• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-5%
Назад
Стенен конвектор Eldom Galant, електрически, 500W, електронно управление, 10–25м³ отопляем обем
Стенен конвектор Eldom Galant, електрически, 500W, електронно управление, 10–25м³ отопляем обем
Стенен конвектор Eldom Galant, електрически, 500W, електронно управление, 10–25м³ отопляем обем
Следващо
Следващо

Стенен конвектор Eldom Galant, електрически, 500W, електронно управление, 10–25м³ отопляем обем

Арт. №: RH01W05E-W

255,55 лв.
269,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Безкомпромисен откъм ефективност, галантен откъм визия, Eldom Galant са серия електрически конвектори, които са прекрасна алтернатива на алуминиевите и панелни радиатори. Лесни за монтаж, фини като визия, енергосъобразни уреди, електрическите конвектори Eldom са част от последната вълна в топлооборудването. Те са предназначени за онези, които ценят елеганса и имат отношение към разхода на енергия. 

Виж пълния текст

Мощност (W): 500 W

Височина (мм): 453

Ширина (mm): 400

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Този конвектор има иновативно електронно управление и елегантен цветен дисплей. Напълно подходящ както за малки, така и за големи помещения.

 2. 7 години пълна гаранция

 3. Конвекторът е подходящ за отопление на спалня, дневна или офис, като същевременно редуцирате разходите за електричество.

 4. Особеностите при конструкцията на мощния радиатор и корпуса, позволяват на възходящия топлинен поток да циркулира по естествен път.

 5. Широколентовата динамична конвекция разпределя топлината равномерно в цялата стая

 6. Седмичен програматор с точност до минута - задавате режима на работа неограничено напред във времето

 7. Функция „Отворен прозорец“ – функция за разпознаване на отворен прозорец или врата, която временно изключва нагревателя и спестява значителни разходи на електроенергия

 8. Режим „Сън“ - След активирането му този режим плавно ще понижи настроената температурата в рамките на 2 часа и автоматично ще се възстанови след още 5 часа

 9. Защита при падане - електрониката автоматично прекъсва електрическата верига

 10. Родителски контрол – заключва всички бутони на контролното табло

 11. Защита от влага клас IP 24 - при спазване на инструкциите за експлоатация, тези отоплителни уреди безпроблемно могат да се монтират и в баня

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Мощност (W)

500 W

Височина (мм)

453

Ширина (mm)

400

Отопляем обем (куб.м)

10 - 25 М³

Отопляема площ (кв.м)

4 - 10 М²

Защита срещу прегряване

Да

Защита срещу замръзване

Да

Монтаж

Стенен монтаж

Защита от деца

Да

WiFi управление

Да

Покритие

Полирано

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Освен на една от най-красивите крайморски градини в България, Варна е дом на безспорен фактор в производството на електродомакински и газови уреди - ЕЛДОМИНВЕСТ. Компанията разполага с производствени, проектантски и дизайнерски екипи, които отговарят за крайният продукт. Това означава, че ЕЛДОМИНВЕСТ отговаря за производственият цикъл от А до Я. По този начин фирмата упражнява пълен контрол върху всеки един аспект на изделията си - нещо, с което не всички биещи се в гърдите производители могат да се похвалят. Нещо повече, ЕЛДОМИНВЕСТ разполагат с уникална за България вътрешно-фирмена лаборатория. Там компанията извършва изследвания и проучвания за подобряване на съществуващи продукти и разработване на нови артикули. Благодарение на добрите практики, които ЕЛДОМ изповядват и налагат десетилетия наред, продуктовото портфолио на компанията не спира да се разраства от самото начало на фирмата. Така, днес те предлагат пълна гама от отоплителни и домакински уреди. Освен бойлерите, с които компанията добива популярност, тя е и първият български производител на печки със стъклокерамичен плот. Производствената гама на ЕЛДОМИНВЕСТ включва също слънчеви панели и колектори, термосифонни системи, буферни съдове, термопомпени системи, стенни и подови електрически конвектори. Доказателство за това, че компанията работи правилно е статистиката, която показва, че над половината от годишната продукция на ЕЛДОМ (600,000 продукта) са предназначени за износ в САЩ, ЕС и Близкия Изток.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Електрическите конвектори са удобен, достъпен и стилен начин да стоплиш дома си. Обемът на помещението е важен за нужната отоплителна мощност. Средно между 35 и 45W са нужни на един кубичен метър. Стандартните термостати спомагат поддържането на постоянната температура. Електронният е около 15% по - ефективен, а цифровият електронен намалява разходите до 25%. Класическият конвектор е добър избор при липса на възможност за по - голяма първа инвестиция. Ако изберете такъв с вградена акумилираща плоча, тя се нагрява от затопления въздух и отдава топлина, което може да намали допълнително енергийните разходи до 50%. Лъчистите конвектори са относително по - скъпи но в дългосрочен план са значително по - икономични.

Виж още...
2

Монтаж

Монтажът на електрически конвектор е лесен за изпълнение. Можеш да се справиш изцяло сам. Конвекторът се разполага на около 15-20см от пода и 15 сантиметра от всички рафтове над него например. От двете страни също се оставят поне 15 сантиметра отстояние от всички предмети или стени. Близо до пода се намира най - студеният и тежък въздух, който трудно се затопля. Не монтирай конвектора по - високо, тъй като ефективността му рязко спада и губи своята икономичност. Не трябва уредът да се разполага на течение, защото това нарушава принципа му на регулация на температурата. Конвекторите не трябва да се монтират непосредствено над електрическата розетка. Тя трябва да е на разстояние миним 10 сантиметра от уреда. В никакъв случай не покривай с нищо уреда по време на работа.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За да удължиш максимално живота на своя електрически конвектор е хубаво да го носиш на сервизиране от професионалист веднъж годишно. Тази профилактика гарантира оптималнаа работа на продукта. Външното чистене задължително, но не винаги достатъчно. Провери инструкциите на електрическия конвектор и как и кое може да бъде разглобено. Като чистиш елементите му удължаваш живота и запазваш енергийната ефикасност. Не използвай продукти за почистване, които не са описани в инструкциите на продукта. Ако няма нищо упоменато, най - добре ползвай само и единствено вода. Подсигури се, че всичко е изсъхнало преди отново да включиш устройството.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Хубаво е веднъж на един-два месеца да почистваш конвектора си профилактично. Натрупването с фини прахови частици може да не е нищо особено първите месеци, или дори година, но в един момент ще създаде проблеми.

В инструкционната карта на самият уред можеш да намериш указания за външно и вътрешно почистване на конвектора, включително как се разглобява и сглабя след това.

Не използвай абразивни материали за почистване. Освен, че има риск да нарушиш визията на продукта, можеш да повредиш и функционалността му.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Хотели и къщи за гости

+Жилища с проблемен достъп до топла вода

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: