• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Смесител Novaservis Nobless Tina, за умивалник, стоящ, без изпразнител, масивен месинг, хром

Арт. №: 38001/1.0

199,46 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Изпипан до последния детайл - Смесител Novaservis Nobless Tina. Естетика, която прекрасно се вписва във всяко санитарно помещение.

 

Правите линии подчертават качеството на вложените материали. Масивният месинг гарантира дълготрайна употреба и издръжливост. Създаден по съвременни стандарти за максимална ергономичност. Плавното движение на ръкохватката превръща времето прекарано над умивалника в удоволсвтвие. Хромираното покритие предпазва от корозия, варовик и други вредни влияния от влагата и водата.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 14.8

Дължина (см): 12

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Продукт за хоби употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Стоящ смесител за умивалник.

  2. Изработен от масивен месинг.

  3. Керамичен затварящ механизъм.

  4. Комплект крепежни елементи.

  5. Лесен монтаж.

  6. Хромирано покритие, което позволява лесна поддръжка и почистване.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

14.8

Дължина (см)

12

Брой монтажни отвори

1

Тип чучур

Фиксиран чучур

Тип монтиране

В умивалник

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Тип изпразнител

Без изпразнител

Покритие

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Novaservis Чехия е част от лидера в производство на санитарна арматура в Централна и Източна Европа FERRO Group. Продуктите на групата Novaservis-FERRO се отличават от стандартните алтернативи в същият ценови сегмент на пазара по няколко параграфа. На първо място, техният корпус е направен изцяло от месинг. Първокачественият материал е един от най-издръжливите сплави за подобен тип уреди. За разлика от много продукти за баня, месинговата сплав при артикулите на Novaservis-FERRO е със прецизно спазвано съотношение мед:цинк - 1:2, като количеството цинк никога не е по-малко от 10%. Това прави уредите механично устойчиви и резистентни на вредни химични и атмосферни влияния, както и на външни сили на въздействие. Друго важно предимство на продуктите Novaservis-FERRO е тяхната устойчивост на покритието. За разлика от масово разпространени санитарни продукти, техният финишинг е изцяло от хром-никел. Това го прави резистентен към корозия и трайни петна от варовик. Няма нужда да се тревожите, че външният вид на продукта ще се износи и влоши с времето. Затварящите механизми са многократно тествани в реална работна среда преди производство. По този начин точното работно налягане е оптимизирано дълго преди продуктът да стигне до крайния клиент.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то е хубаво да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай присъединителните резби на смесителя, и на ексцентриците. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мек плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде.

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя смесител.

От време на време сваляй меката връзка от външната резба за да я почистиш.

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен.

Пази го от удари с тежки предмети, а ако жонглираш с кухненска посуда - прави го по-далече.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Кухненски мивки в домашни условия

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

+Хоби употреба

+Професионални готварски помещения

+Малки домакински пространства

+Домашни кухненски помещения

+Домашни проекти

+Дребни ремонтни дейности

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: