• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
-14%
zoom
zoom
zoom
Шкаф за баня Makena Айра, 50см, горен, с огледало, LED осветление, водоустойчив, PVC
close
Назад
Шкаф за баня Makena Айра, 50см, горен, с огледало, LED осветление, водоустойчив, PVC
Следващо

Шкаф за баня Makena Айра, 50см, горен, с огледало, LED осветление, водоустойчив, PVC

Арт. №: 3492242

324,66 лв.
380,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Горен шкаф за баня Makena Айра - с огледало в градено LED осветление, изработен изцяло от първокачествен PVC материал, напълно влагоустойчив и водоустойчив. Този шкаф е предназначен за баните на тези, които наричаме перфекционисти - хората, които ценят еднакво функционалността и дизайна и не се задоволяват с нищо по-малко от най-доброто. 


Може да монтирате горен шкаф за баня Makena Айра без да се съобразявате дали ще има пряк контакт с вода, или от излагането на влага. Шкафът е произведен от висококачествено PVC, което го прави неузявим за влагата и водата. 


Шкаф Makena Айра е с вградено LED осветление, което слага край на всички моменти, в които осветлението не е достатъчно и се озовавате с паста за зъби около носа си (примерно). LED осветлението е икономично и същевременно - достатъчно силно за да осигури необходимото удобство и ефективност. 

Шкаф Makena Айра е с компактни размери - 50x65x15см, което може да ви помогне да спестите пространство в банята.

Продуктова гаранция: 36 месеца

Виж пълния текст

Вид шкаф: Горен шкаф

Материал: PVC

Височина (см): 65

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Шкаф за баня, произведен от българската компания Makena - един от утвърдените производители на мебели за баня

 2. Шкафът е от серия Айра - колекция, ориентирана към съвременни санитарни помещения, където качеството на изработката е важно колкото и елегантната и ненатрапваща се визия

 3. Горен шкаф за баня Айра е произведен от първокачествен PVC материал - това означава, че шкафът е напълно водоустойчив и влагоустойчив и може да бъде разположен навсякъде в банята, без контактът с вода и излагането на влага да е определящ фактор

 4. Шкаф Айра е снабден с огледало, което е оборудвано с LED осветление - гарант за икономичност при употребата на електрическа енергия

 5. Пантите на шкаф Айра са направени за да предложат така нареченият "soft close" механизъм - той осигурява бавно и плавно затваряне на вратата на шкафа. По този начин пантите запазват своите експлоатационни характеристики дълго време и без нужда от постоянна поддръжка.

 6. Лесен монтаж в малки зони - Ширината на горен шкаф Айра е 50см - достатъчно компактен размер за да позволи монтаж в санитарни помещения, където пространството е по-малко от обичайното

 7. Размери: 50x65x15 см

 8. Продуктова гаранция - 36 месеца

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Вид шкаф

Горен шкаф

Материал

PVC

Височина (см)

65

Дължина (см)

15

Ширина (см)

50 см

Клас защита (IP)

65

С осветление

Да

С огледало

Да

С включен умивалник

Не

Брой рафтове

1

Soft-close механизъм

Да

Покритие

Влагоустойчиво

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Makena България е един от българските производители, които от самото си създаване специализират в една-единствена ниша. В този случай - производството на мебели за баня. Благодарение на десетките години, които Makena инвестират в усъвършенстване на своите производствените процеси, техните мебели за баня са атестат за качествени продукти в своят ценови клас. Мебелите Makena са изцяло влагоустойчиви и водоустойчиви

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Шкафът в банята с мивка е мебел, без която банята ти не може. Тук важното е да знаеш размерите, другото е въпрос на вкус. Ако искаш самостоятелна мивка, тогава трябва да прецениш място и за другите мебели. При ограничено пространство, стенното съхранение е правилното решение. Остъклен, високо разположен шкаф е супер идея за съхранение на всички важни неща, а ако има лекарствени продукти - така са далеч от досега на децата. При повече пространство, самостоятелните шкафове са красив завършек на една стилна баня. Може да го разположиш абсолютно навсякъде, давайки свобода на твоето въображение. Обаче, при тотална липса на пространство, вградените в ъгъл мебели са перфектно решение, което създава истински уют. Ако искаш взетият избор да не ти държи влага, то материалите за шкафове и рафтове са алуминий и неръждаема стомана. В сравнение с това, по - евтин вариант е MDF, но трябва да го разположиш далеч от пряк контакт с вода и да го забърсваш непосредствено след намокряне.

Виж още...
2

Монтаж

Смяната и инсталацията на мивка, с или без шкаф, си има своите тънкости. Но не е и непосилна работа, стига да прецениш всичко добре. Задължително първо изключи централно водата и електричеството. Изрежи силиконовото уплътнение около мивката и последователно демонтирай елементите. Ако сметнеш, че новите мебели няма да заличат оставените следи, запълни дупките и пребоядисай при нужда. След като си сглобил шкафа, обърни го наопаки и монтирай крачетата. Голямо удобство е, ако те се регулират на височина. За да е комфортно, върхът на мивката трябва да е на около 85 до 92 сантиметра от пода. Добре измери всичко преди инсталация и очертай на стената разположението на частите. Ако решиш да има стенен шкаф или огледало над умивалника, разстоянието трябва да е поне 30 сантиметра между двете.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Искаш да инвестираш в хубави мебели за баня? Държиш те да издържат теста на времето? Запомни, правени са да водоустойчиви, но това далеч не значи, че са непромокаеми. Без поддръжка и най - качествената мебел ще загуби добрия си вид. В банята се натрупва голямо количество влага по всяка повърхност. Също така постоянно се мени температурата. Градусите не можеш да ги забършеш, но е хубаво с повърхностите винаги да реагираш бързо и да минаваш с парцал незабавно след намокряне. Ако си подбрал дърво за банята, хубаво е често да нанасяш лак съобразено с инструкциите и с материала. Но независимо от решението ти, не използвай абразивни химикали и чети етикетите на продуктите за почистване, за да се радваш дълги години на избора си.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствай рафтовете редовно.

Пази шкафа от натоварвания, на които не може да издържи. Не е добра идея да го използваш за хранилище на всички ненужни предмети.

Въпреки, че е водоустойчив, шкафът изисква поддръжка и е препоръчително след всяко намокряне да го посдушаваш.

При почистване не използвай абразивни материали. Те ще навредят на покритието и ще нарушат естетическият вид на мебелта.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: