• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-10%
Назад
Visota Линеа - стилен горен шкаф за баня
Visota Линеа - технически чертеж на шкафа с неговите размери
Следващо
Следващо

Шкаф за баня Visota Линеа, горен, 55см, високоплътностно PVC, огледални врати, с подвижен рафт

Арт. №: Шкаф Visota Линеа 55см

294,99 лв.
328,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Visota Линеа е горен шкаф за баня, който подобрява вашето помещение с качество, функционалност и стил. Този шкаф за баня е идеален, ако искате да организирате вашата баня по оптимален начин като същевременно допринасяте за цялостната визия на интериора. Горният шкаф Visota Линеа са направени от солиден и издръжлив материал, който осигурява надеждност при употреба и дълготрайност. Той ви помага да оползотворите свободното пространство в банята по практичен и естетически начин. 

 

Visota Линеа е комплект, който се отличава не само със стабилност, но и елегантност. Продуктовият дизайн е достатъчно ергономичен за да осигури необходимото място за съхранение, но и достатъчно минималистичен и изчистен за да се впише визуално във всяка баня. Монтажът на шкафовете е оптимизиран и максимално опростен с цел да предостави възможно най-голямо удобство и бързина. По този начин преобразявате цялата си баня бързо и лесно, и то - само с един шкаф разлика.

 

Сред отличителните характеристики на комплектът от шкафове за баня Visota Линеа са:

 

 • Visota Линеа е горен шкаф за баня, създаден за дълготрайна и надеждна употреба. Вложените производствени материали са от първо качество, без компромис при селекцията и изработката. • Този шкаф за баня е изработен от първокласна и масивна PVC пластмаса, която го прави 100% издръжлив на контакт с влага и вода. • Пантите на този шкаф за баня са направени от неръждаема стомана. Освен красиво и издръжливо иноксово покритие, те осигуряват водоустойчивост и влагоустойчивост на механизма за вратите. • Горният шкаф Visota Линеа са мебели, които притежават повече от чисто практични свойства. Те са стилно изработени, с изчистена и минималистична визия и допълват интериора на банята по красив и естествен начин.Линеа е не просто продукт, а чудесен централен елемент за всяка баня - надежден, комфортен и с високи естетически качества. Функционалните и естетическите качества на шкафа са прекрасен пример защо Visota е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на Visota Линеа може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Вид шкаф: Горен шкаф

Материал: Високоплътностно PVC, Стъкло

Височина (см): 65 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Солиден материал за максимална надеждност - Visota Линеа е горен шкаф за баня, създаден за дълготрайна и надеждна употреба. Вложените производствени материали са от първо качество, без компромис при селекцията и изработката.

 2. Влагоустойчивост и водоустойчивост - Този шкаф за баня е изработен от първокласна и масивна PVC пластмаса, която го прави 100% издръжлив на контакт с влага и вода.

 3. Панти от неръждаема стомана - Пантите на този шкаф за баня са направени от неръждаема стомана. Освен красиво и издръжливо иноксово покритие, те осигуряват водоустойчивост и влагоустойчивост на механизма за вратите.

 4. Перфектна организация на аксесоарите и приспособления за баня - Visota Линеа предоставя необходимото място, което да използвате за да съберете всичко важно и полезно в банята.

 5. Не просто съхранение, а частица стил - Горният шкаф Visota Линеа са мебели, които притежават повече от чисто практични свойства. Те са стилно изработени, с изчистена и минималистична визия и допълват интериора на банята по красив и естествен начин.

 6. Спокойствие заради продуктовата гаранция - Този комплект за баня е с включена 24-месечна гаранция от производителя, която гарантира неговата надеждност.

 7. Лесно почистване - Тези шкафове са проектирани за да предоставят лесна поддръжка откъм почистване.

 8. Бърз и лесен монтаж - Шкафът за баня е придружен от подробни указания на неговата инсталация, които ви помагат и улесняват процеса на монтаж.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Вид шкаф

Горен шкаф

Материал

Високоплътностно PVC, Стъкло

Височина (см)

65 см

Дължина (см)

14.5 см

Ширина (см)

55 см

С осветление

Не

С огледало

Да

С включен умивалник

Не

Брой рафтове

1

Soft-close механизъм

Не - обикновени панти

Покритие

Акрилно лаково покритие

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Висота е познат производител на мебели за баня, известни с безупречната си изработка и класен продуктов дизайн. С разнообразна гама от стенни и стоящи мебели, Висота поддържат качествени и устойчиви решения за баня, които правят всяко санитарно пространство по-функционално и естетически издържано. Една от гордостите на Висота е производствената база, включваща модерни дървообработващи машини от реномирани производители. Това гарантира най-високо ниво на прецизност и издръжливост във всяка изработена мебел. Анонимни свидетели твърдят, че техните дървообработващи машини са нинджите на мебелната индустрия. Те режат дървото с такава финес и прецизност, че дори един самурайски меч би завидял! За да гарантира дълготрайността на своите изделия, Висота използва влагоустойчиви MDF и PVC плоскости. Това са материали, които осигуряват абсолютна устойчивост на влага. Също така помагат и за вашето спокойствие, защото знаете, че запазват визията и качествата си във влажни условия. Освен всичко останало, Висота мисли за околната среда като всеки производител със социална отговорност и самосъзнание. Те използват екологично чисти мастила и материали с цел редуциране на вредното влияние от производственият процес върху планетата. Избирайки Висота, вие допринасяте за по-зелено бъдеще, без да правите компромис с качеството или дизайна.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Как да се подготвим преди да монтираме новият шкаф за баня? Всички знаем, че шкафовете са безценна част от цялостното обзавеждане на дома. Това, което не трябва да забравяте, обаче, е че не разполагате с неограничено пространство. Преценете размерите на вашият шкаф. Ако избирате горен шкаф с огледало - ще има ли място за него на стената? Ще може ли да се оглеждате без да се навеждате? Ако търсите шкаф с умивалник - преценете правилно разстоянието между монтажните отвори на мивката. Уверете се, че инсталацията няма да попречи на ВиК системата. Друга абсолютно задължителна част от подготовката е контакта на вашият шкаф с вода и влага. Въпреки, че много от съвременните шкафове за бани са от водоустойчиво PVC, немалко производители предлагат масивни мебели от MDF и PDF. При тях е задължително шкаф и душ зона да са разделени с параван, а вентилацията в банята да е безупречна.

Виж още...
2

Монтаж

След успешната подготовка, идва време да запретнере ръкави. Или пък не. Ако нямате опит с монтажът на шкафове за баня, съветваме ви да сте обърнете към професионалист. Инсталацията на мебелировка не е шега работа, а гаранционните условия на нито един производител не покриват щети вследствие на неправилен монтаж. Шкафовете за баня обикновено са сравнително тежки мебели - внимавайте с тяхното пренасяне и позициониране. Това помага не само за тяхната цялост, но и за целостта на вашата баня. Неприятно ще е да надраскаш чисто новите си плочки или все още неизползваната санитария. Убедете се, че разпробиването на монтажните отвори няма да компрометира части на ВиК системата като тръби и фитинги. Не на последно място - пазете себе си. Монтажът на шкафове в банята често е свързан с електроуреди, използване на пробивни и режещи инструменти. Не подценявайте този процес и винаги носете необходимото защитно облекло като ръкавици, очила или обувки.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Вашият шкаф е монтиран и банята вече е едно по-добро място, нали? Да, но няма как да се разминете без поддръжка. Дори и скъпата мебелировка се нуждае от редовни грижи. Запомнете, дори и MDF шкафовете са създадени за да бъдат водоустойчиви. Но това в никакъв случай не ги прави непромокаеми. Без поддръжка и най - качествената мебел ще загуби добрия си външен вид и функционалност. В банята се натрупва голямо количество влага по всяка повърхност. За това - подсушавайте вашите мебели след всеки контакт с вода. Почиствайте шкафовете само с мек плат - избягвайте абразивните материали на всяка цена. Проверете товароносимостта на вашият шкаф преди да започнете да го използвате за съхранение на по-тежки обекти. Поддръжката може да е досаден и монотонен процес, но обещаваме, че всеки път, когато погледнете хубавата, блестяща мебел в банята - ще се усмихвате.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте рафтовете на вашият шкаф редовно.Колкото и досадно да е, внимателното почистване ще ви се отплати. 

Пазете шкафа от натоварвания, на които не може да издържи. Не е добра идея да го използвате като хранилище за всички ненужни предмети.

Не използвайте абразивни материали при почистване. Те ще навредят на покритието и ще нарушат естетическият вид на мебелите. 

След продължителен и релаксиращ душ, подсушете вашият шкаф. Независимо дали е PVC, MDF или PDF (при последните два случая е задължително) - консултирайте се с указанията на производителя и ги следвайте. 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: