• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Смесител Novaservis Nobless Tina, вана-душ, стенен, масивен месинг, хром

Арт. №: 38020

286,24 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Вана-душ смесител от колекция Nobless Tina на Novaservis. Смесителят е изработен от първокачествен масивен месинг, финализиран с цялостно хром покритие. Това осигурява както стабилност и надеждност при употреба, така и пълна влагоустойчивост и водоустойчивост. Смесител за вана-душ Ferro Stillo пристига при вас в готовност за монтаж - с ексцентрици, розетки, улътнения и всичко нужно за инсталация. 

 

Смесителите вана-душ на Novaservis чудесно могат да бъдат описани в две думи, които са се преврънали във фиреният слоган на компанията: Качество и дизайн. Производственият процес на Novaservis е обособен от балансът между тези две концепции. Заради това, смесителите Novaservis са масивни, влагоустойчиви, водоустойчиви и резистентни на влияния на химикали. Същевременно - тяхната продуктова визия е изтънчена, стилна и винаги открояваща се със своята елегантност и изчистеност.

 

Продуктовата гаранция е 60 месеца.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 11.3

Дължина (см): 18

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Продукт за хоби употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Консистентност на водната струя - Керамичният механизъм на Novaservis смесителите е патент на майчината им компания - Ferro. Той осигурява конситентност на водната струя и гарантира комфорт и ефективност при употреба

  2. Лесно превключване между функциите - Превключвателят е автоматичен. Това позволява на клиента да контролира водната струя по изключително бърз и удобен начин, особено в сравнение с ръчните такива.

  3. Висока надеждност и здравина - Изделията на Novaservis се характеризират със своето цялостно качество на изработка. На ниво са не само техните вътрешни механизми за филтриране и разпределяне на водния поток, но и техният корпус. Тялото на смесителите е изработено от първокачествен месинг, надеждно завършен със консистентно хром покритие.

  4. Водоустойчив и влагоустойчив - Смесителите на Novaservis са подходящи за инсталация във всяка една точка на банята. Те са абсолютно водоустойчиви и влагоустойчиви.

  5. Продукт, произведен с грижа за околната среда - Novaservis, част от Ferro Group Полша, е един от първите европейски прозиводители, които въвеждат екосъобразни производствени практики в изработването и полирането на своите изделия.

  6. Дълга продуктова гаранция - Фабричната продуктова гаранция на смесителите на Novaservis е 60 календарни месеца от датата на закупуване.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

11.3

Дължина (см)

18

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

2

Тип монтиране

Стенен монтаж

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Превключвател струя

Ръчен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С душ-слушалка и шлаух

Не

С чучур

Да

Тип чучур

Фиксиран чучур

Покритие

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Novaservis Чехия е част от лидера в производство на санитарна арматура в Централна и Източна Европа FERRO Group. Продуктите на групата Novaservis-FERRO се отличават от стандартните алтернативи в същият ценови сегмент на пазара по няколко параграфа. На първо място, техният корпус е направен изцяло от месинг. Първокачественият материал е един от най-издръжливите сплави за подобен тип уреди. За разлика от много продукти за баня, месинговата сплав при артикулите на Novaservis-FERRO е със прецизно спазвано съотношение мед:цинк - 1:2, като количеството цинк никога не е по-малко от 10%. Това прави уредите механично устойчиви и резистентни на вредни химични и атмосферни влияния, както и на външни сили на въздействие. Друго важно предимство на продуктите Novaservis-FERRO е тяхната устойчивост на покритието. За разлика от масово разпространени санитарни продукти, техният финишинг е изцяло от хром-никел. Това го прави резистентен към корозия и трайни петна от варовик. Няма нужда да се тревожите, че външният вид на продукта ще се износи и влоши с времето. Затварящите механизми са многократно тествани в реална работна среда преди производство. По този начин точното работно налягане е оптимизирано дълго преди продуктът да стигне до крайния клиент.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то е хубаво да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай присъединителните резби на смесителя, и на ексцентриците. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мек плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде.

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя смесител.

От време на време сваляй меката връзка от външната резба за да я почистиш.

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен.

Пази го от удари с тежки предмети, а ако жонглираш с кухненска посуда - прави го по-далече.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: