• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Смесител Vidima SevaLoop, една ръкохватка, керамичен механизъм, месинг

Арт. №: Vidima SevaLoop B7708AA

81,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Смесителят за биде Vidima SevaLoop е необходимият уред за всички, които ценят максималния комфорт в банята. Бидетните смесители правят грижата за вашата хигиена по-ефективна и цялостната ви санитарна зона по-функционална. Vidima SevaLoop е пример за изделие, което покрива всички съвременни изисквания за контрол на водният поток и температура, издръжливост на материала и лесен монтаж.

 

Създаден с цел да повиши нивото на хигиена по възможно най-удобен начин, SevaLoop е повече от качествен смесител за биде. Уредът е направен от масивен месинг и защитен от хром покритие. Абсолютната устойчивост на влага и вода го прави адаптивен откъм монтаж, независимо на какво разстояние е бидето от душ зоната. Ръкохватката е проектирана спрямо последните тенденции за максимална ергономичност в санитарните уреди. Освен това, SevaLoop е и един стилен смесител, който внася финес и елегантност в банята.

 

Сред отличителните характеристики на смесителят за биде Vidima SevaLoop са:

 

 • Смесителят SevaLoop е оборудван с подвижна приставка на чучура, която осигурява максимално удобен контрол на водата.

 

 • Всичко необходимо за монтаж на смесителя към бидето е включено в кутията, което означава, че не е нужно да обикаляте близките железарии или да ровите в чекмеджетата с инструментите

 

 • Надеждният керамичен картуш осигурява плавен и консистентен воден поток.

 

 • Регулирайте водния поток според вашите нужди. Независимо дали се нуждаете от висок и интензивен дебит, или предпочитате да ограничите излишният воден разход.

 

Накратко, SevaLoop е достоен представител на продуктовото портфолио на Vidima. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо този производител е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на смесителят за биде Vidima SevaLoop може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 11 см

Дължина (см): 11.2 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Смесител с комфортни ръкохватки - Ръкохватката на Vidima SevaLoop е проектирана за да предостави оптимално бърз и удобен контрол на водния дебит.

 2. Високо качество на изработка - Смесителят е изработен от висококачествен месинг, гарантиращ издръжливост и дълготрайност.

 3. Защита срещу корозия и повреда - Vidima SevaLoop е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хромирано покритие, което запазва функционалността и подчертава неговата естетика.

 4. Воден поток - Регулирайте водния поток според вашите нужди. Независимо дали се нуждаете от висок и интензивен дебит, или предпочитате да ограничите излишният воден разход.

 5. Керамичен механизъм - Надеждните керамични картуши осигуряват плавен и консистентен воден поток.

 6. Първокласен аератор - Аераторът на тази батерия за биде смесва водният и въздушният поток по оптимално прецизен начин.

 7. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, смесителят за биде трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда добре. Vidima SevaLoop е визуален комплимент за вашата баня, който създава усещане за елеганс и финес.

 8. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е в комплект със смесителя.

 9. Спокойствие след закупуване - Доверете се на -месечната гаранцията на производителя, подсигуряваща вашата инвестиция в този смесител.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

11 см

Дължина (см)

11.2 см

Тип монтиране

За биде

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Монтажен отвор (см)

4.7 см

Тип изпразнител

Без изпразнител

Цвят

Хром

Покритие

Хром-никел

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Видима е едно от доказателствата за производствения потенциал на България. Когато някой ви каже, че у нас не се прави нищо, просто покажете Севлиево на картата. Заводът на Видима има капацитет от 9 милиона продукта годишно. Това го прави един от най-големите производители на санитарна арматура и керамика в света. Компанията дистрибутира смесители, душ системи и порцеланови изделия в Европа, Азия, Африка и Северна Америка. Видима е марка с над 80-годишна история, но далеч не разчита единствено на опита. Българският завод е най-мащабният и модерният в голямото семейство на Ideal Standard International. Производствените традиции са подплатени от регулярни иновации и желание за развитие. Заради това, българската санитарна арматура е уважавана и ценена в световен мащаб. Заводът на Видима е носител на множество международни награди и участник в редица стратегически проекти в световен мащаб. Един от примерите? Цялостното санитарно оборудване на малък английски стадион, известен като Уембли.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш отвора за монтаж на смесителя. Повечето стоящи смесители са с монтажен отвор около 5см. Въпреки това не разчитай на това, а използвай шублер или линия за да си сигурен. Много от производителите опаковат смесителите със всички необходими монтажни елементи - пръстени, уплътнения, гайки и ключове.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай както монтажните елементи, така и останалите елементи на смесителя. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мет плат при почистване - бъдете нежни и внимателни, не бързайте за никъде

Не злоупотребявайте със здравината на ръкохватките - дори и най-масивните ръкохватки ще се повредят, ако влагате непремерена сила при всяко пускане и спиране на водата

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка (освен ако не гоните авантгарден и олющен външен вид на смесителя)

От време на време сваляйте меката връзка от външната резба и я почиствайте обстойно

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен - пазете го от удари с тежки предмети

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: