• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Алуминиев радиатор Radiatori2000 Heylos H500, 10 глидера, 1210W, 3.3л вода

188,67 лв.
211,99 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Алуминиевите радиатори на Radiatori2000 Италия от колекция Helyos извеждат на преден план непреходността на класиката. Тази серия е флагман на големия италиански произовдител на отоплителни уреди и то - неслучайно. Алуминиевите глидери Helyos се отличават с класическият дизайн, който съчетава ергономичността на модерните производствени техники с традиционната визия. Това прави радиаторите Helyos идеално решение за всички тези, които искат да са сигурни в своя избор - и във функционално, и в естетическо отношение. 

 

Освен това, алуминиевите радиатори на Radiatori2000 могат да се похвалят с няколко забележителни характеристики: 

 • Олекотен, но стабилен алуминиев корпус, който е чудесен енергийно-ефективен проводник на топлина 

 • Радиаторни глидери, произведени от доказана фирма като Radiatori2000, която е сертифицирана с UNI EN ISO 9001:2015 и EN 442 на Миланската политехника

 • Оптимален воден обем във всеки глидер, който осигурява възможно най-бързо достигане на желаната температура 

 • Автоматизирано прахово боядисване за максимална устойчивост на покритието

 

Има редица причини, поради които алуминиевите радиатори на Radiatori2000 представляват отлично решение за цялостно отопление. На първо място, всеки глидер е резултат от съчетанието между квалифицирани експерти и модерна производствена техника. На второ място, алуминият превъзхожда стоманата като проводник на топлинна енергия. На трето място, Radiatori2000 произвеждат своите изделия като валоризират алуминий от скрап - по този начин те постигат 95% редукция на въглеродните емисии спрямо производството чрез директен добив. 

 

На последно място, но не и по значение - радиаторът е важен акцент във всеки интериор. Трябва да вземете предвид освен функционалността, и неговата визия. Алуминиевите радиатори на Radiatori2000 поддържат жив духа на италианският усет за естетика - те са чудесни изделия, които правят дома ви по-топъл и уютен, и същевременно радват очите ви. 

Виж пълния текст

Материал: Алуминий

Брой глидери: 10

Височина (см): 58

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Висока издръжливост

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Несравнимият баланс на топлинната ефективност - Радиаторите Radiatori2000 съчетават лекотата на алуминия с неговата изключителна топлопроводимост. По този начин получавате изделие, което без усилие съчетава ергономичен дизайн с енергийна ефективност, която осигурява комфорт и спестяване на разходи.

 2. Бърза и ефективна топлина - Алуминиевите глидери на Radiatori2000 се отличават с бързо достигане на желаната температура. За разлика от стоманените радиатори, те използват по-малък обем вода. На панелните радиатори са им необходими приблизително 78 минути за да достигнат 21 градуса по Целзий. Радиаторите Radiatori2000 постигат същото само за 48 минути.

 3. Гъвкавост и енергийна ефективност - С радиаторите Radiatori 2000 без усилие регулирате стайната температура по ваш вкус и за максимално бързо време, благодарение на удобния за потребителя дизайн и интелигентната конструкция. Кажете последно ‘сбогом’ на ненужната загуба на енергия.

 4. Поглед към бъдещето чрез устойчив дизайн - Radiatori2000 използват опита и производствените си възможности за да обработват рециклиран алуминий в своите радиатори. По този начин те постигат впечатляващите 95% намаление на въглеродните емисии в сравнение с традиционните методи за производство с директно извлечен алуминий.

 5. Майсторство и стремеж към съвършенство - Radiatori 2000 са уважаван италиански производител с традиции. Като такъв, техните екипи щателно следят всеки аспект от производството на алуминиеви радиатори. От прецизният подбор на най-добрите материали до сглобяването и опаковането, нито един етап не се пренебрегва.

 6. Доказаното качество говори само за себе си - Сертификатите за качествен контрол на Radiatori2000 са красноречиво доказателство за безкомпромисното качество на продукцията им. Всяка стъпка от тяхното производство се придържа към строгите стандарти на ЕС, включително UNI EN ISO 9001:2015 и EN 442 издаван от реномираната Миланска политехника.

 7. Комфорт и красота в хармонично съчетание – Италианската поговорка е вярна и тук: естетиката и качеството вървят ръка за ръка. Алуминиевите радиатори на Radiatori2000 не само осигуряват топлина и функционалност, но и внасят елегантност и стил във вашия дом. Със своя грациозен и изискан дизайн, тези радиатори са нещо повече от отоплителни уреди - те са красива и фина гледка, радващо всички сетива.

 8. Възможно най-голямо удобство за всички - Няма да го подслаждаме, инсталацията на алуминиеви радиатори изисква внимание към детайла. Въпреки това, Radiatori2000 опростява процеса до максимум. Благодарение на лекия и ергономичен дизайн, пренасянето, сглобяването и инсталирането им е лесно в сравнение с други масово произвеждани радиатори.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Алуминий

Брой глидери

10

Височина (см)

58

Дължина (см)

80

Разстояние междуцентрие (см)

50

Отоплителна мощност (W)

1208 W

Обем на водата

3.3л

Максимално налягане

20 bar

Максимално работно налягане

16 bar

Покритие

Прахово боядисване върху алуминиевите глидери

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Здравейте, приятели! На вашето внимание представяме италианският маестро на отоплителните решения и радиатори - Radiatori 2000. Над двадесет години те помагат на своите клиенти да направят домовете си по-топли и щастливи, и съдейки по пазарният им дял - се справят доста добре. Нека започнем с разнообразието. Продуктовото портфолио на Radiatori 2000 е като отоплителен мол - има за всекиго по нещо. Те произвеждат радиатори, които се различават не само като мощност и размери, но стил и визия. Ако искате хола ви да изглежда като излязъл от списание - те са насреща. Ако търсите онова вечно усещане за неостаряваща класика, Radiatori 2000 могат да предложат множество видове традиционни глидери. Но не става въпрос само за външен вид - знаем поговорката за книгите и кориците, нали? Radiatori 2000 инвестират в производствени процеси с първокласни материали и високотехнологични поточни линии. Първокачественият алуминий, от който са изработени глидерите; специалното прахово нанасяне на покритието; последно поколение оптични и спектроскопични системи при обработка на материалите - това са главните виновници за устойчивостта и ефективността на радиаторите. И знаете ли кое е още по-добре за вас ( и портфейла ви)? Radiatori 2000 се стреми да произвежда изцяло енергийно-ефективни отоплителни уреди. Това означава повече топлина, по-малко потребление на енергия и по-ниски сметки. Печеливша ситуация, откъдето и да я погледнете!

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Алуминиевите радиатори са леки за пренос и инсталация, както и ефективни източници на топлина в един дом. Една секция на този тип системи за отопление тежи около килограм. Комплект от 10 глидера заедно със свързващите елементи, например, би трябвало да тежи не повече от 11 килограма. Топлоустойчивото покритие на секциите и фитингите, освен че естетически добре допълва всяка обстановка, е лесно и за поддръжка. С годините не губи външния си вид и се почиства с лекота. Алуминият притежава изключително висока топлопроводимост. Ефикасен и икономичен, този тип радиатор щади джоба ти през студените месеци от годината. Оксиден филм от вътрешната страна на алуминиевите радиатори ги пази от корозия. За да се засилят свойствата му, допълнително се нанася покритие от полимерни смоли.

Виж още...
2

Монтаж

Освен ако не си абсолютно уверен в способностите си, повикай специалист за инсталацията на своя алуминиев радиатор. Така избягваш грешки и аварии. Радиаторите се поставят под прозорците, защото осигуряват постоянна циркулация на въздуха под тях и ги предпазва от образуване на конденз. Ако помещението е по - голямо - редно е да поставим под всеки един прозорец радиатор. Най - ефективно е да свържем радиатора си на кръст. Това означава топлата вода да влиза отгоре, а студената - да излиза от срещуположната страна - отдолу. При положение, че монтираш повече от един радиатор - не ги струпвай на едно място. Трябва да се разпределят равномерно из помещението за да се получи максимална ефективност на отопление. Остави минимум 25мм отстояние между стената и гърба на радиатора. От пода до най - долния му ръб трябва да има не по - малко от 150мм. Всички алуминиеви радиатори се нуждаят от много лек наклон с цел обезвъздушителят да остане в най - високата част. В никакъв случай това не трябва да се забелязва с просто око. Дължината на алуминиевия радиатор не ти гарантира ефикасност, напротив - тя спада с всеки следващ глидер. С оглед по - малко разход монтирай малък брой радиатори с голям брой глидери, вместо обратното.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Почистването на твоя алуминиев радиатор не трябва да те плаши. Не е енергоемка работа, нито пък отнема кой знае какво време. С положените усилия осигуряваш здравословен въздух в своя дом. Прахта можеш да отстраниш с прахосмукачка. Виж съветите на производителя за това какъв препарат можеш да използваш за почистване на покритието. Можеш просто да избършеш и с гъба, напоена с вода. След което старателно подсуши радиатора. В никакъв случай не покривай с нищо радиатора. Така намаляш топлоотделянето, защото пречиш на правилната циркулация на горещия въздух. Не оставяй радиатора никога без вода в него. Не е нужно да я сменяш твърде често, само при необходимост.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Винаги спазвай инструкциите и добрите практики на експлоатация. Радиаторите не са толкова праволинейни уреди колкото изглеждат. 

Почиствай редовно радиатора си. 

Увери се, че радиаторът ти е обезвъздушен преди да го пуснеш в употреба. Въздух може да попадне в уреда дори и след като е работил известно време, за това регулярно го проверявай. 

Следи нивата на водата в радиатора и внимавай да не стигнат нулеви нива. Това може да повреди радиатора необратимо.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Хотели и къщи за гости

+Малки домакински пространства

+Хол

+Дневна

+Спалня

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: