• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-9%
Назад
Roca Insignia - Ергономичен дизайн
 стилен хром завършек
Следващо
Следващо

Термостатен смесител Roca Insignia, вана-душ, за вграждане, без вътрешно тяло, Evershine покритие, Security 38º ®

Арт. №: A5A0C3AC00

689,39 лв.
765,99 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Tермостатен смесител Roca Insignia е подходящ за всяка баня, където комфорт, безопасност и ефективност са еднакво важни. Всяка такава баня заслужава смесител, който увеличава удобството и ограничава безсмисления енергиен разход. Термостатният смесител Roca Insignia е точно такъв уред - задавате перфектната за вас температура на водата, която смесителят сам достига и поддържа при всяко пускане. Проектиран и изработен спрямо съвременните потребителски изисквания, Roca Insignia е съчетание на ергономичен дизайн, солиден вложен материал и отличителна визия с перфектно хром покритие.

 

Уредът безпроблемно се вписва във всяка баня, независимо от нейният интериор - универсалната визия и компактните размери са гаранция за това. Той се монтира лесно и безпроблемно чрез вграждане в стената. Независимо от стила на банята и разположението на останалите компоненти като душ зона и умивалник, този термостатен смесител се вписва чудесно в помещението. Нека не забравяме - животът е прекалено натоварен за да губите време и нерви с некачествени смесители.

 

 

Сред отличителните характеристики на термостатният смесител Roca Insignia са:

 

 • Този смесител е задвижван от механизъм с термостатичен контрол. Вие просто задавате определена температура на водата, като при всяко пускане смесителят сам достига и поддържа тази температура. Това гарантира неповторим комфорт и ефективна употреба при къпане или миене на ръце, същевременно ограничавайки излишния разход на топла вода.

 

 • Roca Insignia е оборудван със Security технологията на Roca, която действа като вграден ограничител на топлата вода, който автономно предпазва от инцидентни изгаряния заради превишена температура.

 

 • Скритият монтаж на смесителя в стената не усложнява поддръжката или евентуални ремонти - дори напротив. Външният капак на смесителя е проектиран за да бъде демонтиран по възможно най-удобният начин при нужда.

 

 • Evershine покритие срещу корозия и повреда - Roca Insignia е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хром-никел покритие, което запазва функционалността дълги години и подчертава неговата естетическа стойност.

 

 • В 21-ви век, термостатният смесител трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда поразяващо ефектно. Roca Insignia е визуален комплимент за вашата баня. Деликатният монтаж придава елегантна и модерна визия на помещението, прикривайки водопроводните връзки почти изцяло.

 

Накратко, Insignia е достоен представител на продуктовото портфолио на Roca. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо този производител е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на смесителят Roca Insignia може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 18 см

Дължина (см): 9.5 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Смесител с термостатична функция - Този смесител е задвижван от механизъм с термостатичен контрол. Вие просто задавате определена температура на водата, като при всяко пускане смесителят сам достига и поддържа тази температура. Това гарантира неповторим комфорт и ефективна употреба при къпане или миене на ръце, същевременно ограничавайки излишния разход на топла вода.

 2. Смесител без тяло за вграждане - Този смесител не се предлага с включено вътрешно тяло за вграждане. Ако не разполагате такова, батерията се окомплектова с тяло за вграждане Roca, арт.номер по каталог A525869403.

 3. Бързо превключване между различните режими на воден поток – Roca Insignia е оборудван с превключвател, който осигурява лесна смяна чучур и душ пита/ръчен душ. Това го прави идеален избор, ако търсите смесител, който да използвате едновременно за душ и вана.

 4. Смесител с високо ниво на изработка - Смесителят Roca Insignia е произведен от високоустойчиви и първокласни материали като масивен месинг и хром-никел покритие, които гарантират издръжливост и надеждност.

 5. Security 38º ® система за протекция от гореща вода - Roca Insignia е оборудван с вграден ограничител на топлата вода, който автономно ви предпазва от инцидентни изгаряния заради превишена температура.

 6. Смесител с ергономична ръкохватка - Ръкохватката на е проектирана за да предостави оптимално бърз и удобен контрол на водния дебит.

 7. Evershine покритие срещу корозия и повреда - Roca Insignia е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хром-никел покритие, което запазва функционалността дълги години и подчертава неговата естетическа стойност.

 8. Воден поток - Регулирайте водния поток според вашите нужди. Независимо дали се нуждаете от висок и интензивен дебит, или предпочитате да ограничите излишният воден разход.

 9. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, термостатният смесител трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда поразяващо ефектно. Roca Insignia е визуален комплимент за вашата баня. Деликатният монтаж придава елегантна и модерна визия на помещението, прикривайки водопроводните връзки почти изцяло.

 10. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е в комплект със смесителя.

 11. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията от производителя, която подсигурява вашата инвестиция в този уред.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

18 см

Дължина (см)

9.5 см

Широчина (см)

16 см

Анти-изгаряне защита

Не

Температурен ограничител

Да

Тип чучур

Без чучур

Тип монтиране

Стенен монтаж

Затварящ механизъм

Термостатичен механизъм

Превключвател струя

Ръчен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С изпразнител

Без включен изпразнител

С душ-слушалка и шлаух

Не

С чучур

Не

Цвят

Хром

Покритие

Хром-никел покритие

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Марката ROCA отдавна се е превърнало в нарицателно за безупречно качество, неподражаем стил и абсолютна класа в санитарните помещения. Историята на компанията започва през 1917 г в Испания., като до 1929 г. вече е лидер в производството на вани на национално ниво. Благодарение на неотлъчният поглед върху развитието на културата на водата, днес ROCA се простира в над 170 държави и във всяка една нейното име се свързва с финес в изработката, мекота във визията и безкомпромисност в изработката. Такава репутация не се създава случайно и не се защитава лесно. Заради това ROCA не спират да налагат своята визия, утвърждавам се като компания която създава, а не следва тенденции.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Разбира се, тези инструкции не важат за смесителите с вграден монтаж, както и уредите, които се крепят на стенни поставки - при тях размерите не са стандартни и са узначени в инструцкиите за монтаж. За останалите смесители, стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то трябва да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай както монтажните елементи, така и останалите елементи на смесителя. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мет плат при почистване - бъдете нежни и внимателни, не бързайте за никъде

Не злоупотребявайте със здравината на ръкохватките - дори и най-масивните ръкохватки ще се повредят, ако влагате непремерена сила при всяко пускане и спиране на водата

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка (освен ако не гоните авантгарден и олющен външен вид на смесителя)

От време на време сваляйте меката връзка от външната резба и я почиствайте обстойно

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен - пазете го от удари с тежки предмети

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: