• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
-10%
zoom
zoom
zoom
Смесител FERRO Vasto 11, за вана/душ, хромирано покритие, керамичен механизъм Смесител FERRO Vasto 11, за вана/душ, хромирано покритие, керамичен механизъм
close
Назад
Смесител FERRO Vasto 11, за вана/душ, хромирано покритие, керамичен механизъм
Смесител FERRO Vasto 11, за вана/душ, хромирано покритие, керамичен механизъм
Следващо

Смесител FERRO Vasto 11, за вана/душ, хромирано покритие, керамичен механизъм

Арт. №: BVA11

93,96 лв.
104,40 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Ferro e марка с гаранции в качеството и продукти, които пасват на всеки интериор. Полският лидер в обзавеждането на бани залага на миничалистичината философия, в унисон с качествените материали.

Една от ключовите отличителни характеристики на марката е хром-никел покритието. То гарантира дълготраен живот на вашия смесител. Така инвестицията в качествен продукт дълго ще се отплаща в употреба.

Банята ви ще бъде преобразена със стилния минималистичен дизайн на серията Vasto. Универсалният минималистичен дизайн подхожда на всякакъв тип бани. Блясъкът от от хром-никел покритието придава елегантност, без да бъде натпрачиво. Хром-никел покритието също така означа и допълнителна здравина на продукта и лесна поддръжка.

Ще се изненадате като открието колко малко усилия изисква вашият смесител Ferro да блесне.

Необходимо е само да го почистите деликатно с гъба или суха кърпа.

За максимално удобоство смесителят Ferro Vasto пристига при вас в комплект с шлах и душ глава.

Виж пълния текст

Материал: хром-никел

Височина (см): 9,8

Дължина (см): 12

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Domestico гаранция

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Хромиран смесител, който ще внесе стил във вашата баня.

 2. Ергономичен дизайн и лесна употреба.

 3. Лесен монтаж в домашни условия, сами може да го направите.

 4. Гарантирано качество от лидерите на пазара - Ferro Group.

 5. Регулируем дебит за максимален комфорт при употреба.

 6. Фиксиран чучур с елегантен дизайн, който ще подходи на всеки тип баня.

 7. Гаранция от Domestico при всяка покупка.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

хром-никел

Височина (см)

9,8

Дължина (см)

12

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

6,9

Тип монтиране

Стенен монтаж

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Превключвател струя

Ръчен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С душ-слушалка и шлаух

Да

С чучур

Да

Тип чучур

Фиксиран чучур

Покритие

Хром-никел

Лого на марката

Повече информация за компанията:

FERRO Group Полша е една от най-бързо развиващите се компании в Централна Европа. Те предоставят пълна гама от арматурно и санитарно оборудване за своите клиенти. Всички техни продукти се отличават със стриктно наложен качествен контрол по време на производствения процес, елегантен и съвременен дизайн и непоклатима стабилност. FERRO Group са едно от доказателствата за силата на упоритостта, страстта към качеството и работната етика. Благодарение на тях компанията се утвърждава като значимо име в своята сфера, което се конкурира с производители със солиден стаж зад гърба си.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то е хубаво да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай присъединителните резби на смесителя, и на ексцентриците. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук).

Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места.

Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Малки бани

+Осигуряване на битова гореща вода

+Домашни проекти

+Дребни ремонтни дейности

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: