• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Алуминиев радиатор Radiatori2000 Heylos H600, 4 глидера, 544W, 1.48л вода

83,30 лв.
93,60 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Алуминиевите радиатори на Radiatori2000 Италия от колекция Helyos извеждат на преден план непреходността на класиката. Тази серия е флагман на големия италиански произовдител на отоплителни уреди и то - неслучайно. Алуминиевите глидери Helyos се отличават с класическият дизайн, който съчетава ергономичността на модерните производствени техники с традиционната визия. Това прави радиаторите Helyos идеално решение за всички тези, които искат да са сигурни в своя избор - и във функционално, и в естетическо отношение. 

 

Освен това, алуминиевите радиатори на Radiatori2000 могат да се похвалят с няколко забележителни характеристики: 

 • Олекотен, но стабилен алуминиев корпус, който е чудесен енергийно-ефективен проводник на топлина 

 • Радиаторни глидери, произведени от доказана фирма като Radiatori2000, която е сертифицирана с UNI EN ISO 9001:2015 и EN 442 на Миланската политехника

 • Оптимален воден обем във всеки глидер, който осигурява възможно най-бързо достигане на желаната температура 

 • Автоматизирано прахово боядисване за максимална устойчивост на покритието

 

Има редица причини, поради които алуминиевите радиатори на Radiatori2000 представляват отлично решение за цялостно отопление. На първо място, всеки глидер е резултат от съчетанието между квалифицирани експерти и модерна производствена техника. На второ място, алуминият превъзхожда стоманата като проводник на топлинна енергия. На трето място, Radiatori2000 произвеждат своите изделия като валоризират алуминий от скрап - по този начин те постигат 95% редукция на въглеродните емисии спрямо производството чрез директен добив. 

 

На последно място, но не и по значение - радиаторът е важен акцент във всеки интериор. Трябва да вземете предвид освен функционалността, и неговата визия. Алуминиевите радиатори на Radiatori2000 поддържат жив духа на италианският усет за естетика - те са чудесни изделия, които правят дома ви по-топъл и уютен, и същевременно радват очите ви. 

Виж пълния текст

Материал: Алуминий

Брой глидери: 4

Височина (см): 68

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Висока издръжливост

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Абсолютно поносимата лекота на топлинната ефективност - Радиаторите на Radiatori2000 съчетават комфортната лекота на алуминия с неговите качества на отличен топлинен проводник. По този начин получавате отоплителен уред, който е едновременно ергономичен и енергийно ефективен.

 2. Оптимална температура за нула време - Алуминиевите радиатори Radiatori2000 се нуждаят от много по-малък обем вода отколкото стоманените за да се затоплят. Докато на панелните радиатори им трябват около 78 минути за достигане на 21 градуса по Целзий, уредите на Radiatori2000 го правят за 48 минути.

 3. Повече гъвкавост, по-малко разхищение на енергия - Качественият алуминий, ергономичният дизайн и ефективната конструкция на радиаторите Radiatori 2000 позволяват да променяте стайната температура по-бързо и без да влизате в излишен преразход.

 4. Радиатор, изработен с мисъл за бъдещето - Radiatori2000 използват своята експертиза и промишлен капацитет за валоризация на алуминий от скрап. По този начин те постигат около 95% редукция на въглеродните емисии спрямо производствените процеси с директно извлечен ресурс.

 5. Качество и ефективност - За да поддържат и развиват реномето си на уважаван италиански производител, екипите на Radiatori 2000 следят детайлно всяка една стъпка от изработката на алуминиевите глидери. Всичко се следи изкъсо - от избора и подбора на материали, до сглобяването и пакетирането на завършеното изделие.

 6. Само няколко хвалби не стигат - Високото ниво на качество е засвидетелствано от високото ниво на сертификатите, с които Radiatori2000 могат да се похвалят. Всеки етап от техният производствен процес се извършва в съответствие с ЕС стандартите UNI EN ISO 9001:2015 и EN 442 на Миланската политехника.

 7. Уют и топлина за дома, радост за окото - Клишето, че в Италия визия и качество стоят на един пиедестал, е вярно. Алуминиевите радиатори на Radiatori2000 са колкото функционални, толкова и красиви. По прекрасен и хармоничен начин, алуминиевите глидери съчетават изящество и финес, които превръщат изделията в нещо повече от отоплителен уред.

 8. Възможно най-голямо удобство за всички - Колкото и да искаме, няма как да ви излъжем, че монтажът на алуминиеви радиатори е песен. Инсталацията на тези глидери е специфичен процес, който трябва да се изпълнява от опитни и съвестни хора. Radiatori2000, обаче, максимално са улеснили този процес. Лекотата и ергономичният дизайн на глидерите ги правят изключително лесни за пренасяне, сглобяване и монтиране в сравнение с масово предлаганите изделия.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Алуминий

Брой глидери

4

Височина (см)

68

Дължина (см)

32

Разстояние междуцентрие (см)

60

Отоплителна мощност (W)

544 W

Обем на водата

1.48л

Максимално налягане

20 bar

Максимално работно налягане

16 bar

Покритие

Прахово боядисване върху алуминиевите глидери

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Здравейте, приятели! На вашето внимание представяме италианският маестро на отоплителните решения и радиатори - Radiatori 2000. Над двадесет години те помагат на своите клиенти да направят домовете си по-топли и щастливи, и съдейки по пазарният им дял - се справят доста добре. Нека започнем с разнообразието. Продуктовото портфолио на Radiatori 2000 е като отоплителен мол - има за всекиго по нещо. Те произвеждат радиатори, които се различават не само като мощност и размери, но стил и визия. Ако искате хола ви да изглежда като излязъл от списание - те са насреща. Ако търсите онова вечно усещане за неостаряваща класика, Radiatori 2000 могат да предложат множество видове традиционни глидери. Но не става въпрос само за външен вид - знаем поговорката за книгите и кориците, нали? Radiatori 2000 инвестират в производствени процеси с първокласни материали и високотехнологични поточни линии. Първокачественият алуминий, от който са изработени глидерите; специалното прахово нанасяне на покритието; последно поколение оптични и спектроскопични системи при обработка на материалите - това са главните виновници за устойчивостта и ефективността на радиаторите. И знаете ли кое е още по-добре за вас ( и портфейла ви)? Radiatori 2000 се стреми да произвежда изцяло енергийно-ефективни отоплителни уреди. Това означава повече топлина, по-малко потребление на енергия и по-ниски сметки. Печеливша ситуация, откъдето и да я погледнете!

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Алуминиевите радиатори са леки за пренос и инсталация, както и ефективни източници на топлина в един дом. Една секция на този тип системи за отопление тежи около килограм. Комплект от 10 глидера заедно със свързващите елементи, например, би трябвало да тежи не повече от 11 килограма. Топлоустойчивото покритие на секциите и фитингите, освен че естетически добре допълва всяка обстановка, е лесно и за поддръжка. С годините не губи външния си вид и се почиства с лекота. Алуминият притежава изключително висока топлопроводимост. Ефикасен и икономичен, този тип радиатор щади джоба ти през студените месеци от годината. Оксиден филм от вътрешната страна на алуминиевите радиатори ги пази от корозия. За да се засилят свойствата му, допълнително се нанася покритие от полимерни смоли.

Виж още...
2

Монтаж

Освен ако не си абсолютно уверен в способностите си, повикай специалист за инсталацията на своя алуминиев радиатор. Така избягваш грешки и аварии. Радиаторите се поставят под прозорците, защото осигуряват постоянна циркулация на въздуха под тях и ги предпазва от образуване на конденз. Ако помещението е по - голямо - редно е да поставим под всеки един прозорец радиатор. Най - ефективно е да свържем радиатора си на кръст. Това означава топлата вода да влиза отгоре, а студената - да излиза от срещуположната страна - отдолу. При положение, че монтираш повече от един радиатор - не ги струпвай на едно място. Трябва да се разпределят равномерно из помещението за да се получи максимална ефективност на отопление. Остави минимум 25мм отстояние между стената и гърба на радиатора. От пода до най - долния му ръб трябва да има не по - малко от 150мм. Всички алуминиеви радиатори се нуждаят от много лек наклон с цел обезвъздушителят да остане в най - високата част. В никакъв случай това не трябва да се забелязва с просто око. Дължината на алуминиевия радиатор не ти гарантира ефикасност, напротив - тя спада с всеки следващ глидер. С оглед по - малко разход монтирай малък брой радиатори с голям брой глидери, вместо обратното.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Почистването на твоя алуминиев радиатор не трябва да те плаши. Не е енергоемка работа, нито пък отнема кой знае какво време. С положените усилия осигуряваш здравословен въздух в своя дом. Прахта можеш да отстраниш с прахосмукачка. Виж съветите на производителя за това какъв препарат можеш да използваш за почистване на покритието. Можеш просто да избършеш и с гъба, напоена с вода. След което старателно подсуши радиатора. В никакъв случай не покривай с нищо радиатора. Така намаляш топлоотделянето, защото пречиш на правилната циркулация на горещия въздух. Не оставяй радиатора никога без вода в него. Не е нужно да я сменяш твърде често, само при необходимост.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Винаги спазвай инструкциите и добрите практики на експлоатация. Радиаторите не са толкова праволинейни уреди колкото изглеждат. 

Почиствай редовно радиатора си. 

Увери се, че радиаторът ти е обезвъздушен преди да го пуснеш в употреба. Въздух може да попадне в уреда дори и след като е работил известно време, за това регулярно го проверявай. 

Следи нивата на водата в радиатора и внимавай да не стигнат нулеви нива. Това може да повреди радиатора необратимо.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки домакински пространства

+Хол

+Дневна

+Спалня

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: