• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
-17%
zoom
zoom
zoom
Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром
close
Назад
Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром
Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром
Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром
Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром
Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром
Следващо

Смесител Ferro Toledo, професионален, с издърпващ се чучур, масивен месинг, хром

119,66 лв.
144,99 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Професионален кухненски смесител от колекция Toledo на Ferro Полша. Смесителят е изработен от първокачествен масивен месинг и е снабден със всичко необходимо, което да осигури ефективен работен процес в кухнята.

Сред най-важните характеристики на смесителя са: 

 • Керамичен механизъм 
 • Изтеглящ се чучур 
 • Корпус от масивен месинг
 • Въртящ се чучур 
 • Хром покритие
Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 29.9

Дължина (см): 24.7

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Професионален кухненски смесител от колекция Master на производителя Ferro Полша

 2. Смесителят е напълно подходящ за употреба в професионални кухненски зони, където се изискват бързина, надеждност и максимално удобство

 3. Смесителят е произведен от първокачествен месинг, и е снабден с керамичен затварящ механизъм за по-голяма издръжливост и постоянна сила на водната струя

 4. Издърпващият се чучур на смесителя предоставя неповторима лекота и подвижност при измиване на кухненските съдове и прибори

 5. Натрупването на по-голям брой съдове в мивката не е фактор. Гъвкавостта на батерията може да бъде използвана като заместител на обикновените смесители с издърпващ се чучур. Така потребителят може да насочва водния дебит към всеки един съд, който пожелае - без значение неговия размер, позиция или тегло

 6. Продуктова гаранция - 60 месеца

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

29.9

Дължина (см)

24.7

Тип чучур

Въртящ се чучур, Висок чучур, Изтеглящ чучур

Тип монтиране

В умивалник

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С изпразнител

Без включен изпразнител

С душ-слушалка и шлаух

Да

Покритие

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

FERRO Group Полша е една от най-бързо развиващите се компании в Централна Европа. Те предоставят пълна гама от арматурно и санитарно оборудване за своите клиенти. Всички техни продукти се отличават със стриктно наложен качествен контрол по време на производствения процес, елегантен и съвременен дизайн и непоклатима стабилност. FERRO Group са едно от доказателствата за силата на упоритостта, страстта към качеството и работната етика. Благодарение на тях компанията се утвърждава като значимо име в своята сфера, което се конкурира с производители със солиден стаж зад гърба си.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Смесителят е най - често използваното нещо в твоята кухня. Избери го внимателно, за да може с всяка употреба да ти носи усещане за стил и функционалност. Помисли хубаво за това какъв размер е твоята мивка и съответно колко дълъг и висок смесител ще е подходящ. Важно е да прецениш и каква големина съдове ще миеш. Ако имаш шкаф над мивката например, твърде висок смесител може и да не се побере. Освен класическите опции - едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители, можеш да избереш и автоматичен такъв. Това удобство ти дава достъп до предварително зададена температура на вода само с подлагането на ръка, така че да я засекат сензорите. Материалът е важен както за визията, така и за издръжливостта на смесителя. Всички за здрави, но някои повече от други. Хромът например е разпространен на пазара, защото е най - издръжлив и лесен за поддръжка. Освен това е подходящо визуално решение почти за всяка кухня.

Виж още...
2

Монтаж

С малко знание и внимание можеш да спестиш разходката на водопроводчик до дома ти, ако сам инсталираш кухненския си смесител. Важното е да не бързаш и задължително да спреш водата и тока за да ти е безпроблемна работата. Не очаквай да се разминеш без течове по време на монтажа. Приготви си кофа за целта. Една от по - големите в трудности в инсталацията на кухненски смесител е това да се провреш на някои тесни места, така че да развиеш или завиеш компонентите. Внимавай да не пренатегнеш нещо. За безопасност е хубаво да носиш предпазни очила, за да не позволиш застояла вода или отпадъци да ти влязат в очите. Разглабянето на стария смесител ако имаш такъв и свързването на новия ще ти отнеме около час - два или малко повече, но не си го поставяй като цел. Ако нещо не ти е ясно, чети внимателно инструкциите на продукта и ги следвай дословно.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Ежедневната употреба на твоя кухненски смесител предполага всекидневна грижа. Нежен сапун и влажна кърпа са достатъчни за редовната поддръжка. Ако живееш на място, където тече твърда вода обаче - може да ти трябва нещо по - силно заради отлаганията на варовик. Котленият камък може да се премахне и с оцет. Ако все пак отлагането е сериозно и решиш да ползваш препарат, хубаво прочети съветите на производителя на смесителя за съответния материал и какво би било подходящо. Почиствай хубаво или просто замени аератора, когато е необходимо. Когато го разглабяш за поддръжка, подреждай частите в реда, в който ги сваляш за да го сложиш после лесно обратно.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мет плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде. 

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя смесител. 

Проверявай меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Не забравяй да изключиш водните кранове преди това, особено ако си с нови дрехи. 

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен. Пази го от удари с тежки предмети (това е лесно в банята, не толкова в кухнята, където рискът от случайно падане на предмети със всякакви габарити е голям). 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Кухненски мивки в домашни условия

+Хигиенни зони на малки заведения

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Професионални готварски помещения

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: