• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Шкаф за баня М-Мебел Приора, долен, 80см, долен, високоплътностно F-PVC 15мм, с плавно затваряне, регулируеми крака хром, цвят Дъб Коняк

724,93 лв.
816,93 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

М-Мебел Приора е шкаф за баня, който подобрява вашето помещение с качество, функционалност и стил. Този шкаф за баня е идеален, ако искате да организирате вашата баня по оптимален начин като същевременно допринасяте за цялостната визия на интериора. М-Мебел Приора е направен от солиден и издръжлив материал, който осигурява надеждност при употреба и дълготрайност. Той ви помага да оползотворите свободното пространство в банята по практичен и естетически начин. 

 

М-Мебел Приора е шкаф, който се отличава не само със стабилност, но и елегантност. Продуктовият дизайн е достатъчно ергономичен за да осигури необходимото място за съхранение, но и достатъчно минималистичен и изчистен за да се впише визуално във всяка баня. Монтажът на шкафа е оптимизиран и максимално опростен с цел да предостави възможно най-голямо удобство и бързина. По този начин преобразявате цялата си баня бързо и лесно, и то - само с един шкаф разлика.

 

Сред отличителните характеристики на шкаф за баня М-Мебел Приора са:

 

 • Солиден материал за максимална надеждност - М-Мебел Приора е шкаф за баня, създаден за дълготрайна и надеждна употреба. Вложените производствени материали са от първо качество, без компромис при селекцията и изработката.  • Плавно затваряне на вратите - Вратите на този шкаф не се затварят както обикновените. Пантите са изработени от BLUM Австрия, със специален механизъм за бавно и постепенно затваряне на вратите. По този начин, освен че шкафът не вдига шум, вратите запазват своята функционалност във времето.  • Шкаф с умивалник М-Мебел Приора - М-Мебел Приора е оборудван с порцеланов умивалник за баня. Това е още един начин, по който тази мебел добавя функционалност и оптимизра пространството в банята. • Влагоустойчивост и водоустойчивост - Този шкаф за баня е изработен от първокласна и масивна PVC пластмаса, която го прави 100% издръжлив на контакт с влага и вода. • Регулируеми крака - М-Мебел Приора е оборудван с крака, които може да регулирате за да постигнете най-подходящата за вас височина.
Приора е не просто продукт, а чудесен централен елемент за всяка баня - надежден, комфортен и с високи естетически качества. Функционалните и естетическите качества на шкафа са прекрасен пример защо М-Мебел е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на М-Мебел Приора може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Вид шкаф: Долен шкаф

Материал: Високоплътностно PVC – 15 мм, Порцелан

Височина (см): 85 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Солиден материал за максимална надеждност - М-Мебел Приора е шкаф за баня, създаден за дълготрайна и надеждна употреба. Вложените производствени материали са от първо качество, без компромис при селекцията и изработката.

 2. Обемен шкаф за големи бани - Обемът на този шкаф го прави идеален избор за големи помещения и съхранение на много аксесоари и приспособления.

 3. Плавно затваряне на вратите - Вратите на този шкаф не се затварят както обикновените. Пантите са изработени от BLUM Австрия, със специален механизъм за бавно и постепенно затваряне на вратите. По този начин, освен че шкафът не вдига шум, вратите запазват своята функционалност във времето.

 4. Влагоустойчивост и водоустойчивост - Този шкаф за баня е изработен от първокласна и масивна високоплътностна F-PVC пластмаса, която го прави 100% издръжлив на контакт с влага и вода.

 5. Шкаф с умивалник - М-Мебел Приора е оборудван с порцеланов умивалник за баня. Това е още един начин, по който тази мебел добавя функционалност и оптимизра пространството в банята.

 6. Панти от неръждаема стомана - Пантите на този шкаф за баня са направени от неръждаема стомана. Освен красиво и издръжливо иноксово покритие, те осигуряват водоустойчивост и влагоустойчивост на механизма за вратите.

 7. Регулируеми крака - М-Мебел Приора е оборудван с крака, които може да регулирате за да постигнете най-подходящата за вас височина.

 8. Перфектна организация на аксесоарите и приспособления за баня - Този шкаф предоставя необходимото място, което да използвате за да съберете всичко важно и полезно в банята.

 9. Не просто съхранение, а частица стил - Шкаф М-Мебел Приора е мебел, която притежава повече от чисто практични свойства. Шкафът е стилно изработен, с изчистена и минималистична визия, която допълва интериора на банята по красив и естествен начин.

 10. Спокойствие заради продуктовата гаранция - Този шкаф за баня е с включена 36-месечна гаранция от производителя, която гарантира неговата надеждност.

 11. Лесно почистване - Този шкаф е проектиран за да предостави лесна поддръжка откъм почистване.

 12. Бърз и лесен монтаж - Шкафът за баня е придружен от подробни указания на неговата инсталация, които ви помагат и улесняват процеса на монтаж.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Вид шкаф

Долен шкаф

Материал

Високоплътностно PVC – 15 мм, Порцелан

Височина (см)

85 см

Дължина (см)

45 см

Ширина (см)

80 см

С осветление

Не

С огледало

Не

С включен умивалник

Да

Брой рафтове

1 регулируем рафт

Soft-close механизъм

Да

Покритие

Акрилно лаково покритие

Цвят

Дъб коняк

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Мебел М е от малкото производители, които могат да използват термина “Качествен продукт” като слоган и да не звучи кухо. Един от най-реномираните експорти на Плевен, наред с Тереза Маринова, Светлин Русев и Леонид Йовчев, Мебел М специализират в изработката на мебели за баня от PVC материал. Да, мебелни къщи вече има под път и над път, но също така има и причина Мебел М да са еталон за надеждност и именно те да са официален партньор на Ideal Standard в България. Цялостната вътрешно-фирмена политика на Мебел М е подчинена на едно - да създава мебели, които да издържат на най-важният тест, този на времето. Няма нищо по-кофти от това да монтираш чисто нова мебелировка, която да заприлича на отломка от корабокрушение за година и половина. За целта, всеки продукт на Мебел М е от PVC основа, която е с акрилно покритие. PVC материалът е с дебелина от 15мм и прави мебелите здрави, надеждни, и най-важното - напълно устойчиви на влага и вода. Акрилното покритие, от друга страна, им придава завършена и стилна визия. Вложените огледала са европейски импорт, с дебелина от минимум 4мм. Обковът и пантите са изцяло от неръждаема стомана за да се предотврати ръждясване и избелване на материала.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Как да се подготвим преди да монтираме новият шкаф за баня? Всички знаем, че шкафовете са безценна част от цялостното обзавеждане на дома. Това, което не трябва да забравяте, обаче, е че не разполагате с неограничено пространство. Преценете размерите на вашият шкаф. Ако избирате горен шкаф с огледало - ще има ли място за него на стената? Ще може ли да се оглеждате без да се навеждате? Ако търсите шкаф с умивалник - преценете правилно разстоянието между монтажните отвори на мивката. Уверете се, че инсталацията няма да попречи на ВиК системата. Друга абсолютно задължителна част от подготовката е контакта на вашият шкаф с вода и влага. Въпреки, че много от съвременните шкафове за бани са от водоустойчиво PVC, немалко производители предлагат масивни мебели от MDF и PDF. При тях е задължително шкаф и душ зона да са разделени с параван, а вентилацията в банята да е безупречна.

Виж още...
2

Монтаж

След успешната подготовка, идва време да запретнере ръкави. Или пък не. Ако нямате опит с монтажът на шкафове за баня, съветваме ви да сте обърнете към професионалист. Инсталацията на мебелировка не е шега работа, а гаранционните условия на нито един производител не покриват щети вследствие на неправилен монтаж. Шкафовете за баня обикновено са сравнително тежки мебели - внимавайте с тяхното пренасяне и позициониране. Това помага не само за тяхната цялост, но и за целостта на вашата баня. Неприятно ще е да надраскаш чисто новите си плочки или все още неизползваната санитария. Убедете се, че разпробиването на монтажните отвори няма да компрометира части на ВиК системата като тръби и фитинги. Не на последно място - пазете себе си. Монтажът на шкафове в банята често е свързан с електроуреди, използване на пробивни и режещи инструменти. Не подценявайте този процес и винаги носете необходимото защитно облекло като ръкавици, очила или обувки.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Вашият шкаф е монтиран и банята вече е едно по-добро място, нали? Да, но няма как да се разминете без поддръжка. Дори и скъпата мебелировка се нуждае от редовни грижи. Запомнете, дори и MDF шкафовете са създадени за да бъдат водоустойчиви. Но това в никакъв случай не ги прави непромокаеми. Без поддръжка и най - качествената мебел ще загуби добрия си външен вид и функционалност. В банята се натрупва голямо количество влага по всяка повърхност. За това - подсушавайте вашите мебели след всеки контакт с вода. Почиствайте шкафовете само с мек плат - избягвайте абразивните материали на всяка цена. Проверете товароносимостта на вашият шкаф преди да започнете да го използвате за съхранение на по-тежки обекти. Поддръжката може да е досаден и монотонен процес, но обещаваме, че всеки път, когато погледнете хубавата, блестяща мебел в банята - ще се усмихвате.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте рафтовете на вашият шкаф редовно.Колкото и досадно да е, внимателното почистване ще ви се отплати. 

Пазете шкафа от натоварвания, на които не може да издържи. Не е добра идея да го използвате като хранилище за всички ненужни предмети.

Не използвайте абразивни материали при почистване. Те ще навредят на покритието и ще нарушат естетическият вид на мебелите. 

След продължителен и релаксиращ душ, подсушете вашият шкаф. Независимо дали е PVC, MDF или PDF (при последните два случая е задължително) - консултирайте се с указанията на производителя и ги следвайте.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: