• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0
Назад
-7%
Назад
Смесител Ferro ONE, за вграждане, без превключвател, месинг, хром
Смесител Ferro ONE, за вграждане, без превключвател, месинг, хром
Следващо
Следващо

Смесител Ferro ONE, за вграждане, без превключвател, месинг, хром

Арт. №: BFO7PА

64,71 лв.
69,58 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Душ смесител от колекция ONE на Ferro Полша. Смесителят е изработен от първокачествен масивен месинг, финализиран с цялостно хром покритие. Това осигурява както стабилност и надеждност при употреба, така и пълна влагоустойчивост и водоустойчивост. Душ смесителят за вграждане Ferro ONE е окомплектован със всичко необходимо за монтаж - както вътрешните, така и външните елементи.

 

Смесителите вана-душ на Ferro Полша са еталон за всички санитарни изделия, проектирани на концептуално ниво и изработени в Централна Европа. Продуктите на Ferro ги утвърждават като марка с отлично качество, ергономичен дизайн и стилна визия, отговаряща на съвременните предпочитания. При това - без те да разполагат зад себе си със имиджовата сила на мастодонтите в същият този сектор. Ferro се налагат на пазара заради своята постоянност, склонност за инвестиции в качествен контрол и константното желание за усъвършенстване на продуктовия дизайн. 

 

Продуктовата гаранция е 60 месеца.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 13.2

Дължина (см): 13.5

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Продукт за хоби употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Консистентност на водната струя - Керамичният механизъм, патент на Ferro за техните смесители, осигурява конситентност на водната струя и гарантира комфорт и ефективност при употреба

  2. Две в едно - Ferro ONE не е като смесителите за вграждане, които се продават на две части - външна розетка и вътрешно тяло. В смесителят за вграждане ONE, комплектът се състои и от вътрешните, и от външните елементи.

  3. Висока надеждност и здравина - Изделията на Ferro Group Полша се характеризират със своето цялостно качество на изработка. На ниво са не само техните вътрешни механизми за филтриране и разпределяне на водния поток, но и техният корпус. Тялото на смесителите е изработено от първокачествен месинг, надеждно завършен със консистентно хром покритие.

  4. Водоустойчив и влагоустойчив - Смесителите на Ferro Полша са подходящи за инсталация във всяка една точка на банята. Те са абсолютно водоустойчиви и влагоустойчиви.

  5. Продукт, произведен с грижа за околната среда - Ferro Group Полша е един от първите големи европейски прозиводители, които въвеждат екосъобразни производствени практики в изработването и полирането на своите изделия.

  6. Дълга продуктова гаранция - Фабричната продуктова гаранция на смесителите на Ferro Group Полша е 60 календарни месеца от датата на закупуване.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

13.2

Дължина (см)

13.5

Тип чучур

Без чучур

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С чучур

Не

Брой монтажни отвори

1

Покритие

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

FERRO Group Полша е една от най-бързо развиващите се компании в Централна Европа. Те предоставят пълна гама от арматурно и санитарно оборудване за своите клиенти. Всички техни продукти се отличават със стриктно наложен качествен контрол по време на производствения процес, елегантен и съвременен дизайн и непоклатима стабилност. FERRO Group са едно от доказателствата за силата на упоритостта, страстта към качеството и работната етика. Благодарение на тях компанията се утвърждава като значимо име в своята сфера, което се конкурира с производители със солиден стаж зад гърба си.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Смесителят е най - често използваното нещо в твоята кухня. Избери го внимателно, за да може с всяка употреба да ти носи усещане за стил и функционалност. Помисли хубаво за това какъв размер е твоята мивка и съответно колко дълъг и висок смесител ще е подходящ. Важно е да прецениш и каква големина съдове ще миеш. Ако имаш шкаф над мивката например, твърде висок смесител може и да не се побере. Освен класическите опции - едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители, можеш да избереш и автоматичен такъв. Това удобство ти дава достъп до предварително зададена температура на вода само с подлагането на ръка, така че да я засекат сензорите. Материалът е важен както за визията, така и за издръжливостта на смесителя. Всички за здрави, но някои повече от други. Хромът например е разпространен на пазара, защото е най - издръжлив и лесен за поддръжка. Освен това е подходящо визуално решение почти за всяка кухня.

Виж още...
2

Монтаж

С малко знание и внимание можеш да спестиш разходката на водопроводчик до дома ти, ако сам инсталираш кухненския си смесител. Важното е да не бързаш и задължително да спреш водата и тока за да ти е безпроблемна работата. Не очаквай да се разминеш без течове по време на монтажа. Приготви си кофа за целта. Една от по - големите в трудности в инсталацията на кухненски смесител е това да се провреш на някои тесни места, така че да развиеш или завиеш компонентите. Внимавай да не пренатегнеш нещо. За безопасност е хубаво да носиш предпазни очила, за да не позволиш застояла вода или отпадъци да ти влязат в очите. Разглабянето на стария смесител ако имаш такъв и свързването на новия ще ти отнеме около час - два или малко повече, но не си го поставяй като цел. Ако нещо не ти е ясно, чети внимателно инструкциите на продукта и ги следвай дословно.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Ежедневната употреба на твоя кухненски смесител предполага всекидневна грижа. Нежен сапун и влажна кърпа са достатъчни за редовната поддръжка. Ако живееш на място, където тече твърда вода обаче - може да ти трябва нещо по - силно заради отлаганията на варовик. Котленият камък може да се премахне и с оцет. Ако все пак отлагането е сериозно и решиш да ползваш препарат, хубаво прочети съветите на производителя на смесителя за съответния материал и какво би било подходящо. Почиствай хубаво или просто замени аератора, когато е необходимо. Когато го разглабяш за поддръжка, подреждай частите в реда, в който ги сваляш за да го сложиш после лесно обратно.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мек плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде.

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя смесител.

Проверявай меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Не забравяй да изключиш водните кранове преди това, особено ако си с нови дрехи.

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен.

Пази го от удари с тежки предмети (това е лесно в банята, не толкова в кухнята, където рискът от случайно падане на предмети със всякакви габарити е голям).

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: