Край на безкрайното търсене!

Domestico е специализирана дигитална търговска платформа, в която работим със складови наличности, договорености с производители, ексклузивни дистрибутори и директни вносители. Ние не сме дропшипинг платформа. Освен това се опитваме да бъдем готини. Освен с усмивки, си помагаме и с няколко отличителни предимства. 

 

Безплатна доставка над 50лв

Всяка поръчка, чиято стойност надвишава 50,00 лв е безплатна! До която и да е точка в България, независимо дали става на въпрос за доставка до врата или офис на куриер, ние поемаме разходите.

 

Подарък при всяка поръчка

Прочете правилно - със всяка една поръчка, направена в Domestico.bg, ние изпращаме подарък. Подаръците са различни и няма да разваляме изненадата, но обещаваме, че не става въпрос за картичка с пожелания за късмет и вътрешна хармония. 

 

30-дневно право на връщане

Предоставяме 30-дневно право на връщане на вече получен продукт. Ако решиш, че продуктът не ти е нужен, намерил си по-добро предложение, или просто не сме ти симпатични, имаш един месец за да ни го върнеш. 

 

Винаги сме на разположение

Можеш да ни потърсиш на телефон +359 895 797 946 - oт Понеделник до Петък между 8:30 и 17:00. Разбира се, можеш да ни търсиш и през уикенда или празниците, но тогава връщаме обаждане на следващия работен ден. Имейл адресите, където можеш да ни намериш по всяко време е hello@domestico.bg (за обща информация, едрови поръчки, продуктови запитвания, оплаквания, препоръки) и support@domestico.bg (за запитвания свързани с направени поръчки, получени продукти, рекламации). Радваме се на всякаква комуникация, оценяваме дори и негативната, така че всеки е добре дошъл!