• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
-17%
zoom
zoom
zoom
Сапунерка Kapitan Classico, стъклена, матирана, държач от неръждаема стомана inox 18/10 марка AISI304 Сапунерка Kapitan Classico, стъклена, матирана, държач от неръждаема стомана inox 18/10 марка AISI304
close
Назад
Сапунерка Kapitan Classico, стъклена, матирана, държач от неръждаема стомана inox 18/10 марка AISI304
Сапунерка Kapitan Classico, стъклена, матирана, държач от неръждаема стомана inox 18/10 марка AISI304
Следващо

Сапунерка Kapitan Classico, стъклена, матирана, държач от неръждаема стомана inox 18/10 марка AISI304

19,70 лв.
23,70 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Стъклена сапунерка от колекция Classico на Kapitan България - чистота на визията се съчетава с ефективност и практичност в това чудесно бижу на българският производител на санитарно обзавеждане. Държачът на сапунерката е изработен от неръждаема стомама AISI 304, а стъклената част - заздравено матирано стъкло. 

Колекция Classico на Kapitan България ни връща назад във времето. Изделията Classico са подчинени на неостаряващият класически дизайн в санитарното обзавеждане. Тяхната визия внася ретро стилистика във всяка баня, но по един ненатрапчив и елегантен начин. Колекция Classico е предназначена за тези, които гледат в бъдещето, но оценяват непреходността на добрият стил.

Продуктова гаранция - 240 месеца

Виж пълния текст

Материал: Матирано стъкло; Неръждаема стомана

Тип аксесоар : Сапунерка

Размери (см): 11х5х13см (Ширина х Височина х Дълбочина)

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Елегантна и функционална - стъклена сапунерка от колекция Modern на българския производител Kapitan - еталон за изящество и стабилност, съчетани в едно

 2. Вместимост и визия в едно - Сапунерката Kapitan Classico е компактен и фин аксесоар, но в същото време осигурява достатъчно пространство за съхранение както на големи, така и на средни по размер сапуни.

 3. Дълга продуктова гаранция - 20 години е гаранционният срок на покритието, който Kapitan обслужват.

 4. Висококачествената акрилна лента 3M VHB 4950 Ви дава възможност да монтирате аксесоарите за баня сами, чрез лепене, без да пробивате скъпите плочки в новата си баня и без да викате майстори у Вас

 5. Ако решите да смените позицията на монтиран с 3M VHB лента аксесоар, той се демонтира лесно, като лентата просто се изрязва с нож. Остатъка се почиства без да оставя никакви следи по плочките!

 6. Аксесоарът е изработен от първокачествена неръждаема стомана клас AISI304 - видът, който гарантира необходимото съдържание на CU (мед) за антибакетриален ефект.

 7. Производственият материал е финиширан с иноксово покритие за да може да задържи външният си вид при над 20 години непрекъсната експлоатация.

 8. Аксесоарите могат да бъдат употребявани във непрестанно влажна и мокра среда. Освен, че носи естетическа стойност заради фината си визия, аксесоарите спестяват пространство при организацията на вашата баня

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Матирано стъкло; Неръждаема стомана

Тип аксесоар

Сапунерка

Размери (см)

11х5х13см (Ширина х Височина х Дълбочина)

Колекция

Kapitan Classico

Покритие

Матово стъкло, Хром-никел покритие на държача

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Това е безспорно един от най-стилните и открояващи се български брандове. Kapitan създават аксесоари за баня, като тяхното портфолио обхваща абсолютно всеки възможен вариант за обзавеждане. Черешката на тортата е това, че всеки един аксесоар е произведен от неръждаема стомана 18/10 марка 304 - класът стомана, който издържа теста на бурните вълни на времето (такава неръждаема стомана се използва и в обзавеждането на луксозни яхти). Kapitan предлагат няколко колекции, всяка от която се отличава със собствен визуален почерк. Техните аксесоари не само подобряват банята, а облагородяват цялото помещение. Не е смело да заявим, че те са от производителите, които не създават продукти, а изживявания.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Когато влезеш за душ в банята, търсиш свежест, не хаос. За да подчертаят естетиката й, аксесоарите изискват предвидлив подход. От поставки за четки за зъби до сапунерки и огледала, всеки детайл в банята е важен за нейната визия. Колкото по - изчистена и подредена като стил, толкова повече пространство и комфорт. Логично е поставките за тоалетна хартия и четка да са в непосредствена близост до самата тоалетна. Лостът или закачалката за хавлия също е хубаво да са на ръка разстояние от душа и ваната, за да намалиш разливането на вода по пода. Като цяло, разположи така нещата, че да не се налага да клякаш или пък да ползваш стълба, че да стигаш до аксесоарите си. Помисли за най-правилната и удобна позиция на огледалото добре преди да го монтираш. Вземането на душ трябва да е почивка от спорта, а не повод за такъв.

Виж още...
2

Монтаж

Много си харесваш плочките в банята и не искаш да ги подлагаш на изпитанието на дрелка? Има подходящи лепила, които могат да закрепят положението. След като си избрал продукта, подсигури се, че аксесоарът и повърхността на която ще го лепиш са изцяло сухи и незамърсени. Хубаво приложи лепилото без да прекаляваш и здраво притискай към стената, докато не залепнат здраво двете плоскости. След това добре почисти всички остатъци около местата на залепване. Ако все пак решиш да използваш дрелката, подходи внимателно или повикай специалист ако не си уверен в себе си. Много внимавай ако работиш сам в такъв случай, все пак помещението е богато на влага и нещата могат лесно да се изплъзнат извън контрол.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За разлика от другите помещения в дома ти, банята може да натрупа най - много видове мръсотия. Влагата и постоянната смяна на температура водят до натрупване на мухъл, бактерии и други неприятни замърсители. Хигиената е от изключително значение във всяко санитарно помещение - почиствай вниматело и редовно.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Не използвай абразивни материали при почистване - трябва да поддържаш своя аксесоар, не да издевателстваш над него.

Предполагаме е излишно да говорим за това, но - не се облягай прекалено силно върху аксесоара, не упражнявай излишна физическа сила върху него. Това няма да го направи по-стабилен, но със сигурност ще направи портфейла ти по-лек.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: