• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Шкаф за баня Inter Ceramic Стило, горен, с LED осветление, 3 рафта, с плавно затваряне, дървесен цвят

Арт. №: ICMC 9015-70

363,33 лв.
398,50 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Inter Ceramic Стило е шкаф за баня, който подобрява вашето помещение с качество, функционалност и стил. Този шкаф за баня е идеален, ако искате да организирате вашата баня по оптимален начин като същевременно допринасяте за цялостната визия на интериора. Inter Ceramic Стило е направен от солиден и издръжлив материал, който осигурява надеждност при употреба и дълготрайност. Той ви помага да оползотворите свободното пространство в банята по практичен и естетически начин. 

 

Inter Ceramic Стило е шкаф, който се отличава не само със стабилност, но и елегантност. Продуктовият дизайн е достатъчно ергономичен за да осигури Стилобходимото място за съхранение, но и достатъчно минималистичен и изчистен за да се впише визуално във всяка баня. Монтажът на шкафа е оптимизиран и максимално опростен с цел да предостави възможно най-голямо удобство и бързина. По този начин преобразявате цялата си баня бързо и лесно, и то - само с един шкаф разлика.

 

Сред отличителните характеристики на шкаф за баня Inter Ceramic Стило са:

 

 • Солиден материал за максимална надеждност - Inter Ceramic Стило е шкаф за баня, създаден за дълготрайна и надеждна употреба. Вложените производствени материали са от първо качество, без компромис при селекцията и изработката.  • Лесно почистване - Този шкаф е проектиран за да предостави лесна поддръжка откъм почистване.  • Плавно затваряне на вратите - Вратите на този шкаф не се затварят както обикновените. Пантите са изработени със специален механизъм за бавно и постепенно затваряне на вратите. По този начин, освен че шкафът не вдига шум, вратите запазват своята функционалност във времето.  • Влагоустойчивост и водоустойчивост - Този шкаф за баня е изработен от първокласна и масивна PVC пластмаса, която го прави 100% издръжлив на контакт с влага и вода. • Включено LED осветление - Шкафът е оборудван с LED осветителна система, която улеснява вашето ежедневие и оползотворява напълно свободното пространство в шкафа. 
Стило е не просто продукт, а чудесен централен елемент за всяка баня - надежден, комфортен и с високи естетически качества. Функционалните и естетическите качества на шкафа са прекрасен пример защо Inter Ceramic е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на Inter Ceramic Стило може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Вид шкаф: Горен шкаф

Материал: Високоплътностно PVC, Стъкло

Височина (см): 70 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Солиден материал за максимална надеждност - Inter Ceramic Стило е шкаф за баня, създаден за дълготрайна и надеждна употреба. Вложените производствени материали са от първо качество, без компромис при селекцията и изработката.

 2. Плавно затваряне на вратите - Вратите на този шкаф не се затварят както обикновените. Пантите са изработени със специален механизъм за бавно и постепенно затваряне на вратите. По този начин, освен че шкафът не вдига шум, вратите запазват своята функционалност във времето.

 3. Обемен шкаф за големи бани - Обемът на този шкаф го прави идеален избор за големи помещения и съхранение на много аксесоари и приспособления.

 4. Включено LED осветление - Шкафът е оборудван с LED осветителна система, която улеснява вашето ежедневие и оползотворява напълно свободното пространство в шкафа.

 5. Влагоустойчивост и водоустойчивост - Този шкаф за баня е изработен от първокласна и масивна PVC пластмаса, която го прави 100% издръжлив на контакт с влага и вода.

 6. Панти от неръждаема стомана - Пантите на този шкаф за баня са направени от неръждаема стомана. Освен красиво и издръжливо иноксово покритие, те осигуряват водоустойчивост и влагоустойчивост на механизма за вратите.

 7. Перфектна организация на аксесоарите и приспособления за баня - Този шкаф предоставя необходимото място, което да използвате за да съберете всичко важно и полезно в банята.

 8. Не просто съхранение, а частица стил - Шкаф Inter Ceramic Стило е мебел, която притежава повече от чисто практични свойства. Шкафът е стилно изработен, с изчистена и минималистична визия, която допълва интериора на банята по красив и естествен начин.

 9. Спокойствие заради продуктовата гаранция - Този шкаф за баня е с включена 36-месечна гаранция от производителя, която гарантира неговата надеждност.

 10. Лесно почистване - Този шкаф е проектиран за да предостави лесна поддръжка откъм почистване.

 11. Бърз и лесен монтаж - Шкафът за баня е придружен от подробни указания на неговата инсталация, които ви помагат и улесняват процеса на монтаж.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Вид шкаф

Горен шкаф

Материал

Високоплътностно PVC, Стъкло

Височина (см)

70 см

Дължина (см)

15 см

Ширина (см)

90 см

С осветление

Да

С огледало

Да

С включен умивалник

Не

Брой рафтове

3

Soft-close механизъм

Да

Покритие

Акрилно лаково покритие

Цвят

Дървесен цвят

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Ако някога сте влизали в София през Ботевградско шосе, няма как да не сте видели открояващият се бизнес комплекс на Inter Ceramic. Освен с един от най-характерните и забележителни шоуруми в България, компанията се отличава и с един от най-богатите продуктови каталози за баня и кухня. С асортимент от над 3000 различни изделия, Inter Ceramic може да предложи както индивидуални артикули за специфични нужди, така и цялостни решения за кухненски и санитарни системи. Разнообразието е ключов фактор, на който Inter Ceramic разчитат. Заради това, в тяхното портфолио може да намерите продукти с уникален дизайн, функционалност, визия и цветови комбинации. Те са приели постоянното развитие като неделима част от работата. Inter Ceramic са от малкото фирми, които обновяват продуктовата си гама ежегодно. Това, което обединява всички артикули на Inter Ceramic е, че са изработени и сертифицирани съгласно регламентите на Европейския Съюз за качествен контрол и употреба. Многообразието и възможността за избор са нищо сами по себе си, ако качеството отстъпва. Както при личните взаимоотношения, така и връзката между бизнес и клиент се основава, преди всичко, на доверие. Заради това, всеки един продукт на Inter Ceramic е гаранционно обслужван.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Как да се подготвим преди да монтираме новият шкаф за баня? Всички знаем, че шкафовете са безценна част от цялостното обзавеждане на дома. Това, което не трябва да забравяте, обаче, е че не разполагате с неограничено пространство. Преценете размерите на вашият шкаф. Ако избирате горен шкаф с огледало - ще има ли място за него на стената? Ще може ли да се оглеждате без да се навеждате? Ако търсите шкаф с умивалник - преценете правилно разстоянието между монтажните отвори на мивката. Уверете се, че инсталацията няма да попречи на ВиК системата. Друга абсолютно задължителна част от подготовката е контакта на вашият шкаф с вода и влага. Въпреки, че много от съвременните шкафове за бани са от водоустойчиво PVC, немалко производители предлагат масивни мебели от MDF и PDF. При тях е задължително шкаф и душ зона да са разделени с параван, а вентилацията в банята да е безупречна.

Виж още...
2

Монтаж

След успешната подготовка, идва време да запретнере ръкави. Или пък не. Ако нямате опит с монтажът на шкафове за баня, съветваме ви да сте обърнете към професионалист. Инсталацията на мебелировка не е шега работа, а гаранционните условия на нито един производител не покриват щети вследствие на неправилен монтаж. Шкафовете за баня обикновено са сравнително тежки мебели - внимавайте с тяхното пренасяне и позициониране. Това помага не само за тяхната цялост, но и за целостта на вашата баня. Неприятно ще е да надраскаш чисто новите си плочки или все още неизползваната санитария. Убедете се, че разпробиването на монтажните отвори няма да компрометира части на ВиК системата като тръби и фитинги. Не на последно място - пазете себе си. Монтажът на шкафове в банята често е свързан с електроуреди, използване на пробивни и режещи инструменти. Не подценявайте този процес и винаги носете необходимото защитно облекло като ръкавици, очила или обувки.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Вашият шкаф е монтиран и банята вече е едно по-добро място, нали? Да, но няма как да се разминете без поддръжка. Дори и скъпата мебелировка се нуждае от редовни грижи. Запомнете, дори и MDF шкафовете са създадени за да бъдат водоустойчиви. Но това в никакъв случай не ги прави непромокаеми. Без поддръжка и най - качествената мебел ще загуби добрия си външен вид и функционалност. В банята се натрупва голямо количество влага по всяка повърхност. За това - подсушавайте вашите мебели след всеки контакт с вода. Почиствайте шкафовете само с мек плат - избягвайте абразивните материали на всяка цена. Проверете товароносимостта на вашият шкаф преди да започнете да го използвате за съхранение на по-тежки обекти. Поддръжката може да е досаден и монотонен процес, но обещаваме, че всеки път, когато погледнете хубавата, блестяща мебел в банята - ще се усмихвате.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте рафтовете на вашият шкаф редовно.Колкото и досадно да е, внимателното почистване ще ви се отплати. 

Пазете шкафа от натоварвания, на които не може да издържи. Не е добра идея да го използвате като хранилище за всички ненужни предмети.

Не използвайте абразивни материали при почистване. Те ще навредят на покритието и ще нарушат естетическият вид на мебелите. 

След продължителен и релаксиращ душ, подсушете вашият шкаф. Независимо дали е PVC, MDF или PDF (при последните два случая е задължително) - консултирайте се с указанията на производителя и ги следвайте.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: