• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
zoom
zoom
zoom
Смесител Ferro Adore, за вана/душ, керамичен механизъм, месинг и хром Смесител Ferro Adore, за вана/душ, керамичен механизъм, месинг и хром Смесител Ferro Adore, за вана/душ, керамичен механизъм, месинг и хром
close
Назад
Смесител Ferro Adore, за вана/душ, керамичен механизъм, месинг и хром
Смесител Ferro Adore, за вана/душ, керамичен механизъм, месинг и хром
Смесител Ferro Adore, за вана/душ, керамичен механизъм, месинг и хром
Следващо

Смесител Ferro Adore, за вана/душ, керамичен механизъм, месинг и хром

Арт. №: BDR1

209,99 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Смесителят Ferro от серията Adore оправдава името си. Няма как да не се влюбите в този стилен и качестевен продукт. Масивният корпус изграден от смес от инокс и месинг гарантира дълготрайната употреба на продукта във вашето домакинство.

Хром покритието го предпазва от влагата и водата, а допълнителен лукс е блясъкът, който придава.

Стилният и футуристичен дизайн на продука внася деликатно усещане за естетика във всеки тип баня. Правите изчистени форми, в съчетание с ергономичен дизайн, са колкото красиви, толкова и функционални. 

Керамичният механизъм и автоматичния фиксатор се грижат за икономичното потребление на вода в домакинството. А аераторите на Ferro осигуряват чиста и питейна вода за цялото семейство.

 

Виж пълния текст

Материал: Месинг, инокс

Височина (см): 8,8

Дължина (см): 16 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Здравина на корпуса.

 2. Стилен и изчистен дизайн.

 3. Корпус от масивен месинг

 4. Керамичен механизъм с вградена защита против проникване на влага.

 5. Хром покритие за пълна защита срещу влага и обливане с вода

 6. Ограничител на водния дебит с опция за фиксиране

 7. Аератор М24х1 за максимално чиста вода за вашето домакинство.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг, инокс

Височина (см)

8,8

Дължина (см)

16 см

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

1,3

Тип монтиране

Стенен монтаж

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Превключвател струя

Автоматичен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С душ-слушалка и шлаух

Да

С чучур

Да

Тип чучур

Фиксиран чучур

Покритие

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

FERRO Group Полша е една от най-бързо развиващите се компании в Централна Европа. Те предоставят пълна гама от арматурно и санитарно оборудване за своите клиенти. Всички техни продукти се отличават със стриктно наложен качествен контрол по време на производствения процес, елегантен и съвременен дизайн и непоклатима стабилност. FERRO Group са едно от доказателствата за силата на упоритостта, страстта към качеството и работната етика. Благодарение на тях компанията се утвърждава като значимо име в своята сфера, което се конкурира с производители със солиден стаж зад гърба си.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то е хубаво да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай присъединителните резби на смесителя, и на ексцентриците. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мет плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде.

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя смесител.

От време на време сваляй меката връзка от външната резба за да я почистиш.

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен.

Пази го от удари с тежки предмети, а ако жонглираш с кухненска посуда - прави го по-далече.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: