group са едно от доказателствата за силата на упоритостта, страстта към качеството и работната етика. Благодарение на тях компанията се утвърждава като значимо име в своята сфера, което се конкурира с производители със солиден стаж зад гърба си.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Смесителят е най - често използваното нещо в твоята кухня. Избери го внимателно, за да може с всяка употреба да ти носи усещане за стил и функционалност. Помисли хубаво за това какъв размер е твоята мивка и съответно колко дълъг и висок смесител ще е подходящ. Важно е да прецениш и каква големина съдове ще миеш. Ако имаш шкаф над мивката например, твърде висок смесител може и да не се побере. Освен класическите опции - едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители, можеш да избереш и автоматичен такъв. Това удобство ти дава достъп до предварително зададена температура на вода само с подлагането на ръка, така че да я засекат сензорите. Материалът е важен както за визията, така и за издръжливостта на смесителя. Всички за здрави, но някои повече от други. Хромът например е разпространен на пазара, защото е най - издръжлив и лесен за поддръжка. Освен това е подходящо визуално решение почти за всяка кухня.

Виж още...
2

Монтаж

С малко знание и внимание можеш да спестиш разходката на водопроводчик до дома ти, ако сам инсталираш кухненския си смесител. Важното е да не бързаш и задължително да спреш водата и тока за да ти е безпроблемна работата. Не очаквай да се разминеш без течове по време на монтажа. Приготви си кофа за целта. Една от по - големите в трудности в инсталацията на кухненски смесител е това да се провреш на някои тесни места, така че да развиеш или завиеш компонентите. Внимавай да не пренатегнеш нещо. За безопасност е хубаво да носиш предпазни очила, за да не позволиш застояла вода или отпадъци да ти влязат в очите. Разглабянето на стария смесител ако имаш такъв и свързването на новия ще ти отнеме около час - два или малко повече, но не си го поставяй като цел. Ако нещо не ти е ясно, чети внимателно инструкциите на продукта и ги следвай дословно.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Ежедневната употреба на твоя кухненски смесител предполага всекидневна грижа. Нежен сапун и влажна кърпа са достатъчни за редовната поддръжка. Ако живееш на място, където тече твърда вода обаче - може да ти трябва нещо по - силно заради отлаганията на варовик. Котленият камък може да се премахне и с оцет. Ако все пак отлагането е сериозно и решиш да ползваш препарат, хубаво прочети съветите на производителя на смесителя за съответния материал и какво би било подходящо. Почиствай хубаво или просто замени аератора, когато е необходимо. Когато го разглабяш за поддръжка, подреждай частите в реда, в който ги сваляш за да го сложиш после лесно обратно.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мет плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде. 

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя смесител. 

Проверявай меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Не забравяй да изключиш водните кранове преди това, особено ако си с нови дрехи. 

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен. Пази го от удари с тежки предмети (това е лесно в банята, не толкова в кухнята, където рискът от случайно падане на предмети със всякакви габарити е голям). 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Кухненски мивки в домашни условия

+Хигиенни зони на малки заведения

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: