• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
-7%
zoom
zoom
zoom
Шлаух Ideal Standard IdealFlex Silk Black, 175см, система против усукване, ABS пластмаса, за ръчен душ, черен мат Шлаух Ideal Standard IdealFlex Silk Black, 175см, система против усукване, ABS пластмаса, за ръчен душ, черен мат Шлаух Ideal Standard IdealFlex Silk Black, 175см, система против усукване, ABS пластмаса, за ръчен душ, черен мат
close
Назад
Шлаух Ideal Standard IdealFlex Silk Black, 175см, система против усукване, ABS пластмаса, за ръчен душ, черен мат
Шлаух Ideal Standard IdealFlex Silk Black, 175см, система против усукване, ABS пластмаса, за ръчен душ, черен мат
Шлаух Ideal Standard IdealFlex Silk Black, 175см, система против усукване, ABS пластмаса, за ръчен душ, черен мат
Следващо

Шлаух Ideal Standard IdealFlex Silk Black, 175см, система против усукване, ABS пластмаса, за ръчен душ, черен мат

Арт. №: A4109XG

36,00 лв.
39,60 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Шлаух за ръчен душ Ideal Standard IdealFlex. С елегантно покритие Silk Black - черен мат. Снабден със система против усукване. 

Виж пълния текст

Материал: ABS пластмаса

Дължина (см): 175

Покритие: Мат

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Еластичен продукт

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Шлаух за ръчен душ Ideal Standard IdealFlex 1750мм.

 2. Със Silk Black покритие - черен мат.

 3. Присъединителна резба 1/2".

 4. Лесен за поддръжка и почистване.

 5. Създаден с ABS пластмаса.

 6. Снабден със система против усукване.

 7. Гаранция - 24 месеца.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

ABS пластмаса

Дължина (см)

175

Покритие

Мат

Цвят

Черен мат

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Малко са фирмите като Ideal Standard, които успяват да направят така, че продукцията напълно да отговаря на името им. Ideal Standard са еталон за изтънчена визия, която е съчетана с изделия, отговарящи на всеки ергономичен критерий - удобство и комфорт, достъпност, безопасност, чистота. Компанията влага ресурси в най-добрите възможни материали и техника над 100 години. Резултатът е предоставянето на цялостна визия както за индивидуалните артикули, така и цялостни решения за бани и санитарни помещения. В днешни дни, когато нашите бани се различават по десетки параграфи, Ideal Standard съумяват да предложат подходящи концепции за всяка една идея, независимо от вижданията, предпочитанията и пространството.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

За да не се оплетеш в чудене, шлаухът трябва да е гъвкав като избора ти - съобразен с конкретните нужди. Комфорт под душа ще откриеш в модели, подсигурени против извиване и усукване, за да може къпането да е флуидно и приятно. Шлаухите не са точно като гаджетата - не се притеснявай дали ще пасне, повечето са със стандартен 1/2 “ размер на отвора. Обаче, по едно нещо прилича на избора на партньор - важна е височината. Дължината трябва да е с 10 до 30см повече от най - високия човек, който ще използва душа, за да се осигури максимум комфорт. Ако не искаш да отделяш много време в поддръжка, избери материал PVC - то е гъвкаво, здраво, изключително хигиенично и не надрасква нищо по стените или вратите на душ кабината. Металните често включват ефект на бобина и са по - малко податливи на усукване. Ще ти издържат дълги години, но изискват сериозна поддръжка.

Виж още...
2

Монтаж

Инсталацията или подмяната на шлаух са не по - трудни от това да се изкъпеш. Не се изисква помощ от приятел за тази задача. Най - важното е да се подсигуриш, че си подсушил цялото помещение, за да стане хлъзгава работата. Трябват ти клещи и захабен парцал, за да развиеш стария шлаух или просто да монтираш новия. С парцала ще се подсигуриш, че няма да навредиш на материала - все пак никой не иска да ожули чисто новата си покупка. Внимавай като завиваш и отвиваш, не си на олимпийските игри и с прекомерна сила можеш само да повредиш нещата. Също така, тя няма да помогне ако се окаже, че все пак нещо не е по стандартните размери - проверявай и не бързай.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Поддръжката на шлауха може да бъде досадна. Повечето метални такива, поради структурата си, имат доста места където може да се задържи най - различна мръсотия. Не искаш докато си под душа, чистейки тялото и ума си, да се докосваш до натрупал се слой, показващ “историята” на шлауха ти. Имаш едно много просто в кухнята решение, с което можеш да поддържаш шлауха чист. Това е белият оцет - смеси 1 към 3 оцет с вода и в това можеш да го накиснеш за около 30 минути. Това трябва да разгради повечето неща по повърхността. След това, със стара четка за зъби или нещо друго под ръка, изтъркай хубаво каквото би могло да се е наслоило - котлен камък или друг вид мръсотия.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Не огъвай шлауха прекалено силно. Тези уреди са правени за да издържат на огъвания, но ако го правиш с цел да го скъскаш, или повредиш - ще успееш. 

Почиствай шлауха от време на време. Възможно е във вътрешността му да се натрупат малки варовикови частици, които да окажат негативно влияние на функционалността му. 

Оглеждай внимателно шлауха за скъсвания и напуквания. 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: